Şimdi Ara

Müjde! Konsollardaki gümrük vergisi oranı azaltıldı (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
4
Favori
65.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
219 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen cebimdeki 100 liranın 50 lirasını al sonra bu 50 liranın 30 lirasını geri ver ben de 30 liram geri geldi diye sevineyin. Eee kalan 20 liram ne olacak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps5 ve xbox series s 500$ fiyatı var. %30 indirim ile 150$ fiyatların düşmesi lazım. tahmini 1100-1200 tl arası indirim olması lazım ama firmalar bunu yaparmı o belli değil. xbox series s içinde 90$ indirim olması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

Sen cebimdeki 100 liranın 50 lirasını al sonra bu 50 liranın 30 lirasını geri ver ben de 30 liram geri geldi diye sevineyin. Eee kalan 20 liram ne olacak?

Bizimki züğürt tesellisi. Müjde! Konsollardaki gümrük vergisi oranı azaltıldı 

• quote:

Orijinalden alıntı: AİGUN

Onlara göre ülkeye Euro ve ya Pound la giriyor konsol, beyinleri yıkanmış hepsinin. Oyunlar için de aynı şeyleri söyleyip duruyorlar ama ps plus fiyatını açıklayamıyorlar.

Alıntıları Göster

Bu ülkede oyun severlerin başında Türkiye Sony Ps Müdürü Mustafa bey gibi bir gerçek var.

Güzellik yapacaksa kuru dolardan alır ama yine bilindik mustafa bey stratejisi olacaksa 2 söylemi ile (1- Avrupa bölgesi ülkesiyiz uk psn fiyatı belirler. 2- ithalatta Euro Bölgesiyiz) yine yapacağını yapar tokatı atar geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu mevcut gümrük vergisinin artırılmışı değil, ilave gümrük vergisi adında ek vergi.
  • Ozitech kullanıcısına yanıt

hocam iyi oyunlar güle güle kullanın.

bence bahsettiğiniz kişilerin tepkisi, al sat karaborsacılık yapanlara yöneliktir. kimsenin konsolunu alıp kendi halinde oynayanlarla sorunu olabileceğini sanmıyorum. varsa da yaşça çok küçük kardeşlerimizdir muhtemelen.

• Sevinecek çok da bişey yok. Ortada ps5 namına stok yok. Yeni parti cihazlar gelse yine 10-20 adet spotçular alacak yine aşırı kar koyup satacaklar. Bu fiyatlara ne ps5 alırım ne de oyununu alırım

• 6300 6600 arası olacak gibi geliyor.

• stokçular ağlıyor diyen arkadaşlar , sanırım o vatandaşların ciddi şekilde gelir ettiklerinden bir haber.

bugün bu fiyatlar 7000 tl yede düşse , stok olmadığı için 12.000 çektiği fiyatı 9000 e getirir yine satar.

kısacası onlara hiç birşey olmaz. adamlar doğru düzgün vergi beyanında bulunmuyor, kdv siz bir sürü satışları var.

sizin kafanız gerçekten basmıyor buna hemfikirim artık.

• Müjde! Konsollardaki gümrük vergisi oranı azaltıldı
  • motosiklete getirilen ek %10 vergide bi gelişme var mı ?

• Geçen hafta ps4 sattım, adam benden 1900e aldı. iki kol oyun yok. 2 ay içinde aldığı cihazların fotoğrafını gösterdi. 180 tane cihaz toplamış.. Bakalım kar mı edicek zararmı. Konsol değer kaybedicek gibi geliyor bana. Bakalım neler olucak

• 20 bin tl olsa alacak kerizler var bu memlekette. 8300 tl konsola verip oyunlarına da 600 700 tl vermek hiç bana göre değil

• Aynen kerizler bolca ülkede. Bu videodaki keriz gibi.

• Santos0909 S kullanıcısına yanıt

Fat kasamıydı

• Omer_Faruk. kullanıcısına yanıt

Yok hocam slim 500 gb. Ben sattığıma sevindim adam aldığına sevindi

• Şuna bir açıklık getiremezdiniz gitti. 499 euro, pound, dolar artık her ne halt ise. Ürünün raf satış bedeli bu. Yok firmanın kar oranı, bunun içinde KDV de var aracı firmanın kar oranı da. Buna sadece otv ve gümrük vergisi ekleyecek siniz. Aksi takdir de siz nasıl oluyor da yurt dışından 500 dolar euro yada pound ile alıyorsunuz sanıyorsunuz marketler den bu cihazı. 500 un içinde kar payı da var KDV de var. Sadece otv ve %20 lik gümrük vergisini hesap etmeniz gerekiyor. 8300 TL ye çok güzel yedirdi Sony en az kar marjı ile veriyoruz TR ye ürünü diye. Bravo. İyi bir pr çalışması.

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Sevinecek çok da bişey yok. Ortada ps5 namına stok yok. Yeni parti cihazlar gelse yine 10-20 adet spotçular alacak yine aşırı kar koyup satacaklar. Bu fiyatlara ne ps5 alırım ne de oyununu alırım

Yapılması gereken bu zaten. Emeklerine yağ surmeyecegiz. Satın almamak yeterli. Elbet stoklar bollasacak Ps5 ekmek su değil ya insanlık için. Geç olsa da olur. Zaten ne oyunu var ne başka bisi

• Haber başlığına bak.mujde editör editör iyimisen yoksa sen sarhoşmisen??neyin müjdesi yandaş medya her boka müjde diye başlık atıyor ya aynı onlara dönmüş adamlar fena duzuyorlardi şimdi biraz daha az düzecekler.suraya sonunda diye başlayan bir konu başlığı atsaydin daha iyi olmazmiydi

• Fark etmez kdv ve ötv yerine hav verisi getiriler %20 + oov verisi %20 gene %60 vergi oranına kavuştururlar.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.