yaw ben bugün next xcis plus aldım, satıcı yüklemeyi yaptı ama ben multileri açamadım. ayrıca seca2, irdeto, nagravision şifrelemeli kanallarıda açamadım... bir ayarmı yapmam lazım?
quote:
Orijinalden alıntı: woyager
yaw ben bugün next xcis plus aldım, satıcı yüklemeyi yaptı ama ben multileri açamadım. ayrıca seca2, irdeto, nagravision şifrelemeli kanallarıda açamadım... bir ayarmı yapmam lazım?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: woyager
hadi yaa... ne şans bendeki... neyse sağlık olsun.
ayrıca seca vb diger şifrelemeli kanallar için ne yapmam lazım?
quote:
hadi yaa... ne şans bendeki... neyse sağlık olsun.
ayrıca seca vb diger şifrelemeli kanallar için ne yapmam lazım?
Alıntıları Göster
arkadaşlar multilerin bir yere gittiği filan yok sadece keyleri değişti çeşitli form sayfalarını biraz kurcalarsanız yeni keyleri bulabilirsiniz buradan baylaşamadığım için böyle yazdım...
quote:
Orijinalden alıntı: tonyu_kuk
arkadaşlar multilerin bir yere gittiği filan yok sadece keyleri değişti çeşitli form sayfalarını biraz kurcalarsanız yeni keyleri bulabilirsiniz buradan baylaşamadığım için böyle yazdım...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: tonyu_kuk
+1 multilerin biryere gittiği yok.
quote:
Orijinalden alıntı: warland
quote:
Orjinalden alıntı: tonyu_kuk
+1 multilerin biryere gittiği yok.
Alıntıları Göster
arkadaşlar ben bulduğum yeni keyleri kumandadan girdim (next xcis plus) ama bişey değişmedi. bu keyleri bilgisayardanmı atmak lazım, nasıl yapıcam lütfen bir yol gösterin.
quote:
arkadaşlar ben bulduğum yeni keyleri kumandadan girdim (next xcis plus) ama bişey değişmedi. bu keyleri bilgisayardanmı atmak lazım, nasıl yapıcam lütfen bir yol gösterin.
Alıntıları Göster
Selam, Cihaz Next 2005 Sky. Çarşamba günü yeni yazılımı yükledim. O gece Multileri çözüyordu. Dün akşam baktım multiler yok. Yazılımla yeni keyler cihaza yüklendi. Bu nasıl oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Rea
Selam, Cihaz Next 2005 Sky. Çarşamba günü yeni yazılımı yükledim. O gece Multileri çözüyordu. Dün akşam baktım multiler yok. Yazılımla yeni keyler cihaza yüklendi. Bu nasıl oluyor.
Alıntıları Göster
keyler değişmiş otomatik keyleri Güncellemiyor yazılımla gelen keyler değişince açılmıyor.Yeni keyleri bulmak gerek.
quote:
Orijinalden alıntı: ozmenramazan
keyler değişmiş otomatik keyleri Güncellemiyor yazılımla gelen keyler değişince açılmıyor.Yeni keyleri bulmak gerek.
Alıntıları Göster
bazı cihazlara yeni key olmuyor sadece yazılım gerekiyor daha öncede gitmişti benim cihaz yinede açıyordu bu sefer açmıyor
bende sky star almıştım daha yeni ama seyredemeden gitti demek sky starda nereye gireceğiz şifreleri felan nerde bulacağız. otomotik bi "softcam update" diye bişi var oradan s2-emu mu nedir onu güncelliyoruz değil mi ama açılmıyor multile bi el atın arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: grafiker_erhan
bende sky star almıştım daha yeni ama seyredemeden gitti demek sky starda nereye gireceğiz şifreleri felan nerde bulacağız. otomotik bi "softcam update" diye bişi var oradan s2-emu mu nedir onu güncelliyoruz değil mi ama açılmıyor multile bi el atın arkadaşlar
şifre değiştirdi ilgili yerlere bakarsan yeni şifreyi bulabilirsin.ben denedim açıldı.
quote:
Orijinalden alıntı: erdemgtr
şifre değiştirdi ilgili yerlere bakarsan yeni şifreyi bulabilirsin.ben denedim açıldı.
Alıntıları Göster
yeni şifreyi ilgili yer nere hem progdvb de nerye gireceğiz şifreyi
quote:
Orijinalden alıntı: grafiker_erhan
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: grafiker_erhan
ilgili sitelerden güncel softcam key dosyasını bulup progdvb pulgins kılasörün içine atacan tabi S2emu.dll dosyaları filan orda olacak sonra kulanıcan
quote:
Orijinalden alıntı: hüküm
quote:
Orjinalden alıntı: grafiker_erhan
ilgili sitelerden güncel softcam key dosyasını bulup progdvb pulgins kılasörün içine atacan tabi S2emu.dll dosyaları filan orda olacak sonra kulanıcan
Alıntıları Göster
bendede multiler gitti..dün güncel softcam ile açmıştım ama bugün tekrar gitti..
quote:
Orijinalden alıntı: öz gür
bendede multiler gitti..dün güncel softcam ile açmıştım ama bugün tekrar gitti..
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: öz gür
BÜGÜN YENİ KEYLER ÇIKMIŞ TEKRAR GÜNCELEMELİSİNİZ,, ŞU AN SEYREDİYORUM,,
quote:
Orijinalden alıntı: hüküm
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: hüküm
quote:
ok sağol ,yeni keylere bi bakalım ..
quote:
Orijinalden alıntı: öz gür
quote:
Orjinalden alıntı: hüküm
quote:
ok sağol ,yeni keylere bi bakalım ..
Alıntıları Göster
yeni keyleri kumandadan girince bişey değişmedi, mutlaka yeni yazılım veya başka bişeymi atmak lazım bilgisayardan?