Şimdi Ara

MULTI - Lütfen ağ bağlantınızı kontrol edin!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Multi'ye girebilen var mı şu an arkadaşlar?

Bana bu mesajı veriyor.. Bi düzeltemediler şunu yahu..

• Şuanda bendede aynı
  • :(
  • Ya evet şuna bir çare yokmu orjinal aldık multiye giremiyoruz.İnternet çalışıyor 10 mbit bağlantıyı kontrol edin diyor ya.
  • Bende de oluyor. İnternet bağlantısını tamamen kesiyor oyun.. Ben şu şekilde giriyorum yalnız, sorun da olmuyor oyun esnasında,
    Oyuna girip hesabımıza bağlanıyoruz ve çok oyunculu seçeneğine gelip sunucu aramayı başlatıyoruz fakat hiçbir sunucuya girmiyoruz, biraz bekledikten sonra bağlantınızı kontrol edin hatası verecek ve oturum kapatılıyor diyecek. Bizi hesaba giriş sayfasına atana kadar bekliyoruz birşey yapmadan, yaklaşık 1-2 dakika da bu sayfada hiçbirşey yapmadan bekledikten sonra(internet bağlantımız yenileniyor) giriş yapıp oynayabilirsiniz.. Daha önce Windows xpde bazı oyunlarda oluyordu bu sorun, bir oyuna girdiğimde yada masaüstü çözünürlüğünü değiştirdiğimde bağlantım kopuyordu, mantık ise bilgisayarı oyunun çözünürlüğüne hazırladıktan sonra internet bağlantısının düzelmesi. Modem ışıkları gitmeyebilir fakat bağlantı gelmesini beklemek gerekiyor, en az 1-2 dakika diyorum ben o yüzden.

• Ben sürekli "rakip ile bağlantınız kesildi" hasatsını alıp oyundan kopuyorum. Tekrar hesaba giriş ekranından başlıyorum ayrıca o oyunda aldıgım deneyim puanı da boşa gidiyor. Varmı bunun çaresini bulabilen.

Şu ana kadar kopmadıgım oyun olmadı hepsinden koptum 1-2 dakika içinde. hiç oyun bitiremedim şimdiye kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

Ben sürekli "rakip ile bağlantınız kesildi" hasatsını alıp oyundan kopuyorum. Tekrar hesaba giriş ekranından başlıyorum ayrıca o oyunda aldıgım deneyim puanı da boşa gidiyor. Varmı bunun çaresini bulabilen.

Şu ana kadar kopmadıgım oyun olmadı hepsinden koptum 1-2 dakika içinde. hiç oyun bitiremedim şimdiye kadar.

Yukarıda yazdığımı deneyebilirsiniz, bende de aynısı oluyor söylediğim gibi. Oyuna girdikten sonra yapmanız gerekiyor yalnız, sunucuya girdikten sonra sorun yaşıyordum ben. Ayrıca oyun sırasında masaüstüne dönünce de bağlantı kopması oluyor aynı şekilde, bir güncelleme ile çözüm çıkar umarım en kısa zamanda.
  • Hiç girmiyor ki, o username password ısmından sonr bir hata oluştu diyor..
  • ben bügün baya oynadim 5lvl oldum
  • Ne zaman Crysis 2 ye girsem internetim kopuyor benimde . Yani oyun interneti tamamen koparıyor farkına vardım. Diğer bilgisayarı bile etkiledi sorunum Bazen binde bir oynuyorum oda şansa iyi server gelince çıkmıyorum. İnşallah buna çözüm bulunur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.