Şimdi Ara

Mükemmel Ötesi İki Kasa Ve Kararsızlık Sizce Hangisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • COSMOS SE FULL TOWER PENCERELİ SİYAH KASA 490 TL

HAF X 942 BLACK EDITION FULL TOWER PENCERELİ SİYAH KASA 475 TL

İki Kasa Arasında Giip Gelmiş Durumdayım Ama Kesinlikle Corseir Serisinede Baktım Bunlar Üzerınde Kaldım Özellıklede HAF X e sata vs. cıkısları ve kablo duzenı konusunda bıraz daha onde gorundu bana sızce hangı kasa olmalı ?

Sistemim Aşağıdakı Gibidir

Z87-G45 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0

Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm

120GB HyperX 3K Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 555MB / Yazma 510MB)

Seagete 3.5" 2TB SV35 Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm NCQ Hard Disk

8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram

GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı

Sistemımde Bu Şekilde Önerilerinizi Bekliyorum Şimdiden Teşekkürler Arkadaşlar.

•  Mükemmel Ötesi İki Kasa Ve Kararsızlık Sizce Hangisi.

karar senin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haf X bir zamanlar patlama yaptı. Hala da satıyor aşikar, kaliteli kasa.

Aynı kaliteyi Cosmos SE'de de bulabilirsin. Cosmos SE, bana göre tasarım konusunda Haf X'den daha üstün. Karar senin. Ben olsam Cosmos SE alırdım. Bir ara vardı. Sistem toplamayı ertelediğim için geri iade ettim. Açmak nasip olmadı :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 Kasa arasında Corsmos SE alırdım ben olsaydım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

Mükemmel Ötesi İki Kasa Ve Kararsızlık Sizce Hangisi.

karar senin

Hangi kasa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski olmasına rağmen bile bence haf x şu an full tower segmentinin alınabilecek düzeydeki en güzelve sağlam duran ağır abisi.. diğeri de güzel ve yeni bir model ama görüntüsü ile bana hiç bir zaman haf x teki sağlamlık hissini uyandırmıyor.. belki de cosmos serisine bir türlü kanımın ısınmamasındandır bilmiyorum.

eğer imkan varsa yerinde gidip görülmeli elle bir dokunulmalı.. sonuçta özellikle kasa konusu biraz zevke giriyor.. ama ben haf x diyorum..

ayrıca şunu da belirtmek te fayda var; haf x tamam saygı sonsuz çok baba kasa ama eğer sfırı alınacak ise de ben corsair 750D ye bakılmalı diyorum. ya da beklenilir ise 760T diye bir modeli gelecek, sanırım haziran gibi o da beklenebilir.. bu da ekstra bir not olsun. yeni teknolojilere sahip olmak daha iyidir..

bir de CM 690III var.. o da mid tower olmasına rağmen güzel bir kasadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamer Apartment

Haf X bir zamanlar patlama yaptı. Hala da satıyor aşikar, kaliteli kasa.

Aynı kaliteyi Cosmos SE'de de bulabilirsin. Cosmos SE, bana göre tasarım konusunda Haf X'den daha üstün. Karar senin. Ben olsam Cosmos SE alırdım. Bir ara vardı. Sistem toplamayı ertelediğim için geri iade ettim. Açmak nasip olmadı :)

sımdı bu resımdekı etkıleyıcı seylerın yanı sıra kasanın durusu sekıl ona lafım yok cosmos ıc hacım olarakda 5 cm daha buyuk oldugunu gordum kararsız kaldım aslında ıkısıde buradakı vatanda var bakmak lazım yınede fıkır alısverısıne devam edelım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saintroyo kullanıcısına yanıt
    Bana göre de hafx miladını doldurmuş bir kasa segnementi önemli değil. Cosmos a dokunduğunda anda kaliteyi hissediyorsun zaten. Bu yüzden açık ara cosmos daha iyi sçeim ama zevkler ve renkler tartışılmaz haf x i tip olarak daha güzel bulanlar olabilir tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: My.Lanet

quote:

sımdı bu resımdekı etkıleyıcı seylerın yanı sıra kasanın durusu sekıl ona lafım yok cosmos ıc hacım olarakda 5 cm daha buyuk oldugunu gordum kararsız kaldım aslında ıkısıde buradakı vatanda var bakmak lazım yınede fıkır alısverısıne devam edelım :)

dedıgıne katılıyorum yerınde gormek mantıklıdır stoklara bakdım ıkı kasada suan var buradakı magazaa ama kullananlardan daha ıyı yormlar gelebılır dıye acdım konuyu dedıgın gıbı gercekden yorumlardada saglamlık konusunda hf yı onerıyor herkes ama cosmos da denıldıgı gıbı yenı ve guzel bı kasa kararsız kaldım :)

