Şimdi Ara

Multiplayer GTA:Vice City (Multi Theft Auto) Kurulumu ve Kullanımı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
316
Cevap
1
Favori
213.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buraya atarsan daha iyi olur bu sorunu yaşayanlar için tam olarak ne hatası veriyor?
  • baba galiba yapcam gta-vice city-exe'yi göstermemişim
  • gta-vc.exe nerde?
  • hadi ordamısın?bulamadım yerini
  • gta-vc.exe C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto Vice City klasöründe yada nereye yüklediyseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHaLaNX. -- 3 Şubat 2005, 14:44:47 >
  • onu yapınca reset game paths or re-install mta diyo
  • LAN GAME DE NASIL OYNANIYORRRRRRRRRRRRRRRRRR
  • Ben Vice City ''Vice City 2004''Die bir mod indirdim adam baştan sona heşeyi degiştirmiş oyun hava alanında başlıyor yani tommy vice city yeni geliyor.daha sonra eger 100$ warsa taxi çagıra biliyorsun adama sen tarif ediyorsun adam sürüyor.banklara arabaların önlerine falan otura biliyorsun.evde Avukatı Love first üyelerini ve şekeri yanın koruma olarak alabiliyorsun.Adamların artık şehirde motorlarla gezmeye başlıyor.haitiler malikaneye geliyor ve çatışmalar çıkıyor.Görev alma yerleri farkı Mitch bakerin love firs'ün konser salonuna girebiliyorsunuz ve daha bunun gibi pek çook farklı şeyler war.
  • arkadaşlar çok güzel bi şey ya 2 kişi vardı biraz önce bende gir biraz sohbet ettik hollandalı çıktı türkiyelim deyince ben antalyaş kemer ve kışadasına geldim sen oralarda mısın dedi
  • MİLLET BENİM SORUNUMU YASAYANLAR İÇİN SÖLÜORM YAPMANIZ GEREKN MTA'YI SİLİPO YENİDEN YÜKLEMEK iyi oyunlar cok zewkli bi oyun simdi:D
  • İNDİRMEK İSTEYEN OLURSA SİTENİN ADRESİNİ VERECEĞİM.......

• O hata durumunda reset game path diyin ve gta-vc.exe nin yerini gösterin. birde hangi serverda oynuyorsunuz beraber oynarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHaLaNX. -- 3 Şubat 2005, 16:05:59 >
  • arkadaşlar bi server belirleyelim ya da kurun hep birlikte oynayalım
  • öle yapınca olmadı bende MTA'yı bidaha yükledim oldu...
    screen koyarım birazdan kendi serverımızı acalım
  • Ben tam iki defa anlatmıştım
  • çok iyi olmuş yaa
  • denedim oynadik biraz demin phalanx la çok güzel olmuş valla
  • evet bi tane dh klanı kuralım:Diyi olur
  • tesekkür ederim
  • homer simpson(s deil)
    phalanx ben bunu baska sitelerdede paylastım senin ağzından sorun olmaz dimi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.