Hehe. Ya zaten birine login olana kadar göbeğimiz çatlıyordu. Şimdi dertler duble oldu. Allah kolaylık versin. Her makinadan iki login demek, kullanıcı sayısının 2 katına çıkması ve serverlere hiç girilememesi demektir. 2 kat lag demektir.
Konuyu acan arkadas ortalıkta gorunmuyo muhtemelen oda beceremedı bu işi
topic sahibi konusun lütfen olmuyo diyo millet yardım ediniz
madem böyle bi topic açtın cevap ver
bir şey soracağım client versiyon unu neden kapattın acaba?
bende oldu
quote:
Orjinalden alıntı: ::UnFoRgİvEn::
bende oldu
Oldu derken ??? 2 client den 2 karakterıde oyuna soktunmu yani ??
quote:
Oldu derken ??? 2 client den 2 karakterıde oyuna soktunmu yani ??
ben inanmıyorum kardeş her seferinde C10 hatası veriyo 1. oyunda iken diğeriyle giremiyosun
Valla ben daha 2 client ı aynı anda calıstıramadıgım ıcın bısey dıyemıyorum 2. client ı acarken hep hata verıyo
oluyor arkadaşlar;)
tam olarak nasıl yaptın sorması ayıp bizde işe yaramıyo
quote:
Orjinalden alıntı: Nomad_Soul
Hehe. Ya zaten birine login olana kadar göbeğimiz çatlıyordu. Şimdi dertler duble oldu. Allah kolaylık versin. Her makinadan iki login demek, kullanıcı sayısının 2 katına çıkması ve serverlere hiç girilememesi demektir. 2 kat lag demektir.
Ne alaka dayı sende amma yaptın ha sonuçta her serverin bir kapasitesi var sanki herkes iki makina açtı diye 2000 kusur oynayıcı 4000 mi olacak?
Bu çift client açma konusunda ciddi yardım edebilecek kimse yokmudur ya
bir yandan stall açarken bir yandanda kasarız...
ahhh... ne güzeL olurdu
kardeşler yeni girdim arkadaş açmış galiba bende dün 2 tane ile girdim.
bakın önce biri ile girin sonra farklı çalıştır yöntemiyle diğerinide açın ve giriş edin:))
VM ile deneyeceğim.Bakalım ne olacak.Ama ram yetersiz kalabilir.Buda bir tık 5 dakka bekleme demektir. Buda oynamamak demektir.Ama bu işlemi yaparak net bir şey diyeceğim.Neticede farklı bir ortam diye algılaması lazım.