Şimdi Ara

Mükemmel Ötesi İki Kasa Ve Kararsızlık Sizce Hangisi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iki kasanın arasında kalsam cosmos tercih ederdim plexi kısmı daha biçimli duruyor. ama haf serisinin malzeme kalitesi zirvede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 6 Mayıs 2014; 13:07:04 >
  • cosmos tabiki
  • Guncel olani en son cikan hangisi ise onu
    Cosmos se alin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cosmos SE çok kaslı ve şık duruyor. İkisi arasında Cosmos SE derim.Corsair 750D hava sirkülasyonun da en iyilerden muhtemelen Cosmos SE den de iyidir.HDD yuvaları çıkıyor ve hava daha hızlı yayılıyor.İç hacmi çok geniş elini bir yere attığında elini çarpmıyorsun.Toplam 8 adet fan takabilirsin.ön ve üst kısımda toz filtresi var.Aldığım günden beri daha kasa içï tozlanmadı,fan yapraklarında dahi arasıra kontrol ediyorum toz yok.
    Corsair 750D nin tek eksik yönü beraber gelen fanlar hassas yani çabuk hasar görebiliyor.Bitane fanım gürültülü çalışıyor hasar gördüğü için.Corsair 750D al istediklerini fazlasıyla karşılayacaktır..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 750D
  • HAF-X kullanıyorum memnunum ancak kasanın bazı eksileri var, imzamda incelemesi mevcut...

- Fan kontrolcü olmaması.
    - Ön panel usb 3.0 portlarının ters konumlandırılması.
    - Ön panel usb 3.0 bağlantısının anakarttaki usb 3.0 soketine uyumlu olmayıpta, kasanın arkasında kalan anakart çıkışına klasik usb 3.0 ucu ile takılması.

Bunların dışında, montaj rahatlığı ve soğutma performansı ile beraber hot swap hdd özellikleri ile güzel ve yeterli bir kasa.

Farklı alternatif olarak; Aerocool GT-S Black Edition'ı da inceleyebilirsin;

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-gts-black-2-x-usb-3-0-fan-kontrolcu-big-tower-siyah-oyuncu-kasasi.html

Detaylı inceleme:http://forum.donanimhaber.com/m_88229922/tm.htm

• Vatana gittim kendi sıralamam şu şekilde oldu

1.900d
    2.cosmos2
    3.750d
    4.cosmos se
    5.haf935

Bunlar orda gözüme çarpan kendini gösteren ilk kasalardı.Tabi lianli veya başka bi marka yoktu.Genel olarak corsair ve coolermaster hakimiyeti vardı.
  • Hangi vatana gittiniz hocam söyleyin bende gideyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Hangi vatana gittiniz hocam söyleyin bende gideyim

Söğütözü vatan yanlız elemanlara söyle adam gibi göstersinler.Bide alıcıymış gibi yap .Gerçi ben kesin 900d almaya gittim ama bi dene bakalım.
  • Yakında Topkapı ve GOP var :)
    cosmos se ile 900D göremem lazım.Diğerlerini incelemiştim :)
    750D zaten kullanıyorum.
  • cosmos se
  • My.Lanet M kullanıcısına yanıt
    Cosmos SE almanı tavsiye ederim.(İkiside gereksiz olur aslında.)
  • Şu var şimdi 900d gerçekten çok pahalı en üst seviye bi kasa.Büyüklüğü malzemesi ayrı bi klansman haliyle fiyatı 1000 liranın üstünde.Fakat orda 750d yi bi inceledim gayet kullanılcak güzel bi kasa.Full tower alsam ilk seçeneğim 750d olurdu.HAF 935 iç yapısı çok ilginçti 2 parçalı kullanımı var.İçi yaklaşık 750d ile aynı ama kullanımı daha zor.Cosmos se ye de baktım 750d ile aynı büyüklükte yaklaşık olarak.2 si arasında seçim yapabilir kullanana.Haf 942 ise artık eskimiş bi kasa ben pek önermem.

Tekrar bi sıralama yaparsak ilk 4 sıraya ultra towerları onda da

1.900d
    2.cosmos 2
    3.Rosewill black hawk
    4.nzxt h630
    5.Lianli pc 90b

Bi alt sırada

1.750d
    2.cosmos se
    3.haf 935
    4.400r
    5.600t
    6.haf942
  • ınceleme fırsatım oldu ve cosmos uzerınde cok durmama ragmen ısınamadım kasaya yok sok cıkar alan acılsın vs. kucuk kasa gıbı duruyor . haf942 ıse ıcını actıgımdan ıtıbaren benı buyuledı gercekden harıka bır kasa ıc hacmı olarak cosmos II ye yakın genıslıkde ama onun kadar degıl tabıkı fanlar falanda kalıtelı duruyor. ama ses yaparmı nasıldır ben denemedıgım ıcın daha soyleyemem ama soylenenler cok sessızmıs . kararımı zaten bundan yana verdım haf 942 kesınlıkle
  • quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

Mükemmel Ötesi İki Kasa Ve Kararsızlık Sizce Hangisi.

karar senin

kasa diye kaya resmi koymuşun resmi kaldır
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21olcaybaba21

quote:

karar senin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

karar senin

Geç gördüm.
    Hatun kasanın yanında eşantiyon mu ?

Onun kasa da iyi , kaçmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 21olcaybaba21

quote:

karar senin

Şifresi var mi acaba :-D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

Vatana gittim kendi sıralamam şu şekilde oldu

1.900d
    2.cosmos2
    3.750d
    4.cosmos se
    5.haf935

Bunlar orda gözüme çarpan kendini gösteren ilk kasalardı.Tabi lianli veya başka bi marka yoktu.Genel olarak corsair ve coolermaster hakimiyeti vardı.

haf935 yakinndan gorme sansin oldu mu , ek parcasinin islevselligi cok hosuma gidiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

karar senin

gerçekten de mükemmel ötesi iki kasa

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.