Şimdi Ara

Multiboxing (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TouchOfSleep

İnernette zaten aylardır kullanan reklamını yapan tipler var. oynayış şekilleride belli. Düşük mp de 4x item düşürme şansı. 4 karakterinide max dps yap herşeye tek at
    olay bundan ibaret. Ama ne biliyim mp 0 1 de de oynaması ne kadar zevk verir tartışılır. Şuan düşen itemlerin bedavadan biraz daha ucuza gitmesini göz önüne alırsak 4tane hesap + is boxer ücreti. Buna değmesi için günde bi 10 saat oynanmalı gibi geldi bana. Ha zevk için yaparım parada önemli değil diyen varsa bence güzel olabilir.

Yüksek mp seviyesinden bahsedilmiş. Şimdi insanların kafasında şu var "benim charım mp4ü rahat geçiyo diğer karakterimde aynen demekki ikisiyle mp4ü çook seri bir şekilde yaparım. hatta mp 5 6 zorlarım sonuçta tek tek karakterlerim zorluyo".

Ama olay öyle değil 4 tane mp5 seviyesindeki karakterinizle mp5 yapamazsınız bu şekilde. %70 her eleman soktuğunuzda vita değeri artıyor. Dolayısıyla hem ölme süresi uzar hemde doğal olarak yediğiniz damage miktarı süreyle bağıntılı olarak artıcaktır.

İsboxer için konuşursak mp8 9 10 rahat farmlıyan birisi (4 karakteri içinde) mp 5 seviyelerinde filan farm yapabileceğini düşünüyorum. Dahada yükseğe çıkmak istiyorum diyen varsa 4x milyar gold ları gözden çıkarsınlar.

Saygılar

Acikcasi dusuk mp'den kotu itemlar dusuyor diye bir sey yok, daha dun 1 tane immortal chest dustu 150M'a sattim, 1 tane de zunimassa boot dustu onu da 87M'dan sattim ki toplam herhalde 1 saat oynamisimdir. MP0 oynuyorum. Ayrica 4 karaktere de max dps yapmana gerek yok. diger 3 karaktere full MF dizersen, ve tek karakterin dps'i 4 kisiyi kaldiraya yetecekse benim karakterdeki gibi, cok da kolay oluyor... Hem de 375MF ile rahatlikla ilerleyebiliyorsun.

Ben tek de oynasam mp1 ustunde oynamak icin kendime hic neden bulamiyorum ne yazikki. Siz nasil buluyorsunuz onu da anlamiyorum. Yavas yavas oldurmek, arada olmek ki verdigi karsiligi kesinlikle degmeyecek olan yuksek level'larda oynama nedeniniz ayri bir tartisma konusu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 6 Aralık 2012; 10:00:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: moz@

Walla bunu başarabilenler süper kabiliyetli kişiler diyebiliriz çünkü bir elit grup arcane attı 2 karakteri de kaçırmanız gerek. Anladığın kadarı ile bir hot key ile swich yapılıyor. Sonra bu işin vorteksi var zehri var alttan ısıtması var varda var yani.

NOT: İmla

MP0'da oynadiginiz takdirde, ne vortex, ne de baska ozelligin pek onemi kaliyor. (Zaten tek oynadigimda da MP0 oynuyorum.) Cunku alt karakterinizin dps'i olmadigi icin full MF ve tank gearla oynattiginiz icin, olmesi cidden dusuk bir olasilik oluyor. Yani illaha dip dibe durmasi da gerekmiyor, biraz ayrik dursaniz da elite packleri vs kesebiliyorsunuz. Geri senkronize etmesi vs cok zor degil. Ayrica 4 karakterle oynamaniz da sart degil. 2 veya 3 karakterle daha da kolay oluyor. Ben 2 karakter yonetiyorum. Nerdeyse tek karakter oynar kadar hizli ilerliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinerjji

Bende sistemi birkaç gün önce kurdum. 2 adet yeni barbar kastım. Ama unutmayın ki multiboxing kullanıyorsanız yanında mutlaka LOOTALERT kullanmalısınız ve eşyalarınızda bir yandan pick up radius olmalı. Yoksa her karakteri kontrol etme şansınız olmadığından dropları kaçırabiliyorsunuz.

lootalert'in yasal olup olmadigini bilmiyorum. Bi kaynak var mi?

Edit: Yasakmis.

Lootalert is legal?

Thanks for your ticket. I'm sorry for the length of time you've had to wait for a response.

