Şimdi Ara

Multi Client Açma(AYNI ANDA 2 CHAR AÇMA)... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
23.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 40 gb hard disk 512 ram 256 mb ekran kartı amd 2. işlemci ile cok kasrmı arkadaşlar :=/
  • hard diskle bi alakası yoktur sanırım.. ama bende 1gb ram ve 256 ekran kartı var bu kasarmı? hard disk de 80 gb
  • Bu 2 client i aynı anda acmayı hala beceremedım 1. client ı actıktan sonra 2.yi denıyorum garip yazılarla bi hata verıyo ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: chelsea_fc

oluyor arkadaşlar;)
     Multi Client Açma(AYNI ANDA 2 CHAR AÇMA)...

seninki bu yöntemle değil kırılmış botla kanımca bu yöntem işe yaramaz.
  • Yaramıyo zaten
  • kesinlikle işe yarıyo anlattığım gibi uygulayın olur...
  • Bukadar kişi yalanmı söyluyo ?? işe yaramıyo işte
  • Zaten gameguardı boşuna yapmışlar.Canları sıkılmış bizim paramız çok haydeeen beyler gidip bi gameguard alalım para batıyor demişler.Resimde bot sağda aşağıda duruyor.Adam nubotla açmış.Bende dahil olmak üzere kimse de açamadığına göre bu iş yatar.Üzgünüm ama acı gerçek
  • nubot falan diil.Arkadaşın anlattığı gibi yapın arkadaşlar istediğiniz kadar açabilirsiniz makinanıza bağlı tabii;)
  • 1024 ram olmıanlar denemezsin çünkü görev yöntecisinden işlemlere bakarsanız baya bi ram yio ztn bi client

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 16 Mart 2007; 16:38:40 >
  • offf yaa benim 256 ram gerçi bir sroyu kaldırmıor çak kasıor bilgisayarı sadece 1 tanesi
  • Nubot değil kredi sistemi ile çalışan paralı bot kırıldı geçenlerde hem bedawa hem birden fazla client açıyor.
    iki client sadece o şekilde çalışır.

@chelsea_fc:

• onlinemuzik.be +2 sro maşallah

orada şarkı dinleyebilior musn bari ?

:S
  • quote:

oluyor arkadaşlar;)

Arkadaşın bahsettiği yöntem değil bu, ayrıca çook dikkat et, şu an şifren %99.9 onların elinde. 80 ol bakalım bi
  • 2. de eror veriyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: CooL_JacK

Nubot değil kredi sistemi ile çalışan paralı bot kırıldı geçenlerde hem bedawa hem birden fazla client açıyor.
    iki client sadece o şekilde çalışır.

@chelsea_fc:

sadece onla diil arkadaşhım bilmeden konuşma lütfen zaten farklı çalıştırcan bot olmadan önceden beri açılıyor istediğin kadar lütfen biraz araştır hemen yorum yapma.
  • kolpa!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beni7Bitirdi

quote:

oluyor arkadaşlar;)

Arkadaşın bahsettiği yöntem değil bu, ayrıca çook dikkat et, şu an şifren %99.9 onların elinde. 80 ol bakalım bi

hehe merak etme 80 oyunda kasılıyor sorun yok;)bedava duyulunca hemen hack warez geliyor aklınıza kredili çok güvenli gibi sanki;)nese konu bot diiil konu açan şahsiyetin yaptıklarını düzgün yaparsanız istedğiniz kadar açabilirsiniz.
  • @chelsea_fc

video çekte görelim arkadaşın bahsettiği yöntemle !

herşeyine idda ediyorum sen bunu kırılmış botla yaptın bu sölenenle değil zaten kırılmış botlada farklı çalıştırılıyor ama sorun 1inde bot olacak. araştırdım yeteri kadar sen rahat oL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadowboys -- 17 Mart 2007; 0:53:42 >
  • açılmıyo ki kardeşim bari yalan söyleme hata veriyo
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.