Şimdi Ara

multiler gitti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
11.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir cevap verecek kimse yokmu? polsatlar gittimi birde sunny cihaz için multilerin key'ini verebilecek olan varmı?

• lütfen cevap bekliyorum
  • cihaz golmaster 54000 fta multilerin yeni keylerini bilen varsa pm le yada burda yardımcı olursa cok sevinirim
  • 00--CA 37 AA 5A B8 E7 8F C1
    11--AA 88 1F 23 21 79 6E 97 NEXT 2500 denedi okay iyi seyirler
  • slm corneille arkadaşım polsatlar artık açılmaz bekleyeceğiz ikinci sorun ise cenin sunny cihazına biliyorsun nasıl emuyu açtığını kırmızı mavi sarı yayapıyon sonra viackes keylei buluyorsun ve bu şekilde yazıyorsun okey

007c00**00**CA 37 AA 5A B8 E7 8f C1
    007c00**01**AA 88 1F 23 21 79 6E 97
    iyi seyirler
  • next yada botech marka receiverlarin aes key bölümünü nasil açiyoruz tam olarak açiklayabilecek olan var mi?
  • arkadaşım next marka cihazlarda
    1- ana menü
    2- cihaz bilgisi
    3-kırmızı tuş (kumandadan altta solda bas)
    4-1234 yaz ve okeye bas
    5- çıkan pencereden VİACKES bölümünü bul ve okeyle
    6- sonra 007c00 bul ve keyleri yaz
    01--CA 37 AA 5A B8 E7 8F C1
    11--AA 88 1F 23 21 79 6E 97
    iyi seyirler
  • Gitmişti geldi 3-4 gün önce
  • arkadaslar slm,

cihazım goldmaster 15300ci
    multiler bendede gitti daha onceleri cihazı aldıgım yere gırurup ucret karsılıgı emulator attırıyordum.
    bu islemi kendim yapabilir miyim?

beni bilgilendirebilir misiniz?
  • Bana pm atar mısın bir de şu anda izlenebilen kanalalrı yazarsan sevinirim
    keyleri alabilecegim site güvenilir olsun tesekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: corneille

polsat lar gittimi cözülmeyecekmi bilginiz varmı bu konuda, birde multi ler için benim cihaz sunny elle hangi keyleri girmem lazım cevaplarsanız sevinirim

POLsat paketi nagra 2 yi kullandığı için çözülemiyor.zaten varkende ben izlemiyodum.hemen hergün şifre değiştiriyodu.şimdi aynı şeyi multiler yapmaya başladı.dediklerine göre yılbaşında via 2.5 a geçecekler ve hiç izlenmeyecek.ama şimdilik böle hergün şifre değiştirmekle uğraşıyoz.
  • yahu key falan vermek yasak değil mi?? (desteklediğimi sanmayın)
    ne bu rahatlık..
    biz 1 hafta boşuna mı banlandık yoksa zamanında...
  • baba ben yeni aldımcihazı. ye 8000 xcam plus. kör cahilim. keyler sayfasını buldum. ama hangisini ne ile değiştiricem . allah rızası için yardım yyapın :(
  • valla redline saolsun key mey uğraşmıyorum geceden kapat sabahtan multilerin açılsın
  • Üzmeyin kendinizi, gider modül alırsınız 50-60 ytl verip bomba gibi izlersiniz yine istedikleri kadar değiştirsinler.Key biter modül bitmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: okko

valla redline saolsun key mey uğraşmıyorum geceden kapat sabahtan multilerin açılsın

bu doğru mu gerçekten? modeli ne cihazın?
  • arkadaslar slm.
    cihaz goldmaster 15300CI
    verilen keyleri girdim ama hala multivisyonları acmıyor.
    Bu konuda bana yardım edebilecek biri varsa cok sevinirim.
  • arkadaşım bu degişen key leri hangi siteden alıyorsun, ben bu güne kadar rdi-sat tan alıyordum ama orası sapııtı. bana yeni keyleri alabilecegim site biliyorsan yazarsan sevinirim. tesekkurler
  • Arkadaşlar benim skyvision kartım var yani bilgisayardan izliyorum uyduyu. bu modül konusunda bilgim yok bi anlatsanız yani bilgisayarla uyumlu olanı varmı yoksa sadece tv ilemi olur(not tv out çıkışı olan tv-ekrankartım yok) birde hangi şifreleme sistemlerini çözer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keybar -- 28 Kasım 2005, 13:19:33 >
  • gitmez onlar geri gelir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.