• quote:

quote:

quote:

dedıgıne katılıyorum yerınde gormek mantıklıdır stoklara bakdım ıkı kasada suan var buradakı magazaa ama kullananlardan daha ıyı yormlar gelebılır dıye acdım konuyu dedıgın gıbı gercekden yorumlardada saglamlık konusunda hf yı onerıyor herkes ama cosmos da denıldıgı gıbı yenı ve guzel bı kasa kararsız kaldım :)

evet denıldıgı gıbı gıdıp gormek daha mantıklı aslında ama saglamlık konusunda bakmak gerekıyor sıvı sogutma ıle ıkısını bır alacagım son eksıgım onlar o yuzden kasaya onem verıyorum baya bı

• katılıyorum, aşırı derecede beğenmeme rağmen miladını doldurmuştur haf X. sıfır olarak bence de artık alınabilecek bir kasa değil. ama şu cosmos serisine ben ısınamadım, sevemedim bir türlü.. 1000 liralık olanı dahil.. bu konuda ''zevkler ve renkler tartışılmaz'' kozumu kullanmak durumundayım ne yazık ki..
  • saintroyo kullanıcısına yanıt
    bir ara vatana gidip bakabilirisn muhtemelen 900D ile Cosmos yanyanadır , içine yastık yorgan sok ev olarak kullan öyle kasalar
    Bu cosmos SE olanı daha alınabilir tabiki ama bunların karşısına konumlanan 750D biraz daha ağır basıyor olabilir sadelik arayanlar için.

Bu kadar yüksek kasa istemeyip geniş iç hacim arayanlar için benim kasayı tavsiye ederim Air 540. Yakınca incelemesini yayınlarım inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

bir ara vatana gidip bakabilirisn muhtemelen 900D ile Cosmos yanyanadır , içine yastık yorgan sok ev olarak kullan öyle kasalar
    Bu cosmos SE olanı daha alınabilir tabiki ama bunların karşısına konumlanan 750D biraz daha ağır basıyor olabilir sadelik arayanlar için.

Bu kadar yüksek kasa istemeyip geniş iç hacim arayanlar için benim kasayı tavsiye ederim Air 540. Yakınca incelemesini yayınlarım inş.

cumartesı gunu bakacagım aslında net uzerınden anlasılamıyor bende sadelık severım ama kasa sogutması cok onemlı sıstemı yenı almama ragmen fan sesı kafamı kemırmeye basladı sıvı sogutma ve kasa alacagım sımdı ve 750 d soylemıssın kesınlıkle benım bunların arasındaydı ama ıcını tam olarak anlayamadım gıdıp sanırım yerınde bakmalıyım ıcıne torgan yatak at dedıgın olay guzel tamda boyle bır kasa arıyorm elımı ıcıne sokdugumda saga sola carpmıcak rahat takılabılecegım bı kasa :) olmalı

• vatanda gördüm cosmos II yi zamanında.. kasa falan değil dedim o an.. kocaman bişey..:):)

marka sempatizanı olmadım hiç bugüne kadar (lian li ve seasonic hariç ) ama, kasa deninlince şu an için aklıma gelen modeller şunlar;

corsair 750D, beklenirse belki 760T, CM 690 III, raidmax agusta WT, corsair C70 ve biraz da xigmatek talon (psulu olması aslında biraz dezavantaj gerçi) ile aerocool un GT-S Black Edition model kasası..

evet bunlara ek olarak Air 540 ı da dahil edebiliriz..

• Mükemmel Ötesi ve Kılır Master pek çok tezat var bence.. Başlığı şöyle yazmalıydınız Bana göre Mükemmel Ötesi iki Kasa....

İkisi arasında ise kesinlikle Cosmos SE
  • Raidmax kasalara bir giz at cok guzel.olyorlar

• quote:

COSMOS SE FULL TOWER PENCERELİ SİYAH KASA 490 TL

İki Kasa Arasında Giip Gelmiş Durumdayım Ama Kesinlikle Corseir Serisinede Baktım Bunlar Üzerınde Kaldım Özellıklede HAF X e sata vs. cıkısları ve kablo duzenı konusunda bıraz daha onde gorundu bana sızce hangı kasa olmalı ?

Sistem oyun ixinmi niye kasaya 500 liraverip
    Ekran kartini 760 aldiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: sacid1987

quote:

COSMOS SE FULL TOWER PENCERELİ SİYAH KASA 490 TL

Sistem oyun ixinmi niye kasaya 500 liraverip
    Ekran kartini 760 aldiniz

ozamankı btce bunu gerektırıyoru sıstemen zaten şikayetım yok baya bı performansı yetıyorda artıyor bıle onemlı ollan suan kasa benım ıcın gorsellık hıc onemlı degıl demıyorm ama performans aha onemlı ozellıklee sıcaklıkdan sıkayetım benım bıle var bu yuzden kasanında serın bı kasa olmasını ıstıyorum

• İkisi arasında tercih :HAF X 942
  • emiLL kullanıcısına yanıt
    Kasa sağlammış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.