Addons or mods of any kind are not currently supported by the game and any use of them may result in action being taken against your account up to and including closure. Please see the End User License Agreement for more information:

http://eu.blizzard.com/en-gb/company/legal/d3_eula.html

Kaynak:http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/5299070632?page=5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 6 Aralık 2012; 10:08:01 >

• quote:

Ben tam anlayamadım yalnız ve/veya anladığım şeyi anlatayım;

2 Hesap var bir program yüklüyorsunuz. 2 Farklı hesapta aynı karakteri le başlıyorsunuz 2 ekran paralel gidiyor. Mause Klavye de her 2 ekranda paralel mi hareket ediyor ? Durum öyle ise bir yerde elit çıktığında öbür yerde elit çıkmayabilir. Ayrıca diğer yerde random mağra var diğer yerde yok ne olacak ?

evet mouse ve klavye her 2 ekranda da ayni seyleri yapiyor. Isterseniz bunu acik kapatabiliyorsunuz (Broadcasting deniyor adina). Ekranlar arasi gecis yapip lootlari bagimsiz lootlayabilirsiniz.

Ikisini de ayni oyunda baslattiginiz icin birindeki magara digerini etkilemiyor. Ayni oyunda ilerliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 6 Aralık 2012; 10:11:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oray

quote:

İnernette zaten aylardır kullanan reklamını yapan tipler var. oynayış şekilleride belli. Düşük mp de 4x item düşürme şansı. 4 karakterinide max dps yap herşeye tek at
    olay bundan ibaret. Ama ne biliyim mp 0 1 de de oynaması ne kadar zevk verir tartışılır. Şuan düşen itemlerin bedavadan biraz daha ucuza gitmesini göz önüne alırsak 4tane hesap + is boxer ücreti. Buna değmesi için günde bi 10 saat oynanmalı gibi geldi bana. Ha zevk için yaparım parada önemli değil diyen varsa bence güzel olabilir.

Yüksek mp seviyesinden bahsedilmiş. Şimdi insanların kafasında şu var "benim charım mp4ü rahat geçiyo diğer karakterimde aynen demekki ikisiyle mp4ü çook seri bir şekilde yaparım. hatta mp 5 6 zorlarım sonuçta tek tek karakterlerim zorluyo".

Ama olay öyle değil 4 tane mp5 seviyesindeki karakterinizle mp5 yapamazsınız bu şekilde. %70 her eleman soktuğunuzda vita değeri artıyor. Dolayısıyla hem ölme süresi uzar hemde doğal olarak yediğiniz damage miktarı süreyle bağıntılı olarak artıcaktır.

İsboxer için konuşursak mp8 9 10 rahat farmlıyan birisi (4 karakteri içinde) mp 5 seviyelerinde filan farm yapabileceğini düşünüyorum. Dahada yükseğe çıkmak istiyorum diyen varsa 4x milyar gold ları gözden çıkarsınlar.

Saygılar

Acikcasi dusuk mp'den kotu itemlar dusuyor diye bir sey yok, daha dun 1 tane immortal chest dustu 150M'a sattim, 1 tane de zunimassa boot dustu onu da 87M'dan sattim ki toplam herhalde 1 saat oynamisimdir. MP0 oynuyorum. Ayrica 4 karaktere de max dps yapmana gerek yok. diger 3 karaktere full MF dizersen, ve tek karakterin dps'i 4 kisiyi kaldiraya yetecekse benim karakterdeki gibi, cok da kolay oluyor... Hem de 375MF ile rahatlikla ilerleyebiliyorsun.

Ben tek de oynasam mp1 ustunde oynamak icin kendime hic neden bulamiyorum ne yazikki. Siz nasil buluyorsunuz onu da anlamiyorum. Yavas yavas oldurmek, arada olmek ki verdigi karsiligi kesinlikle degmeyecek olan yuksek level'larda oynama nedeniniz ayri bir tartisma konusu :)

Benim hiçbir cümlemde düsük mpden kötü itemlar düsüyor diye bir tabir yok hocam. Arkadaşa yüksek mplerde oynaması için her karakterinin güclü olması gerektiğini söyledim. Sanırım yanlış msj a cevap attınız?

