Multi Skill Oynamak İsteyen Arkadaslar Varsa Gelebilir.. LAg yok...Npc bufferdan sadece buff ve wictory var..İstedigin skili sp ile alabiliyorsun... Skill trader diye Npc var Giran, Aden ve Goddarda Learn skill diyip alabilirsiniz..
Server Özellikler: L2Moria (Multiskill) International - 500x EXP - 800x SP - 2000x Adena - 0.5x Drop
Server C5
Not:Website de iki server var biri L2Emserv (PVP), biride L2Moria (Multiskill) Hangisinde oynamak istiyorsaniz onu indirmeniz lazim...Site ye girince connet diye bir bölüm var sol kisimda ordan indirebilirsiniz...Birsey daha, Login:(12char.),PassWord (15 char.) bunu dikkate alin sifre alirken cunku login 12 paswordu 15 chardan az alirsaniz kabul etmiyo.....
Arkadaşlar Biri Bana interlude nun Link ini verebilirmi . bu arada mehmet abi s.a :)))
Arkadaşlar bisi daha unuttmusum Wictory, fire, water skilleri 25 dk, normal buf, dance, song 1 saat..... Birde yeni sp yle actirilacak skiller 76 lvl skillerine kadar 78 lvl skillerini alamiyosun....
İYİ OYUNLAR .. BEKLİYORUM HERKESİ
hmm... bi bakalım lagsız serverlar favorimdir
yaa benim baglantıda bi sorun var herhalde 1024 kb lik baglantı 15 kb gecmiyor dosya indirirken
BENDE GELDİM SERVER GAYET GUSEL GM SHOPTA COK GUZEL ITEMLER VAR MESELA DUAL DAGGER BU SERVER BENİ SARDI AMA ONLİNE OYUNCU YOKK
NİCK:AZGINKIZ
Ben char değiştidin fighter lar iş yapıo o yüzden yeni nick:Demir
enchant olayı hakkındada bilgi verirmisiniz??
normal scroll a safe +5 bless le +10
aga ben para nasıl yapcam bu serverda moblarda para cıkmıyo medalleri nerde bozdurcaz
hmm para yapmak çok zor bende yapamıom Saolsun konuyu açan arkadaş yardım edio
adenaya 2000x demişler nası para toplayamıyosunuz ya gerçi bn daha girmedim
arkadaslar yeni server daha buldum ve bibu daha iyi bi server arti basmak kolay degil ancient adena ile basiliyo....yine oteki server gibi multiskill istedigin skili actirabiliyosun...server interlude full c3c4c5c6 skilleri calisiyoo..... isteyen gelsin bennoline nim her turlu yardimci olurum..... Bu server gercekten cok guzel bi server herkesi beklerim 1 tane turk var oda serverin lordu gibi bisi... Nickim:KingAQ SErver:http://www.l2bankai.com/forum/portal.php herkesi bekliyorumm...
quote:
Orjinalden alıntı: crayemin
arkadaslar yeni server daha buldum ve bibu daha iyi bi server arti basmak kolay degil ancient adena ile basiliyo....yine oteki server gibi multiskill istedigin skili actirabiliyosun...server interlude full c3c4c5c6 skilleri calisiyoo..... isteyen gelsin bennoline nim her turlu yardimci olurum..... Bu server gercekten cok guzel bi server herkesi beklerim 1 tane turk var oda serverin lordu gibi bisi... Nickim:KingAQ SErver:http://www.l2bankai.com/forum/portal.php herkesi bekliyorumm...
lol adamlar daha diğer serverda para sorunlarini cozemediler birak item toplamayi, sen yeni serwer buldun ehehehehehhe
dostum ben oteki serverda herseyi hallettim ama adamlar dagitiyo ondan bu server i soyluyorum... oteki serverda +20 silah bastim gene adama 40 dmg vuruyom adama bana 6 k dmg vuruyo bu serverda oyle degil ..... hem serverin lordu da turkk gelimn isterseniz ben ordayim....
quote:
Orjinalden alıntı: crayemin
dostum ben oteki serverda herseyi hallettim ama adamlar dagitiyo ondan bu server i soyluyorum... oteki serverda +20 silah bastim gene adama 40 dmg vuruyom adama bana 6 k dmg vuruyo bu serverda oyle degil ..... hem serverin lordu da turkk gelimn isterseniz ben ordayim....
lol 40 dmg mi
valla ne diyim eger muti skill server ariyosaniz size suan oynadigim l2-newage.myftp.biz var iyi server bufflar 10 saat frenzy gibi skill er 20 dk filan oluyo ama skill almak icin sp biraz az ama olsun idare ediyo him bi de p atack ve m atack acik az Eger ben p atack in cok oldugu bi server oynicam diyosaniz size l2 AGE of SHADOWS serverini oneririm sahsen ben GM degilim ama 400 kk p atack var serverin rate leri soyle Features : Sieghard XP/SP : x500 Adena : x1000 GMShop in All Towns Global GateKeeper in All Towns Buzz the Cat for change Job BufferShop with Dances and Songs (1 hour) Autolearn and mixed Skills Enchant rate 100% max +65535 Tattoos bonus (bonus increase by enchant) Interlude Spawns/Skills/Clans/Items Zariche/Aka Events Custom Weapons/Items/Maps Blessed Scroll +100, Crystal Scroll +1000 Acik fazla konustuk galiba sry Sunu da soylim tam olsun http://www.age-of-shadows.com/ serverda ozel armor larda var