Şimdi Ara

Multiplayer GTA:Vice City (Multi Theft Auto) Kurulumu ve Kullanımı (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
1
Favori
213.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RUN SERVER VEYA ADMİN PROGRAMINI KULLANMAK ŞART DEĞİL DEĞİLMİ? BEN SİZİ NERDEN BULUCAM SİZ NERDESİNİZ HİÇ TR YOK ORDA
  • Evet şart değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: D.a.w.N

RUN SERVER VEYA ADMİN PROGRAMINI KULLANMAK ŞART DEĞİL DEĞİLMİ? BEN SİZİ NERDEN BULUCAM SİZ NERDESİNİZ HİÇ TR YOK ORDA

kardes bu oyunda CoD daki gibi beraberce oynayamıozo yuzden 4-5 turkun olduğu server hiç arama

bu arada harbiden turklerin bulustuğu bir server varmı
  • arkadasım bende soyle bir hata werdi.ne yapmam lazım?

Multiplayer GTA:Vice City (Multi Theft Auto) Kurulumu ve Kullanımı
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak08

arkadasım bende soyle bir hata werdi.ne yapmam lazım?

Multiplayer GTA:Vice City (Multi Theft Auto) Kurulumu ve Kullanımı

mtayı yeniden yükle reset game path deyip gta-vc.exeyi yeniden göster
  • arkadaşlar bende servera girerken oyundan çıkıyo ne yapmalıymım.
  • oh be artık bende online oynayabiliyorum. PHaLaNX[TUR] kardeşe Teşekkürler.

Ayrıca bir türk serveri varsa beraber oynayalım
  • Artık Boşverin GTA Vice ı SA Çıkacak
  • http://www.mtasa.com/ 5-6 ay önce açıldı.

• yaa arkdaşlar ben burdan mta 5.0 ı ındırdım ve kurdum ama ben bi server acıyorum ve başka bir makınadan giriyorum bi guzle server re baglanıyor start game diyorum sonra bi hata veriyor ordan gta-exe yi seciyorum pach ayarlaırnıda bende hic pacht yuklu olmadıhı ıcın 1.0 yapıyorum sonra oyuna giriyorum start mta falan yazıyor tıklıyorum ve bişey dolduruyorya gta ya girirken onu tam dolduruyor 1 cm falan kalıyor sonra atıyor bunun neden ni nedir acaba
  • San Andreas kendiliğinden netten oynanamicakmı yani ?

işimiz gene MTA ya kaldıysa kötü
  • yaa arkadaşlar bi cewap yazan yok mu yaa yukrada sorunumu anlatım bi yardım edın ama ben o all sea mıdın nedır ordakıleri yapmadı ve o all sea mıdır nedır onu nerden bulacam bana bi yardım edın
  • yaa arkdaşlar bana lutfen yardım edın gta tam girecek oyundan atıyor neden msn adresimi de birakıyorum

corpse_man@hotmail.com
  • oyunda bir mod olunca genelde öyle olur vc yi yeniden kurmayı dene
  • oylede yaptım olmadı ama ben no-cd le calıştırıyorum oyunu ondan olabilirmi acba ama silip tekrar kurduktan sonra cd le calıştırıp denedım gene olmadı
  • yaa arkadaşlar bende mta nın bi versiyoru war mta 0.4 diye oyun iyi gzel giriyorum ama oyunda adamlar olmasına ramen adamları gostermıyor ve pızza cı dukyanında bi pembe nokta war ama ıcıne girince bişey cıkmıyor bide bazen sarı bir nokta cıkıyor ama oraya gidince bişey cıkmıyor
  • pizzacı dükkanı oyundaki controlleri gösterir mesela del e basarsan haritadaki araclar gözükür sonra f11 puan ve pingi gösteren tabloyu acar ordaki sarı noktada bir adamın oyuna girdiğini ve o anda spectator olduğunu gösterir ve adamlar o binanın catısındadır(spec olarak) [(bütün karakterler o binanın catısında mesela striptizci kızlar)(vede kastetiğin bir binanın ordaki bir sarı noktyasa)] yani ordan görev falan almıon
  • ee ben adamları goremıyorum bunu nasıl cozecez bilen war mı yada bana bi turk server ri soylermisiniz
    bide ben mexsikalı oldum ama onuda oyuncu olmasına ramem neden se ben adamları goremıyorum buna bi cozum war mı
  • daha önce de dedik türk serverı falan yok ve senin sorunun bir çözümü yok senin oyun mahvolmuş bitmiş ve kapiş
  • MTA:SA sitesi açıldı. İsteyenlerhttp://www.mtasa.com/ adresinden inceleyebilir. MTA:SA, MTA:Blue Core üzerinde olacak. Blue hakkında bilgi için:http://www.mtablue.info/.

Ayrıca bu sürümde oyuncuların kendi modlarını hazırlayabileceği bir SDK (Software Development Kit) da mevcut.

Site de önce basit bir sürümün çıkarılacağı ve sonra sık sık eklemeler yapılarak güncelleştireleceği yazıyor.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.