Şimdi Ara

MUKEMMEL BIR WEB TABANLI OYUN -->FALLENSWORD<--

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • burada daha önce konuşuldu mu görmedim ama şuan 200bin uyesi olan MMORPG tadında bir oyun. oyunda diablo benzeri inventory, unique, set itemlar , mukemmel açık artırma sistemi pvp, bounty hunter, guild olayları herşey dört dörtlük daha önce benzer topic açıldıysa özür ama bu oyunu kaçırmayın...

Link:

fallensword

• Güzel gibi
  • Oyun cok saglam hakkaten, Diablo hastalarının özellikle hosuna gidecektir, üstelik oyun sürekli yeni itemlar ve yaratıklarla güncellenip genişliyor...
  • fakat arkadaşımız kendi ref ini vermiş çocuk sandın bizi sanırım bebekmi kandırıyon
  • Oyun Hakkında Bilgi verir misin?
  • Ben Diablo III yı Cok Severim Bu da Mükemmel
  • yaw menuleri filan türkçesini sölücek yokmu ywaw
  • yeni başlayanlar için tavsiyem misty mountains'e gidip fare kesmekle işe başlayın :) sacred knife ve rat killer questini yapıp yaklaşık 200 altına sahip olunca açık artırmayla (actions -> auction house) eşya almaya başlayın. inventory dolmaya başlayıp kendinize güvenmeye başladığınızda native'lere saldırabilirsiniz. (Bodoslama dalmayın ölünce bayaa exp ve gold'a maloluyo). lvl arttıkça fire chasm'a doğru ilerleyin sonra fire chasm lvl2 ye girin yaklaşık lvl 9 a kadar burda kalın ve sonra başlangıca dönüp elya desert e geçin... zaten bu kadarı bile bir süre oyalar ve artık acemi deilsinizdir... kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xaeroxx -- 27 Şubat 2007; 15:42:09 >
  • mükemmel diyecek kadar yok
  • Yeterince güçlendim sayılır artık. Oyuna yeni başlayanlar bana aynı nickle ulaşsınlar (xaeroxx) elimden geldiği kadar para yardımı yaparım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.