Şimdi Ara

Multiplayer Batllefield3 oynamak için pr olmak zorunlumu ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SeRWeD

Merhaba Arkadaşlar Orjinal Battlefield 3 alıcam fakat Multiplayer oyniyabilmek için premium kod vb. şeylere ihtiyaç varmı ? oyun fiyatı 40 TL

LÜTFEN ACİL CEVAP

premum edit bf3 20' ye verdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

hayır, ana oyun yeter
    ama bence 40 lira daha ekleyip bf4 al, bf3 fazla oynayan kalmadı

oynayan kalmadımı ?

http://bf3stats.com/ hele bi sol tarafa bak bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sersai

quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

hayır, ana oyun yeter
    ama bence 40 lira daha ekleyip bf4 al, bf3 fazla oynayan kalmadı

oynayan kalmadımı ?

http://bf3stats.com/ hele bi sol tarafa bak bakalım.

11. sayfadan sonraki serverlar boş neredeyse. Oynayan kitle rezalet ayrıca, beleşçiler falan var sırf.

• Nintendo. kullanıcısına yanıt
    Olur mu abi ya benim bf3 favoriler listeme baktım 8 tane 64 de 64 çeken conqest sunucusu var ve 1 tanede rush toplamda 9 tane sadece favori listemde ^^ .

Yani haksızlık etme hala oynayan çok zaten 10.000 tane farklı sunucuda oynamıyoruz 9-10 tane sunucu bence fazla fazla yeterli

bu arada şu traileri izleyince iyiki premium almışım demedim değil çok sevindim ya ben daha standart mapleri sindiremedim 4.dlc geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 15 Mayıs 2014; 21:10:25 >

• Sende iyicene saçmalımışsın kusura bakma git bi yüzünü yıka
  • hocam 72 tl nerede acaba ben en ucuz 84e bulabildimde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır Zorunlu değil , fakat farz gibi birşey çünkü Maplerin yarısından fazlasına girememeniz , silahların yarısını kullanamamanız, modların birçoğunu oynayamamanız gibi sorunlar oluşturuyor. Bence 2 . el bir hesap alın 25 Tl'ye premiumlu
  • Amazonda 60TL den 72 oldu şimdide 84 oldu tekrar dediğin gibi.İndirimleri takip etmek lazım.Kutulu hala 60TL ama kargo sıkıntı çıkarır.Acelen yoksa bekle biraz sürekli indirim oluyor.

Amazon Battlefield 4
  • peki hocam sağol ilgin için

• Ya biri yardımcı olabilir mi acaba? Ps3 te battlefield 4 oynuyorum ama bir görev var ve görevde hızlı koşarak merdivene atlamam gerek. Sıkıntı karakterin hızlı koşmaması. R3 tuşada gayet iyi çalışıyor ama karakter koşmuyor. Sorunu nasıl giderebilirim acaba?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.