Şimdi Ara

Multiplayer GTA:Vice City (Multi Theft Auto) Kurulumu ve Kullanımı (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
1
Favori
213.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: obiriks

web adresi lütfen

quote:

Orjinalden alıntı: PHaLaNX[TUR]

O zaman lütfen 0.5 kurun. 0.4 eski bir sürümdür ve artık MTA tarafından desteklenmiyor. Ondan sonra yukarıda anlattığım gibi Deathmatch'de diğer oyuncularla savaşabilir ya da Stunt modda rampalardan atlayarak para kazanabilirsiniz. Ama "Oyunun amacı budur." diyemem.Oyunda ne yapacağınız size kalmış.

İlk sayfayı okursanız görürsünüz ama yinede bir link veriyorum.http://www.shadow-force.com/mta/MTAInstall05.exe

• bende oynamak isitooom .ama pIII866 ım,128mb ramim,64 mb ekran kartı var,baba gibi oynayabilirmiyim yoksa olmazmı?
  • Sanırım bir sorun olmaz.
  • ekran kartı sorun yaratabilir
  • calısır ama ram in den dolayı biraz takılır
  • yaw kardeşler oyun güzelde bende önceden çok agır çalışıyordu
    şimdi adsl geldi tam olarak bilmiyorum
    oynayan varsa şimdi hızlı mı yawaş mı oldugunu da sölesin bari belki
    yine kurar oynarım (donma varmı oyunda)
  • beyler Ben herşeyi yaptım oyuna giriom ama ekran siyah sora atıor 2 snıye sora atıo we hata wrior mta yı kaldırdım yıne yukledm yıne aynı :(
  • adsl de 200-90 ping arası oynanabilir(256 kb)bazen error reporter cıkabilir ama bağlantı kesilmez
  • eet yapılmalı da nasıl yapacaz serveri nasıl ben kuramıom
  • bende 98se var. açarken client hatası verdi bende bu versionu indirdim
    .MTAInstall-0.4.1 programın görüntüsü resmdeki gibi. nasıl multiden oynıycam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quark -- 18 Mart 2005, 21:11:06 >
  • MTA windows 98 veya 98se ile uyumlu değil ve konunun başındaki 0.5 i yükleyin
  • ben oyuna tam gircem oyun kapanıyor napacam simdi
  • sper olmus elıne koluna ayagına bacagına beynıne saglık.Ne dıyeyım hep aranan bırseyı hiç erinmeden ugrasmıssın yazmıssın.
  • yauf şu gta-vice.exe dosyasını bi türlü bulamadım bu dosya tam olarak nerde bulabilirim ben oyunu tam olarak c program files Gta vice city dosyasının içine kaydettim bide bu 1.0 patch i nerden bulabilirim 1.1 ide yoksa bende bunlar yüklümü

• valla console da bi secenek olacaktı onunla ilgili
  • Oyunu oynamak için 1.1 patchinin kurulu olması gerekmiyor. O pacth'i sadece grafik sorunları olanların yüklemesi gerek. gta-vc.exe normalde C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto Vice City altında bulunur.
  • valla güzel ama bide yapabilsem daha güzel olcak
  • grand theft auto ile normal vice city fark edermi
  • ERROR:'C:Program Files Gta vice city /data/mtod.scm 'couldnT be located Please reinstall MtA or Reset the game path/optionsTab- reset game path) aynen bu yazı çıkıyo bu yazıda dediklerini yapıyorum yine olmuyo
  • yardım edebilecek olanı mutlu_gider@hotmail.com mösn adresime bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.