128KABLONET 25/26 bi server a 26. kişi olarak girdim takılmadan rahat oynadım ztn 5-10 kişi ile hiiiç takılma yok ve muHteşem zevkli bir oyun anlatan arkadaşıma minnettarım çok teşekkürler!!!!
ayrıca bişey sormak istiyorum 128k kablonet ile tahminen kaç arkadaş oyniyabiliriz?? ve admin komutları fln nerde yazar?
128 Kablonet bağlantılı bir serverda tahminimce 3 yada maksimum 4 kişi oynayabilir.ADSL'de ise durum farklı 256'lık bir bağlantıda yine 3-4 kişi oynayabilir. Özellikle oyuna girildiğinde program daha fazla upload yapacağından download hızınız düşüyor ve bu da pinglerin yükselmesine yol açıyor. Tabii bunlar sadece server kuranlar için geçerli.
Server'a zaten kendi penceresinden komut girilemiyor. Server Admin programını serverı yönetmek için kullanabilirsiniz.
şu hd yi bi değiştireyim hemen dalcam
valla tebrikler bilader çok iyi olmuş
valla sonunda kurdum dirdim ama sanırım ekran kartım yeterzin oyunda ekran böğle çizik çizik birşayler oluyor bu oyunu oynamak için şu özellikler yetmezmi
amd 800 mhz 34 mb ekran kartı 384 mb rem
daha önce bu bilgisayarda oynamıştım yoksa bir ayrmı yapmam gerekiyor
kardes min 800 mhz 64 mb ekran karti istio oyun yani ekran karti dusuk biraz
hemen ekran kartı almalıyım ozaman
bende de böle hata werdi.. illaki yeniden mi kurmak gerekiyor VC ye.. crack de hata olabilir dediniz hangi crack i kullanmaliyiz? weya Vc patch warsa onu mu kuracam nedir ? sinir oldum!!
yaw hersey güzel... bi sekilde server secıp oyuna gırdım fakat ben dısında herkes donmus..hıcbırsey hareket etmıyor.. msj yazıp enter lıyorum msjım msj kutusunda gozukmuyor.. yada bazı adamlar delırmıscesıne kosuyor kafayı oraya buraya carpıp duruyorlar.. ??!!??!!!!!!!!
disconnect olmussundur sen
sol üstte disconnected from server yazıyosa rec çekecen
Oyundaki çizikler oyunun bazı grafik kartlarıyla olan uyum sorunundan ortaya çıkıyor. Vice City 1.1 patchini yüklerseniz büyük ihtimalle çözülür ya da ekran kartlarının son sürücülerinde bu hatanın düzeltildiği görülüyor. VC 1.1 patchini buradan indirebilirsiniz(Sadece grafik sorunları olanlar bu yamayı yüklesinler. Oyununda sorun olmayanların yüklemesi gerekmiyor.). Ayrıca bunu yükledikten sonra MTA'nın Options bölümünden versiyon olarak 1.1'i seçeceksiniz. Eğer bu yama zaten yüklüyse versiyonu doğru seçtiğinizden emin olun.
You are running a modified version of the MTA client hatasını alıyorsaniz Vice City'i yeniden yüklemeyi deneyin. MTA'yı kurmadan öncede Vice City'nin çalıştığından emin olun. Blood patchli crackler kullanmayın. Diğer bir ilginç konu programın trainer dedektörü çok hassas. Hacking konulu bir sayfaya girdiğinizde bile program kendini disconnect ediyor. Sık Kullanılan sayfalarınızda, başlığında hacking içeren sayfaların bulunmasıda buna neden olabilir.
eeğğee tamamda bayağı bi server denedim hemde ping i düşük olanlardan..dediğiniz gibi disconnet oluyor.. tamam anladım ama niye..!! bana kastımı var server sahibinin .. ! beni oyundan omu atıyo yoksa baska bi problem mi var.. bi türlü işin içinden çıkamadım.. bide suanki gta sürümümün 1.1 yada 1.0 olup olmadığını nasıl anlayabilirim.. oyunu kurduğumda cd den grafik ve bazı hataları düzelten bi yama cıkmıştı.. acaba bu yama 1.1 olmasın.. cunku ben oyuna gırerken 1.0 olarak işaretledim(ama olmayınca 1.1 olarak da denedım ama tık yok..) ben nerde yanlış yapıyorum anlamadım.. bide oyuna girince benim cpu gpu ve kasadaki diğer zırvalıklar tam gaz çalışmaya başlıyo.. doom3 te bile bu kadar bağırmamıştı.. ne oyunmuş bu be..!!:)
yapmak için bayagı ksıcas ama oLursa Vok guseL oLur....
quote:
Orjinalden alıntı: face01tr
eeğğee tamamda bayağı bi server denedim hemde ping i düşük olanlardan..dediğiniz gibi disconnet oluyor.. tamam anladım ama niye..!! bana kastımı var server sahibinin .. ! beni oyundan omu atıyo yoksa baska bi problem mi var.. bi türlü işin içinden çıkamadım.. bide suanki gta sürümümün 1.1 yada 1.0 olup olmadığını nasıl anlayabilirim.. oyunu kurduğumda cd den grafik ve bazı hataları düzelten bi yama cıkmıştı.. acaba bu yama 1.1 olmasın.. cunku ben oyuna gırerken 1.0 olarak işaretledim(ama olmayınca 1.1 olarak da denedım ama tık yok..) ben nerde yanlış yapıyorum anlamadım.. bide oyuna girince benim cpu gpu ve kasadaki diğer zırvalıklar tam gaz çalışmaya başlıyo.. doom3 te bile bu kadar bağırmamıştı.. ne oyunmuş bu be..!!:)
Hangi işletim sistemini kullanıyorsun?
Beyler ben de geldim zor kurdum ama başardım sonunda
Hangi serverdasınız
1 günümü aldı bune yaaa
çokçok teşekkürler ellerine kollarına sağlık
merhaba ben denedim ama bi türlü yapamadım..ama denemeye devam edeceğim..phalanx yazınızın tamamını okudum uyguladım ama beceremedim..teşekkürler
caner1992 neden beceremediğini, neyin ters gittiğini yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.