• quote:

quote:

quote:

Saygılar

Benim hiçbir cümlemde düsük mpden kötü itemlar düsüyor diye bir tabir yok hocam. Arkadaşa yüksek mplerde oynaması için her karakterinin güclü olması gerektiğini söyledim. Sanırım yanlış msj a cevap attınız?

ucuza gitmesi ifadesini yanlis anlamisim kusura bakma

• Ok mevzu hakkında bilgi edindim teşekkür ederim @oray

Yalnız bu MP olayına takıldım da matemetiksel olarak yüksek MP de oynamak daha avantajlı değil mi MF ve GF açısından. ?
  • Birim zamanda öldürdüğün elite-boss sayısınıda hesaba kattığında (sürümden kazanacağını düşünerek) çokda avantajlı değil. Ama tabiki şans adam mp0 da item düşürüyor milyarlık (mf si 200 300) mp 6 farm yapıyosun (mf 500 ) çöp üstüne çöp nefret ediyosun. Matematiksel olarak seri bir şekilde kesebileceğin(bossları 3-5 snde öldürebildiğin) en yüksek mp seviyesinde item kasmak en mantıklısı kısacası.

Saygılar
  • elimde 2 tane hesap var abime de almıştım ama oyunu beceremeyince bıraktı onda da 50 level monk var onu mf dizersem mp3 te baya güzel olur
  • quote:

Ok mevzu hakkında bilgi edindim teşekkür ederim @oray

Yalnız bu MP olayına takıldım da matemetiksel olarak yüksek MP de oynamak daha avantajlı değil mi MF ve GF açısından. ?

matematiksel ve istatiksel olarak MP0 veya 1 (dpsinize ve sinifiniza gore degisiklik gosterebilir) farm icin en ideal yerlerdir. Daha onceki konularda tartisilmisti. MP0'da yuksek MP'lere gore cok daha hizli ilerlediginiz icin, cok daha fazla item elde ediyorsunuz, MF iki kati olsa da daha cok item dusurdugunuz icin daha cok affix'li item bulma sansiniz aslinda ayni surede daha fazla oluyor.
  • Bir rehber de olaydı çok iyi olurdu. Hesap var hatta fazladan monitör bile var. İllegal değilse yapalım neşemize neşe katalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

Bir rehber de olaydı çok iyi olurdu. Hesap var hatta fazladan monitör bile var. İllegal değilse yapalım neşemize neşe katalım.

daha cok istek olursa bi seyler hazirlayabilirim. Ama pek istek yok gibi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

Bir rehber de olaydı çok iyi olurdu. Hesap var hatta fazladan monitör bile var. İllegal değilse yapalım neşemize neşe katalım.

daha cok istek olursa bi seyler hazirlayabilirim. Ama pek istek yok gibi

En azından programı veya benzerlerini paylaşırsan bence ilgi artabilir. Çünkü herkeste eşinin dostunun arkadaşının mutlaka hesabı vardır. Bu konuda biraz öncü olmak lazım. Tabi sen konuy açmışsın ama bence burada bırakma bu işi.
  • sonunda blue postla da multiboxing'in yasalligi onaylandi.

multiboxing dusunenler varsa ozellikle de yeni patch'le cok ragbet gorebilir. Bilginiz olsun.
  • Coco hazirla sen bir rehber 2 tane hesabim var bende yapim su isi merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Loot Alert hakkında bilgisi olan varmı? legalmidir? Buarada Oray bir rehber hakikaten güzel olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Striker10

Loot Alert hakkında bilgisi olan varmı? legalmidir? Buarada Oray bir rehber hakikaten güzel olurdu

Loot Alert'in yasak oldugunu acikladilar.

Tek yasal olan program ne yazikki multiboxing programlari.

bos bir vaktim olursa bi seyler hazirlarim fakat cok kisiye faydali olmayacak (cogu kisinin 2 account'u yok, olsa da multiboxing yapmak istemeyen de cok) ve 7 gunun sonunda ucret odemeniz gereken bir programi aciklamak pek de mantikli gelmiyor acikcasi bir de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 2 Şubat 2013; 1:00:09 >
  • quote:

quote:

Loot Alert hakkında bilgisi olan varmı? legalmidir? Buarada Oray bir rehber hakikaten güzel olurdu

bos bir vaktim olursa bi seyler hazirlarim fakat cok kisiye faydali olmayacak (cogu kisinin 2 account'u yok, olsa da multiboxing yapmak istemeyen de cok) ve 7 gunun sonunda ucret odemeniz gereken bir programi aciklamak pek de mantikli gelmiyor acikcasi bir de...

Yani ufakdan bir sponsorluk durumu olsa neyse Sponsor oldukları senden iyimi? Değil...

• quote:

quote:

Hala stream yapan ve loot alert kullanan 2-3 oyuncu var. Loot alert'de multiboxing olayının yardımcı aktörü gibi

• quote:

quote:

quote:

Hala stream yapan ve loot alert kullanan 2-3 oyuncu var. Loot alert'de multiboxing olayının yardımcı aktörü gibi

bu loot alertten kaynakli her an banlanmayacaklar anlamina gelmiyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.