Şimdi Ara

Multiler yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha bir hafta acıktırlar.Dun bir baktım gitmisler.
    Yazılım mı yuklemem gerek?
    Yoksa key mi girmem gerekiyor?
    Multilerin keyi nasıl giriliyor yardımcı olursanız sevinecegim.

• Bu arada cihazım Next 2001 Plus..
    Multi sifresi absat mı yoksa polsat sifrelerinimi degistirmem gerekiyor isin icinden cıkamadım
  • Multivisionlar Viacces2 sistemine geçti.
    Güncel yazılımı yüklemeniz gerekmektedir.
  • Bir hafta once acıktı ama hatta gecen cumartesi aksamı yenimi degisti via 2 yani
  • 19mart günü değişti sistem.
  • iste sorun orda 19 marttan sonra seyrediyordum 15 nisandan sonra sanırım sifremi degisti ne dun aksam acamadım yeni sifreleri nasıl nereye yazacam?
  • pardon mart değil nisan karıştırdım kusura bakmayın isterseniz pmden atarım keyleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acill wifi yardımmm lütfenn!
    15 yıl önce açıldı
    lütfen yardımmm
    11 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIMMM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yeni yazılımı cıktımı next ye 2001 plus.
    yukletmem mi gerekiyor yani
  • Yeni yazılımlar yavaş yavaş bütün modellere çıkıyor.
    sizin model next ye 2001 mi yoksa 2000 mi ?
    2001modeline rastlayamadım.
  • Henüz next yazılımları çıkmadı ma eli kulağındadır.
  • bekleyecegiz yani sanırım baska secenek yok
    tesekkur ederim
  • http://www.nebutv.com
    Next Yazılımları....
  • arkadaşlar benim cihazda arçelik 520dci ve buna program attırdım. edit code diye bir menü oluştu. oradan multi ve polsatların keylerini manuel olarak girip çözmek mümkünmü. mümkünse nasıl girerek çözerim. çünkü 4 farklı key grubu var (nagrivasion,irdeto,sece) nasıl yaparım. yardımcı olursan sevinirim tabi keyleriyle birlikte.
  • cihaza yeni yazılım yüklettim multiler ve bazı viacces kullanan kanalr açılıyor 15-20 sn. sonra donuyor key updating yazıyor ve tekrar açılıyor sonra tekrar donuyor......
    yazılımdan önce nagra,seca,via,irdeto şifreleri girebiliyordum, yazılım yüklettikten sonra biss ve conax ta çıkmış menude bu arada cihaz sunny 7011 dci
    multilerdeki bu problem nedir ne yapayım bi yol gösterin, teşekkürler...
  • yok mu bilen arkadaslar???
  • BİLEN YOK HERHALDE VEYA YARDIM ETMEK İSTEMİYO KİMSE NEYSE AYNI SORUNU YAŞAYAN VARSA SATPLATFORM DAN BULDUM...
    Bİ INDEX I SİLİP YENİ KEY GİRMEK GEREKİYOR
    BUYRUN....

http://www.satplatform.com/forum/showthread.php?t=6843
  • ben 22 nisan yazılımı buldum sunny 7011dcı ye ve multiler ile dıscovde geldi
  • dakid 20 nisan yazılımında donma var 22 nisan yazımını yükle ve 007c00 dan 0b satırını sil olay bu kadar
  • Cihazım Next Ye 2001 DACI Plus Tabi ilk yazılımı yukletince A sı gitti DCI kaldı.yazılımı cıktımı bilenlerin yardımını bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet68 -- 25 Nisan 2005, 23:00:17 >
  • bende progdvb ile avermedia dvbs kartiyla izliyordum tekrar izleme sansim var mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.