Şimdi Ara

multiler gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
11.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar multiler gitti gözümüz aydın.

• GİTMEDİ SANA.. PM ..ATIYORUM
  • evet doğru gitmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: k35

evet doğru gitmedi
    yaw ben bugün next xcis plus aldım, satıcı yüklemeyi yaptı ama ben multileri açamadım. ayrıca seca2, irdeto, nagravision şifrelemeli kanallarıda açamadım... bir ayarmı yapmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: woyager

yaw ben bugün next xcis plus aldım, satıcı yüklemeyi yaptı ama ben multileri açamadım. ayrıca seca2, irdeto, nagravision şifrelemeli kanallarıda açamadım... bir ayarmı yapmam lazım?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: woyager

MULTİLERİN BUGÜN İTİBARİYLE ŞİFRELERİ DEĞİŞTİ MUĞTEMALEN SATICININ YAPYIĞI YÜKLEME GÜME GİTİ..

• quote:

Orijinalden alıntı: hüküm

quote:

Orjinalden alıntı: woyager

MULTİLERİN BUGÜN İTİBARİYLE ŞİFRELERİ DEĞİŞTİ MUĞTEMALEN SATICININ YAPYIĞI YÜKLEME GÜME GİTİ..

Alıntıları Göster
    hadi yaa... ne şans bendeki... neyse sağlık olsun.

ayrıca seca vb diger şifrelemeli kanallar için ne yapmam lazım?

• quote:

hadi yaa... ne şans bendeki... neyse sağlık olsun.

ayrıca seca vb diger şifrelemeli kanallar için ne yapmam lazım?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar multilerin bir yere gittiği filan yok sadece keyleri değişti çeşitli form sayfalarını biraz kurcalarsanız yeni keyleri bulabilirsiniz buradan baylaşamadığım için böyle yazdım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonyu_kuk

arkadaşlar multilerin bir yere gittiği filan yok sadece keyleri değişti çeşitli form sayfalarını biraz kurcalarsanız yeni keyleri bulabilirsiniz buradan baylaşamadığım için böyle yazdım...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tonyu_kuk

+1 multilerin biryere gittiği yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: warland

quote:

Orjinalden alıntı: tonyu_kuk

+1 multilerin biryere gittiği yok.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben bulduğum yeni keyleri kumandadan girdim (next xcis plus) ama bişey değişmedi. bu keyleri bilgisayardanmı atmak lazım, nasıl yapıcam lütfen bir yol gösterin.

• quote:

arkadaşlar ben bulduğum yeni keyleri kumandadan girdim (next xcis plus) ama bişey değişmedi. bu keyleri bilgisayardanmı atmak lazım, nasıl yapıcam lütfen bir yol gösterin.

Alıntıları Göster
    Selam,
    Cihaz Next 2005 Sky. Çarşamba günü yeni yazılımı yükledim. O gece Multileri çözüyordu. Dün akşam baktım multiler yok. Yazılımla yeni keyler cihaza yüklendi. Bu nasıl oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rea

Selam,
    Cihaz Next 2005 Sky. Çarşamba günü yeni yazılımı yükledim. O gece Multileri çözüyordu. Dün akşam baktım multiler yok. Yazılımla yeni keyler cihaza yüklendi. Bu nasıl oluyor.

Alıntıları Göster
    keyler değişmiş otomatik keyleri Güncellemiyor yazılımla gelen keyler değişince açılmıyor.Yeni keyleri bulmak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozmenramazan

keyler değişmiş otomatik keyleri Güncellemiyor yazılımla gelen keyler değişince açılmıyor.Yeni keyleri bulmak gerek.

Alıntıları Göster
    bazı cihazlara yeni key olmuyor sadece
    yazılım gerekiyor
    daha öncede gitmişti benim cihaz yinede açıyordu
    bu sefer açmıyor
  • bende sky star almıştım daha yeni ama seyredemeden gitti demek sky starda nereye gireceğiz şifreleri felan nerde bulacağız. otomotik bi "softcam update" diye bişi var oradan s2-emu mu nedir onu güncelliyoruz değil mi ama açılmıyor multile bi el atın arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: grafiker_erhan

bende sky star almıştım daha yeni ama seyredemeden gitti demek sky starda nereye gireceğiz şifreleri felan nerde bulacağız. otomotik bi "softcam update" diye bişi var oradan s2-emu mu nedir onu güncelliyoruz değil mi ama açılmıyor multile bi el atın arkadaşlar
    şifre değiştirdi ilgili yerlere bakarsan yeni şifreyi bulabilirsin.ben denedim açıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemgtr

şifre değiştirdi ilgili yerlere bakarsan yeni şifreyi bulabilirsin.ben denedim açıldı.

Alıntıları Göster
    yeni şifreyi ilgili yer nere hem progdvb de nerye gireceğiz şifreyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: grafiker_erhan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: grafiker_erhan

ilgili sitelerden güncel softcam key dosyasını bulup progdvb pulgins kılasörün içine atacan tabi S2emu.dll dosyaları filan orda olacak sonra kulanıcan

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: grafiker_erhan

ilgili sitelerden güncel softcam key dosyasını bulup progdvb pulgins kılasörün içine atacan tabi S2emu.dll dosyaları filan orda olacak sonra kulanıcan

Alıntıları Göster
    bendede multiler gitti..dün güncel softcam ile açmıştım ama bugün tekrar gitti..

• quote:

Orijinalden alıntı: öz gür

bendede multiler gitti..dün güncel softcam ile açmıştım ama bugün tekrar gitti..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: öz gür

BÜGÜN YENİ KEYLER ÇIKMIŞ TEKRAR GÜNCELEMELİSİNİZ,, ŞU AN SEYREDİYORUM,,

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hüküm

quote:

ok sağol ,yeni keylere bi bakalım ..

• quote:

Orijinalden alıntı: öz gür

quote:

Orjinalden alıntı: hüküm

quote:

ok sağol ,yeni keylere bi bakalım ..

Alıntıları Göster
    yeni keyleri kumandadan girince bişey değişmedi, mutlaka yeni yazılım veya başka bişeymi atmak lazım bilgisayardan?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.