Şimdi Ara

Multiplayer GTA:Vice City (Multi Theft Auto) Kurulumu ve Kullanımı (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
1
Favori
213.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi 0.5 versiyonu ile birlikte gelen bazı hatalar bir Server Patch çıkarılarak düzeltilmişti. Şimdi ise yeni client ve server ile MTA 0.5.1 yolda. Bu versiyonla, 0.5'de karşılaşılan hataların azalacağı, oyunun stabilitesinin de artıracağı söyleniyor. Ayrıca 0.5.1 Deathmatch modunu da tamamen değiştiriyor. Sanırım bu değişikliklerden biri de silah satın alma olacak...

Değişiklikler konusunda şu anda fazla bilgi verilmemiş. 0.5.1'den bazı görüntüler...

Multiplayer GTA:Vice City (Multi Theft Auto) Kurulumu ve Kullanımı

http://mtavc.com/mta05/051.htm

• mta hala oynanıyor mu yahu?? neyse CS den 1000^1000 kat iyidir.

bu arada oynayalı uzun sre oldu. mta 'nın türkiye sunucusu açıldımı. biliyorsunuz yurt dışındaki sunucularda ping sorunu nedeniyle oyundan atıyorlar.
  • abicim maalesef hala bi turk serveri yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoneix TUR -- 3 Mart 2005, 21:27:21 >
  • kardeş güzel anlatmışsın. ben kurdum bi arkadaş girdi yaptık. Fakat internet üzerindeki hiç bi sunucuya giremedim maalesef. Sürekli Disconnect diyor. 1.1 Patch mi yüklemek gerekli acaba ?
  • BEYLER SERVER LARA GİRMEK İÇİN 1.1 VERSİYON MU GEREK.EĞER GEREKSE DOWNLOAD LİNKİNİ VERİRMİSİNİZ
  • Eğer 1.1 yüklüyse Options'dan 1.1'i seçebilirsiniz değilse de 1.0'i zaten.
  • gta yı yeniden kurdum,versiyon yükselttim,no-cd yaptım,mta yükledim,all seeing eye yükledim,mta clientindeki gerekli ayarlamaları yaptım,birkaç sunucuya bağlanmaya çalıştım fakat her defasında aynı şey

ben daha önce de oynadım mta yı fakat böyle bi sorun olmadı,daha sonrabir sürü hata var diye sıkıldım bıraktım(mesela adamın yanına ateş ederek vurulması gibi..) sildim oyunu.fakat 0,5 sürümünde hataların kaldırıldığını okudum.yüklemek istiyorum!
    bunun hakkında birşey biliyorsan lütfen yardım et!

• bu herkesin karsılastığı bir sorun o client disconnect server da bi sorun var demek
    adamın yanına ates ederek vurulması galiba mta bug dan kaynaklanıyor
  • eee? bi çaresi yok mudur bunun?? o disconnected zımbırtısı bütün sunucularda oluyor!!
  • mta5 silip yeniden kurdum. yüklerken sizde oluyormu bilmem ama bende activex denied gibi bir ileti çıkıyor. sunuculara ase ile bağlanıyorum hatta bağlanamıyorum. ekte resmi verdim. olan bu. bağlanamıyor yeniden ve yeniden. olmuyor.

• Windows'un ve modeminizin firewallını kapatarak deneyin. Bu 0.5'te bilinen bir hata ama büyük ihtimalle 0.5.1 versiyonunda düzeltilecek.

Ayrıca; Resimde gördüğüm kadarıyla bir 0.4.1 serverına bağlanmaya çalışıyorsun. Yani time out olması normal. All Seeing Eye'dan Vice City'i değilde MTA:VC'i seçerseniz 0.5 serverlarını görebilirsiniz.(Map kısmında Vice City : Deathmatch veya Vice City : Stunt yazması gerekiyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHaLaNX. -- 5 Mart 2005, 20:28:02 >
  • mta.4 bu kadar yaygınken 0.5 kullanmanın ne anlamı varki. her şeyden hata çıkarıyor. en basit, mta istemcisinin altındaki çerçevedeki html kodları bir şekilde halt ediyor. tam adamı sıkıştırmışın, ŞAK atı veriyor seni dışarı neymiş "<font face=...".
  • quote:

Orjinalden alıntı: luciferi

mta.4 bu kadar yaygınken 0.5 kullanmanın ne anlamı varki. her şeyden hata çıkarıyor. en basit, mta istemcisinin altındaki çerçevedeki html kodları bir şekilde halt ediyor. tam adamı sıkıştırmışın, ŞAK atı veriyor seni dışarı neymiş "<font face=...".

Dediğin hataya hiç rastlamadım. Ama isteyen 0.4.1 oynamaya devam edebilir.
  • KURDUM OYNADIM AMA MANTIGI ANLAMADIM
    İLK OLARAK OYUNUN MANTIGINI ANLATSANIZ MULTIPLAYER OLANIN TABİ :)
  • YAW ARKADAŞLAR BEN AĞDAN KURDUM İKİ VERCETTİ OLDU AMA İLK GÖREV YERİ HAMBURGERCİNİN İÇİNDE GİTTİM AMA YENİ BİR GÖREV ALAMADIM BİRDE ETRAFTA KİMSECİKLER YOK BİRBİRİMİZİ YİYECEĞİZ ACABA LÜTFEN AYDINLARTIRMISINIZ...
  • Pizzacının içindeki görev alma yeri size oyunun tuşları ve bazı komutlar hakkında bilgi veriyor.
  • YAW ORANIN OYUNU ANLATTIĞINI ANLADIM PEKİ ONDAN SONRA NE YAPACAGIZ NASIL YENİ OYUNA BAŞLAYACAĞIZ.. BİLGİ LÜTFEN.... YALNIZ BENDE MULTİ THEFT AUTO 0.4 VAR.
  • O zaman lütfen 0.5 kurun. 0.4 eski bir sürümdür ve artık MTA tarafından desteklenmiyor. Ondan sonra yukarıda anlattığım gibi Deathmatch'de diğer oyuncularla savaşabilir ya da Stunt modda rampalardan atlayarak para kazanabilirsiniz. Ama "Oyunun amacı budur." diyemem.Oyunda ne yapacağınız size kalmış.
  • web adresi lütfen

quote:

Orjinalden alıntı: PHaLaNX[TUR]

O zaman lütfen 0.5 kurun. 0.4 eski bir sürümdür ve artık MTA tarafından desteklenmiyor. Ondan sonra yukarıda anlattığım gibi Deathmatch'de diğer oyuncularla savaşabilir ya da Stunt modda rampalardan atlayarak para kazanabilirsiniz. Ama "Oyunun amacı budur." diyemem.Oyunda ne yapacağınız size kalmış.
  • ya oynamadım ama muthis olacagımna inanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.