yaw bu batu gorevi niye vermiyor almak icin ne yapmam lazım???
hay ben o batu nun varya @*%^#ß anladınız siz onu konu biraz sacma gelebilir ama gorev yok yapacak
O görev geceleri alınabilir , havada yıldızlar filan çıkıyor ya şehrin ışıkları yanıyor o zaman görevin gelir kısacası adam akşamcı
saol walla ya buyuk sevaba girdin :D hehe
ben 41 derece güneşte almıştım
quote:
Orjinalden alıntı: KöTü_CoCuK
Evladım o kadar sıcakta alınır mı aman yazık günah sonuçta mujigi şeysi bu şey pardon mujigi görevi , akşam alınmasının sebebi var yani değil mi ; adam ölür o sıcakta kusura bakma cümlen heryere çekilebilme potansiyeline sahipti dayanamadım çektim
quote:
Orjinalden alıntı: mai_mai
quote:
Orjinalden alıntı: KöTü_CoCuK
Evladım o kadar sıcakta alınır mı aman yazık günah sonuçta mujigi şeysi bu şey pardon mujigi görevi , akşam alınmasının sebebi var yani değil mi ; adam ölür o sıcakta kusura bakma cümlen heryere çekilebilme potansiyeline sahipti dayanamadım çektim
çok çekicisin
Görevi alabilmek için önceki günkü hava durumunu izleyip hotanda güneş batım saatlerini bi kenara yazman gerek ozaman
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme