Şimdi Ara

Multiplayer GTA:Vice City (Multi Theft Auto) Kurulumu ve Kullanımı (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
1
Favori
213.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yafs CD sini buLsam GTA:VC nin yapıcam da CD sini BuLup

yükLiemedim bi türLü :))))
  • 56 k internet baglantısı ıle oynamak mumkunmu ))hayır bende 512 adsl var ama kuzenım ıstıo ))) çalısırmı yanı 56k ile
  • 56 k internet baglantısı ıle oynamak mumkunmu
  • uzun süren uğraşlar sonucunda problem çözüldü..belli bazı serverlara girebiliyorum..ama adamlar arabalar kare kare fotoğraf gibi ilerliyor.. ben onların üstüne yürüdüğümde onlar çoktan 5 10 metre uzaklaşmış oluyorlar.. yanlış anlama ben donmuyorum sağa sola dönerken bi takılma kasma yok sadece diğer oyuncular/taşıtlar kasılıyo.. zaten elin gavurları beni gördümü vuruyolar. arkadas olalım diie korna falan basıyom topuklarına sıkıyom tık yok :) hemen beni vuruyolar..türk server şart..ama onada ben çok uğraşmama rağmen giremedim..zaten artık allseeengaye dada gözükmüyor bu aralar..
    sistemim: p4ht 512ddr 128mbfx5200 ...256k adsl bağlantı(6 kişi paylaşıyor..:))
    benim isteğim bi kaç türkle sehirde grupça dolasmak yarış yapmak.. mafya kurmak.. elin gavurlarıyla her karsılasmada savasa tutusmak hiç mi hiç zewk vermiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 16 Şubat 2005, 21:51:17 >

• 56K ile oynamak biraz zor gibi geliyor...

256'yı da 6 kişi paylaşıyorsa normaldir. O takılma pingin yüksek olmasından. Ben 256'da hiç ya da çok az takılmayla oynuyorum(80-190 ping arası).
  • Pekiyi online modda amaç nedir acaba?
    Öyle sağda solda boş boş dolaşıyor muyuz?
  • merhaba bende

Report ID:50111

An error has occured in your game and it has been submitted to the mta error data base.

you have submitted 4 reports(from this IP).thank you!

please use the''Add notes''button below to tell us more

bende hepsini yapıyorum sonra vice city açılıyor oradan multi theft auto ya bastığımda bu çıkıyor lütfen yardım edin teşekkürler..

• Orada sadece hatanın bildirildiği söyleniyor herhangi bir teknik bilgi verilmiyor. O yüzden önerebileceğim tek şey MTA'yı ve VC'yi yeniden yükleyip, oyunun çözünürlük ayarını da MTA'yı yüklemeden önce yapman.
  • [malesef hepsini tekrardan yaptım olmadı.teşekkürler
  • online modda eer dm se sen onune geleni vuracaksin (yanniz bazi gavurlar takim kuruo onnara bulasma )eer stunt modsa sehrin her yaninda rampalar araclarla ucuosun (yukseklik,aci vs)deerleri n e kadar yuksekse o kadar para kazanion

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoneix TUR -- 19 Şubat 2005, 0:13:14 >

• oynayan varmi? server belirleyelim?
  • daha haylen burdamısınız beraber oynuyalım ama ilk önce ne yapacağımı söliceniz
  • kardeş 2 kişi beraber aynı anda oynayabiliyormu
  • Oyunda 26 kişi aynı anda oynayabiliyor.
  • tamam oynarız ben önce oyunu kurim
  • tesekkurler s1md1 den1cem
  • multi theft auto ha süper olur
  • Abi manyak bi şey bu. Ellerine sağlık valla...
  • ellerinize sağlık ne diyeyim arkadaşlar artık
  • çok teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.