Şimdi Ara

MULTİLER GÖSTERMİYORSA TPS TAMAMEN Mİ GİTT. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neyse Arkadaslar olan paralarımıza oldu.Artık hotbırd un bır anlamı kalmadı.Sadece Turksat alacan boşa para harcamıyacan OKADAR,
  • Dostum sen güzel anlatıyorsun, zaten sorun bende. o sayfayı açtım, daha önce key girmedim ya endişem ondan. ben oradakileri deneyim. Cahilim dedik ya. örneğin Hex, matrix ikisinidemi gireceğim, birinimi, bilemiyorum, bu bir? 2. si absatta 2 satır var ikisinide mi gireceğim?Ben hepsini bir deneyim bu akşam. Bakayım.Sağol.
  • ARKADASIM HEX LERİ GİRECEKSİN ÖNCELİKLE KUMANDANLA VİACESS ŞİFRELEME SİSTEMİNE GİRİP ORADAN (SİTEDE DE YAZAR ABSAT İD 7000) 7000 ni bulacaksın 08( e 8b e8........ sitedekikileri yazacaksın) aynısını 09 (43 df........) da yazacaksın ve olacak ...Ok
  • BENİM CİHAZDA SADECE MULTİLER EKSİK NASIL OLUYORDA DİĞERLERİ AÇILIYOR ANLAMIŞ DEĞİLİM
  • Diğerleri derken hangi kanalaları kastediyorsun...
  • arkadaşlar multiler gitti sadece multiler daha geçiş aşamasında olduğu için eğer reklamlarda açarsanız ve o anda yayını değiştirmezseniz multi gösteriyor ama reklam diye başkja kanalı açarsan izleyemezsinnnn....
  • Yani anlıyacagımız sadece bir kanala bağlı olarak izleyebileceğimiz..Tabii arkadasın yazdığı doğru ise.
  • MESELA FRANSA 3-5.ARTE.TEVA.VH 1.MTV LER EUROSPOTS DAHA VAR YANLIZ AKLIMA GELEN BUNLAR ŞİMDİLİK
  • Belkide İD lerinin bir kısmı değişti Oyüzden dediğin kanalar gösteriyor yada TPS den değil başka bir paketten izliyorsundur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: belat1997
    arkadaşlar Multivision tamamen gitti bu tartışmanın bir anlamı yok sanırım
    ama bazı TPS kanalları cihazın özelliğine bağlı olarak göstermeye devam ediyor.

Cihazın özelliğine göre göstermesi ne demek ki?
    Sadece Mulltilerin şifreleme sistemi değişti. Diğerlerinde problem yok! Değişmiş olsa onlarda göstermez di mi? Cihazın özelliği olsa multiler de çıkar. Güncel keyleri, software'i yüklerseniz problem kalmaz.

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa0205

YADA İZLEYEN ARKADASLAR FT CABLE DEN İZLİYOR OLABİLİR.FT CABLE

HOTBIRD 13E & ASTRA 19E
    ID: 00 80 00

HOTBIRD 13E Freq: Freq: 10757V 10795V 10872V 10910V 11662V 11681H 12692H 27500 3/4 Cinestar1, Cinestar2, Cinetoile, SerieClub, FunTV, Teva, M6Music, ClubTeleachat, InfoSport, Regions, Festival, Histoire, TeleToon, Odyssee,TFJ, Equidia, ESPN ClassicSport, TV Breizh, LaChaineParlament, Cinefaz, TF6, Star Academy, Multivision 1-7, AB1, ABMoteurs, Animaux, ChasseEtPeche, XXL, MusiqueClassique, Escales, LaChaineHistoire, RFM-TV, Action, Mangas, Encyclopedia, RTL9, CineBox, CinePolar, CineFX, CineComic

Bu ne liste böyle yaaa

• bunu fazla anlamış değilim artık bakalım multiler nezaman gelecek
  • Ne o yanlış birşey mi var listede komik olan ne
  • YANLIŞ BİR DURUM MU SÖZKONUSU.(Bu ne liste böyle yaaa
    )
  • nedense diğer kanallar gösteriyor mesele bende akai var ve yalnızca multileri göstermiyor yapabilecegim birşeyler olursa yardıma hazırım!
  • üstatlar anladıgım kadarıyla playboyu izliyorsunuz peki nasıl oluyor ben izleyemedimde?Bu konuda yardımcı olabilecek komutanlar aranıyor!
  • polsat paketine neler oluyor ben şifreler güncellenirken 2-3 gün izliyorum ondan sonra birdaha yakalıyamıyorum bazen keyleri kendim değiştiriyorum idler değiştinde açılıyor bazende gidiyor ne yapacağızda izleyeceğiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa0205
    Ne o yanlış birşey mi var listede komik olan ne

Arkadaşım senin listendeki pek çok kanal çıkıyor. Problem multilerde öyle bir liste vermişsin ki sanki hiçbiri çıkmıyor gibi

Bu ne şiddet bu celal!

Sakin olalım.
  • abi ozaman ben bu makinayı balkondan aşağı atarım
  • Komutanım benım verdiğim listedekiler paket listeleri ve eğerki Multiler çalışmıyorsa TPS paketide çalışmıyor demektir.Sadece Multiler için şifreleme değişikliği yapılması saçmalık yanii.Kartta yazılım yüklerken Viaccsess2 ve Viacesess şifreleme sitemini ayrı ayrı yükleyeceklerini sanmıyorum...İdler değişti dersen sadece Multiye göre bir ID yoktu ki Multiler önceden şifre değiştirdiğinde orada saydığım tüm kanallar göstermiyordu TPS şifrelerindeki değişikliği girdiğimizde tekrar gödteriyordu...Yanlış bir anlatım sö konusu mı?????
  • Dilenci arkadaşım sana diyeceğim Polsat keyleri neredeyse günlük değişiyor o yüzden sürekli yeni key girmen gerekecek..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.