< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Müjde! Konsollardaki gümrük vergisi oranı azaltıldı (22. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
6000tl ye düşse de xbox series x alsak
-
ben daha böyle bir işleyişi olan ülke görmedim.
%50 gümrük verisi + %20 ötv yetmedi %18 kdv
La oğlum bir ülke bir maldan satıcıdan çok kar eder mi, bu ne saçmalık.
Oldu olacak sonsuz para şifresi girin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mevzuyu kedi ciğer hikayesine çeviren tipler her zaman olur iyi eğlenceler dilerim.
-
Mutasyona uğramış yeni bir vergi türü mü çıkacak acaba?
-
dolar düşsün , vergi insin fiyat en fazla ne kadar inecek..
Burası Türkiye kim vatandaşı düşünüyor.
-
Mustafa başka bir ülkeye geçti ama hala aynı kazıkcı kafadalar. Ben yine de oyun satarak kazıklamak için konsolu uygun fiyattan satacaklarını düşünüyorum.
evet bana da niyeyse fiyatlarda bi oynama olacakmış gibi gelmiyor özellikle kutulu oyun fiyatlarında
-
quote:
Orijinalden alıntı: joven
Mevzuyu kedi ciğer hikayesine çeviren tipler her zaman olur iyi eğlenceler dilerim.Aynen haklısınız.
-
Yukarıdaki link resmen hit alsın diye verilmiş. Referanslı link burada buna kanan çıkmaz. Yok oradan gir sola bas yok soldan çık sağa bas hahaha komedi. Giderken sağda gelirken solda yazsan olurdu sevgili dostum. :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: AİGUNMustafa başka bir ülkeye geçti ama hala aynı kazıkcı kafadalar. Ben yine de oyun satarak kazıklamak için konsolu uygun fiyattan satacaklarını düşünüyorum.
Aslında mustafa nın gidişi için bir başlık açılması gerekirdi müjde diye ama sanırım tüm bölgenin Müdürü oldu değişen bir şey yok yani
Ölümü gösterip hastaliga razi etmekde bu olsa gerek. :D
Saka gibi bide buna sevinenler var. Size herşey müstehak!!!
İlk çıkan playstation bizde vardı. Hadi anne baba çalışıyor iyi geliri var derler neyse de tek maaş memur çocuğunda da PS 2 vardı. Şimdi ben memur oldum, çoluk çocuk yok ben alamıyorum. Kredi kart limitimin %80'inini niye bloke edeyim ki? 2020 yılında dünyada en çok konuşulan ve satılan teknolojik aletler: konsol, telefon. Türk vatandaşına göre zengin işi olan iki lüks şey: konsol, telefon. Konsol nasıl lüks olabilir? Akıl alır gibi değil. Bir yıl Almanya'da üniversite okudum, öğrenci evinin karşılığı ps'dı. Olmayan ev yoktu. Yahu dünyada en çok satılan teknolojik alet olan telefona bile lüks diyen sığırlar var!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel teletabi -- 2 Ocak 2021; 20:16:2 > -
Olmayan verginin önce köklenip sonra inişine sevinecek değilim. 5 yılda kendini 4e katlamış dolar kurunun az inişine de.
Ama o el sıvazlayan çakal stokçular al satçılara çok güzel oldu. Faiz atışı ile inen döviz, vergi düşüşü. Konsollar zor bulunacaktır yine, PS5 bilhassa. Stoklarda zamlı vergi ile ithal edilenler olduğundan indirim de hemen yansımaz.
Bu ülkede böyle küçük sevinçlerle ümit arar olduk.
-
Normalde olması gerekene "Müjde" diyecek hale geldik.
-
Olmayan gümrük vergisinin düşmesine seviniyoruz bunlar ne yapar ne eder yine 7.500 liraya satarlar bu konsolu Xbox vergiler düşükken 7500 lira olarak açıklamıştı fiyatı -
ah ulan ah hiç ek vergi yoktu %50 geldi şimdi %20'ye düştü diye halay çekiyoruz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X