Ya benim anlamadığım bir konu daha var Polsat (Playboy) dun yeni şifrelerini girdiğim halde sadece ses geliyor ve uzun zamandır bu böyle uzun zamandır Playboy ızleyemıyorum ..Bunun nedeni hakkında bilgisi olan var mı şifreler; 00başlayan id- 1f...... 01 başlayan id 13...... diye devam ediyor bundan daha yeni key varmı...Sorun nedir bilen varsa cevap bekliyorum acilll...Sunny 7010 dci makıne...
Playboy kanalının sesi şifresiz de ondan sadece sesi duyuyorsun. Yeni keyler içinwww.nebutv.com adresine bak.
Bende viacses le izlenen kanalların birkacı hariç hepsi göstermiyor.Örnek abmotors,motors,france2,3,5,arte,lcı,chese,teletoon,bomerang gibi bunların multilerle bir alakası varmı
Dün akşam buradaki şifrelere baktım benim dediğim şifreler ile aynı ama ben yine playboyda ses duyuyorum ama görüntü göremiyorum bunun nedeni nedir Acaba bilen varsa anlatsın yaa yukarıda dediğim şifreler değiştiyse ki değişmediğini bugun sorgulattım..Acaba başka bir sorun olabilir mi..Bende Sunny 7010 dcı var bu aleti olupta playboyu gösteren arkadaslar varmı..?
multiler şu an yeni yazılımlarla izlenebiliyor.... yani sistem değiştirmedi
Diğer soruma cevap
Bu nedemek oluyor neden güldün diğer soruma cevap bekliyorum sadece Playboy için..Bunda komık olan ne
XXL ve ZIK açılıyor. Yalnız seca 0025 teki keyleri de güncellemeniz gerek
2 yıldır kimse buraya birşey yazmamış yav.
evet arkadaşım 2yıldır bizden başka ugrayan yok
iki yıl önce millet key için site veriyormuş şimdi key in k sini yazsan banlarlar
Demek ki topicte temizlenecek çok şeyler var, hadi bakalım iş başına
Büyük gurur benim için eskiden atalarımız demek key veriyorlarmış burdan. hehehe:=))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme