Şimdi Ara

Multiboxing (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar en sonunda çözdüm suan oynuyorum fakat iki hesap arasında sekron sorunu var gibi. biriyle oyun oynarken diğeri kafasına göre sağ sola gidiyor. acaba ince bir ayarı mı vardır yoksa donanımsal mdıır? Ya da Karakterler arası level farkı var ondan mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeeHot -- 4 Eylül 2013; 21:34:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeeHot

arkadaşlar en sonunda çözdüm suan oynuyorum fakat iki hesap arasında sekron sorunu var gibi. biriyle oyun oynarken diğeri kafasına göre sağ sola gidiyor. acaba ince bir ayarı mı vardır yoksa donanımsal mdıır? Ya da Karakterler arası level farkı var ondan mıdır ?

movement speed aynı olmalı ,bunun yanında karakterler arası attack speed farkı az olmalı ki kontrol ettiğin karakterle saldırı bitirip diğer hedefe yöneldiğinde öteki karakterin attack efectinden dolayı geri kalmasın ya da en düşük attack speed e sahip karakteri yönlendir. senkronu sen tutturacaksın program değil kolay gelsin.
  • 2 karakterinide aynı hizaya getir önce.Sonra shift tuşu basılı skill kullan.Hepsi aynı hizada saldırı yapar.Ayrıca biri onde 1i arkada kalırsa sol mouse basılı herhangi bir köşeye götür kontrol ettigin karakteri basılı ileriye doğru tut ilk karakter köşede oldugundan diğeride onun yanına gelir.Ben böyle yapıyordum kolay gelsin
    @Neehot
  • teşekkürler arkadaşlar. söylediklerinizi yapıcam bakalım nasıl olacak.
  • beyler bu yüzden ban yiyen var mı_
  • multiboxing yasal... ama multiboxingin yanında başka bir program kullanırsan(loot alert, bot..vs) o zaman banlanma ihtimali olur
  • Beyler dün biraz daha muti takıldım fakat oynanmayacak derecede sekron bozukluğu oluyor adam alıyor basını gidiyor. Mağaraya giremiyorum bile bazen biri giriyor diğeri kafasına göre geziyor. Ben mi Beceremedin anlamadım gitti. Twich'den izliyorum adamlarda böyle bişey yok valla yardırıyorlar. Aksam mumkünse multi oynayan bi arkadaşın ekranını izlemek isterim.
  • multiboxing nasıl açılır? videosu
  • Şu konuyla ilgili hazırlanmış tek bir Türkçe kaynak yok. Programı kurdum ama bir çok arkadaşın da şikayetçi olduğu gibi karakterlerin birbirinden bağımsız hareket etme olayını çözemedim. Yabancı kaynaklarda nedense bu konuyla alakalı yerleri es geçiyor. Kurulumdan sonra direkt oyuna sorunsuz şekilde başlıyorlar.
    İkinci diablo 3 hesabını boşa aldık anlaşılan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakeren

multiboxing nasıl açılır? videosu

Bu videonun konuyla uzaktan yakından alakası yok.
  • haQQo kullanıcısına yanıt
    Türkçe kaynak zor, bende kullanıyorum ayarları bu arkadaşın videosuna göre yaptım ilgili bölümleri eksiksiz anlatıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Azai

Türkçe kaynak zor, bende kullanıyorum ayarları bu arkadaşın videosuna göre yaptım ilgili bölümleri eksiksiz anlatıyor.

tesadüfün böylesi. Şuanda 2.kere bu kişinin videosunu ziliyorum. tüm ayarlar aynı ama hala karakterlerim arasında cidi senkron sorunu var :))

• haQQo kullanıcısına yanıt
    Lethalarch#2180 ekle sıkıntıyı net bir şekilde anlatırsın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.