Şimdi Ara

Multiplayer GTA:Vice City (Multi Theft Auto) Kurulumu ve Kullanımı (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
1
Favori
213.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar gta san andreas ı nerden ındıreblirim acaba
  • arkdaşım verdıgın adresler denwww.mtablue.info ya gırdım ama blue e yi ındırmeye biyer yok ta nerden ındırebilirim
  • Arkadaşlar ben oynadım yanlarına gittim ve hepsini öldürdüm. Ellerindeki pompalı ile beni korkutacaklar peeehhh Bu arada sağol Amerikalılarla oynadım bu arada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolf -- 10 Haziran 2005, 14:35:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: corpse_man

arkdaşım verdıgın adresler denwww.mtablue.info ya gırdım ama blue e yi ındırmeye biyer yok ta nerden ındırebilirim

Blue daha çıkmadı zaten.
  • yaa arkdaşlar mta 0.4.1 icin turk serverri bilen yok mu
  • quote:

yaa arkdaşlar mta 0.4.1 icin turk serverri bilen yok mu

Evet ya şöyle mafiamızı kurardık oynardık Amerikalılarla oyna oyna olmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHaLaNX[TUR]

http://www.mtasa.com/ 5-6 ay önce açıldı.

/>

San Andreas (PC) nin multiplayer desteği yok. Ben incelemelere falanda baktım kendimde bulamadım. Sizde varmı ???
  • quote:

yaa arkdaşlar mta 0.4.1 icin turk serverri bilen yok mu

KARDEEEEEEEEŞ ALOOOOOO 6. VE SON KEZ SÖYLÜYORUM MTA İÇİN BİR TÜRK SERVERI YOOOOOOOK!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoneix TUR -- 11 Haziran 2005, 22:52:39 >
  • yaa arkadaşlar ben gta san adreas ı aldım ve kurdum ama ben bunu multi player oynamak ıstıyorum ve bunu multi oynmak ıcın hangi programı kurmam lazım mtabule war dediler ama ındırmıyor ve onu nerden bulabilirim acaba bine war sa lutfen bana cewap yazsın bekliyorum

• san andreasın multisi cıkmadı zaten bu bir

adam sana demiş blue çıkmadı diye bide blue yu nerde bulcam die soruyorsun bu da 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoneix TUR -- 13 Haziran 2005, 1:22:55 >
  • belki cıkmıştır diye sordum lan bana ikide birde hakaret etme lannn
  • Çıkarsa ben burada duyururum zaten. Onun için bir daha Blue çıktı mı diye sormayın lütfen.
  • arkdaşlar sizce ne zaman gta san andreas ıcın multiplayer cıkar
  • mta vc stunt için gta.action.com öneririm
  • San Andreas için bazı videolar vs. yayınlamışlar bi girin bakın isterseniz.www.mtasa.com Yakında çıkar ama MTA mı olur belli değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozguradam1

arkadaşlar yetişin.bu gavurlar birlik olmuş beni öldürüyorlar.bulunduğum serverin ip si 213.230.209.159:20

neresi hangi server ismini yazoraya gelir sana yardım ederim
  • bilgilerin için teşekkürler faydalı oldu bilmediğimiz bişey öğrendik
  • ben server kurmak istiom biri bana yardım etsin
  • ping nedir b,ide kicked nedir biri bana açıklasın
  • ping görüntünün sonradan gelme süresi kicked da o serverdan atıldığın anlamına gelir
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.