Şimdi Ara

Müjde ÖTV sıfırlandı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
4.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Otomobildeki ÖTV yı sifırlasınlar bunlara oy vermesem namerdim.Başka türlü oy moy yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 3 Şubat 2017; 17:31:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan3156 -- 3 Şubat 2017; 17:41:0 >
  • Reno symbolü ruhsata yat yada gezinti gemisi olarak nasıl işletirim? İşleniyorsa bir tane 0 almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErcanD.

Reno symbolü ruhsata yat yada gezinti gemisi olarak nasıl işletirim? İşleniyorsa bir tane 0 almayı düşünüyorum

Hocam film mi cekiyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Orijinalden alıntı: fortune1905

quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Elektrikli ev aletlerinde (tv haric) otv sifirlamasi 30 nisana kadar mobilyalarda ise %8e dusurmusler.

ÖZEL TÜKETİM VERGİSİ koyduklari hersey bir evin olmazsa olmazi ya da artik ihtiyac haline gelmis otomobiller. Ama ihtiyactan ziyadecluks sayilacak deniz araclarinda ÖZEL TÜKETİM VERGİSİ yok. Sizcede bi gariplik yok mu?

Bence yok. Ulkenin sorunu bu.zenginden daha fazla vergi alacaklarina fakirden ve orta gelir grubundan daha fazla aliyorlar.

Sonra da meydanlara cikip hersey millet icin diyorlar ve de pesinden giden milyonlar ortaya cikiyor

Yalan mı yani. Herşey millet için tabi. Kazıklar, zamlar, vergiler. Herşey millet için. Fakir olana millet denir. Zengin olana aristokrat.

haklisin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hala millet ödesin diyor yahu, kardeş hala anlamıyorsun sanırım ''beyaz eşyadan ötv kalkmış'' yazıyor, millet ödemeyecek, ödemeyecek sen çok yanlış gelmişsin.
    Niyet okuyuculuğu yapmam ben, boş da yapmıyorum senin gibi, ben icraata bakarım ötv kalkmışsa iyi olmuş derim.
  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    uyandırmaa...
    bi de mazot fiyatından bahset de tam olsun
  • Alim bi dal bari

Müjde ÖTV sıfırlandı!
  • Amazon nehrindeki gibi bir hayat yaşayanlar için harika bir haber..

• Emekli olunca deniz kıyısında yaşamak herkes gibi benim de hayalim. Ama yıllarca bi hayal için beklemek fikri pek mantıklı değil. İçimdeki deniz sevgisi için ne yapabilirim diye düşünüyordum. Kendi çapında bi kaptan olabilmek için oturup ders çalıştım sınavlara girdim Amatör Denizci Belgesi ve Kısa Mesafe Telsiz Operatörü Yeterlik Belgesi aldım. Herkes zenginler gibi gidip hemen motoryat alacak diye bişey yok, yelkenli tekne hayalim var, ev araba borcu daha bitmeden belki 3-5 metrelik bi yelkenlim olsa denizin kıyısından bakan değil de denizin üstünde teknemde olsam benden bahtiyarı olmaz. Bi çok kitap aldım denizcilik - yelkenli üzerine hala okuyorum. Param olursa yelken eğitimi de almayı düşünüyorum. Bu arada fuarda yakında, üç tarafı denizlerle çevrili memleketimde amatör denizcilik gelişmeli

• CNR 11 - 19 Şubat 2017
    Müjde ÖTV sıfırlandı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaganss -- 3 Şubat 2017; 20:34:27 >
  • referanduma kadar aldık aldık, sonrası malum zaten, asıl tecavüz o zaman başlayacak, hatta imkanı olan şimdiden benzin mazot falan depolasın, ömürlük alacaklarını alsın, aslında ufak bir tekne de alınabilir, bu sefer de herkes alınca kıyıda bağlama derdi olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaSaTuRa. -- 4 Şubat 2017; 0:10:10 >
  • Alay ediyorlar. Birakin etsinler beni ilgilendirmiyor cahil %50 etkilensin daha da ülke kotuye giderse basar giderim .

• Haberi duyar duymaz çocuklara birer yat aldım. Sırf yaptığı dalgaları izleyip "anlayamazsınız" deme ayrıcalığından mahrum kalmasınlar diye.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axilik -- 4 Şubat 2017; 0:47:43 >
  • Siz, yani bu kararı eleştiren pis fakirler. Size tek bir şey söyliyecem.... ANLAYAMAZSINIZ.

her evin ihtiyaci olan yatlar ve kotralar sayesinde ekonomimiz canlanacak.

• seaways
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.