Şimdi Ara

MULTİ THEFT AUTO(ÖNEMLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gta nın online oyunu cıkmıs bende oynamak istiyorum bana bu konuda neyleri indirmem ne yapmam gerektigini uzun uzun anlatacak varmı lütfeen yardım

• GTA Vice City'nin Var Evet Uzun Zamandır var Bunuwww.gta3.net Adresinden Bul İngilizcen olması Lazım Biraz Bunu Kurduktan Sonra The All Seeing Eye Programını vede GTA VC 1.1 Pzth Kurman gerekiyor Bunların Hepsini Bulduktan Sonra Hepsini Kurup The All Seeing Eye den Server Bulup Girmek
  • quote:

Orjinalden alıntı: c@ner

GTA Vice City'nin Var Evet Uzun Zamandır var Bunuwww.gta3.net Adresinden Bul İngilizcen olması Lazım Biraz Bunu Kurduktan Sonra The All Seeing Eye Programını vede GTA VC 1.1 Pzth Kurman gerekiyor Bunların Hepsini Bulduktan Sonra Hepsini Kurup The All Seeing Eye den Server Bulup Girmek

saolda biraz daha acarmısın
  • Gta san andreas içinde multiplayer yaması yayınlandı. Client ve server dosyalarından oluşuyor yamayı yayınlayan internet sayfasında serverlar gözüküyor bildiğim kadarıyla.
    www.hardwaremania.com/forum Oyunlar bölümünde oynayan arkadaşın deneyimleri mevcut.
  • Yaw bu tür oyunları online oynamak ne zevk verirki insana.Belli bir görevin yok, yapabilicen bişey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykanca -- 15 Temmuz 2005, 13:43:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarilincasana

Yaw bu tür oyunları online oynamak ne zevk verirki insana.Belli bir görevin yok, yapabilicen bişey yok

Deathmatch olarak geçer ;) Multiplayer oyunlarda zaten genel amaç karşındakini yoketmektir görevin bu
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.