Şimdi Ara

Multiplayer GTA:Vice City (Multi Theft Auto) Kurulumu ve Kullanımı (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
1
Favori
213.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kicked atıldığın anlamına gelir. Ping ise bir bilgisayardan bir bilgisayara bir paketin gidiş geliş süresinin milisaniye cinsinden belirtilmesidir. Yani düşük olması iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHaLaNX. -- 6 Eylül 2005, 17:05:09 >
  • ya arkadaşlar hadi bizde vice deachmach serveri kuralım. bıktım uyuz uyz serverlere girmekten....
  • biz sa dayız sen nerdesin
  • vicedeyim bana yardım et phonenix ardadaş serverde beni öldürüyolar bi türk arkadaş buldum kendime oda beni sattı vice deachmach ıp 83.142.52.151 port 2005 . bide turk serveri kuralım viceye lütfen veya bana nasıl server kurulduğunu anlatın ben kurayım lütfen yardım edin
  • biri cevap versin
  • ya sa'nın multisi yok mu?
  • ya biri lütfen server kurmama yardım etsin burdaanlatılandan anlamadım
  • biri bana gta hakkında yardım edebilirmi acaba arabalara nitro koymak istiyorum ve gta üzerinde değişiklik yapmak istiyorum yardım eden olursa sevinirim sevgili_prens12@hotmail.com
  • öle kolay değil o işler
  • yahu türk serveri yok mu?
  • Türk serverı ara sıra meydana çıkıyor bir iki tane ama artık herkes SA oynamaya başladı.
    http://forum.donanimhaber.com/m_5629244/tm.htm
  • Slm
    MultiTheftAuto is already running.You can only run one copy of MultiTheftAuto at a time
    kaç kere tekrak yükledim olmadı yardımcı olur musunuz?
    ,
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheHuNTER

Eline sağlık bir deneyeyim.

+111
  • quote:

Orjinalden alıntı: kral_74

Slm
    MultiTheftAuto is already running.You can only run one copy of MultiTheftAuto at a time
    kaç kere tekrak yükledim olmadı yardımcı olur musunuz?
    ,

MTA arkada hala çalışıyor olabilir. Görev Yöneticisi/İşlemler'den sonlandırmayı deneyin. Eğer çalışmıyorsa MTA'yı kaldırdıktan sonra Kayıt Defteri'ndeki MTA ile ilgili bütün bilgileri silin. Sonra mta.ini dosyasını bulup silin. Ve MTA'yı tekrar yükleyin. MTA sadece WinXP'de çalışıyor bir de XP kullanmıyorsanız böyle problemler normal.
  • ŞİMDİYE KADAR ARADIM BENDE BULAMADIM VARSA YARDIM LÜTFEN.

quote:

Orjinalden alıntı: terminator13

yahu türk serveri yok mu?
  • Türk sunucusu yok malesef arada sırada 2-3 kişi kendi aralarnda oynamak için açıyorlar sadece..
  • dostum saol herşeyi gerçekten çok güsel anlatmışsın ama bi sorum olcak ilk sayfadaki verdiğin adreste San Andreas için de mult. die bişiy var acaba onuda multiplayer oynayabilcekmiyiz ben pek anlayamadım da yardımcı olursan sevinirim herşey için saol
  • evet var san anderasın mutisi ama sadece race modu çıktı her türlü araçla yarışlar yapıyorsun deathmatch mod yolda
  • MTA:SA kurulumunu burada bulabilirsiniz..http://forum.donanimhaber.com/m_5629244/tm.htm
  • Ya Bana Linkini Versenize Bulamıyom Bir Türlü Ağlıyacam Artık
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.