Şimdi Ara

Multiplayer GTA:Vice City (Multi Theft Auto) Kurulumu ve Kullanımı (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
316
Cevap
1
Favori
213.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam dostlar bana gta vice cty crack lazım kurulumu yaptım 2 cd istiyor oyun başlamıyor cracktemı problem var crack olan varsa bana meil yollasın lütfen iyi geceler

cihangir.yazici@hotmail.com
  • VALLA GÜZELMİŞ OYUN ZATEN OYNADIM BEN HASTASIYIM BU OYUNUN AMA MECBUR KALDIM SİLDİM BU OYUNUN MULTİPLAYERİ VARMI
  • Arkadaşlar Ben Serveri Kurdum:) :S Lakin Kurduğum Yere Giremiyorum Disconnect oluyor... tüm yazdığınızı yaptım 26 kişilik Deatmach :S hatta İPsi bile var:D " trsamet.no-ip.biz " ama admin paneldede o hatayı veriyor:S Ne Yapmam Lazım
  • çopk güzel bir paylaşım
  • herkeze slm
    arkadaşlar bizde server kurup oynıyalım güzel olr
  • ya ben 1.1 patch i yükledim ama oyuna yükleyemedim 'ınvalıd dırectory' diye hata veriyo

bide ekran kartı yetersiz diyo ama ben vice city oynuyom intten açınca ekran kartı yetersiz bi cvp lütfen

bide bi kere oldu oyuna girdim start game dedim start multi theft auto dedim yükledi masaüstüne attı niye hepsini cvplarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antuaRri -- 22 Ekim 2006; 21:01:47 >
  • yaa bu mta inmiyorrrrrrrrrrr
  • ya kardeşim manyadım gta-vice.exe dosyası nerde anlatırsan çok sevinirim oyuna giremedim çok detaylı bir biçimde anlatmanı bekliyorum şimdisen saol
  • Çok Teşekkürler...
  • slm gta3 ve vice city yi hamachi üzerinden oynamak için bu programlar işe yararmı ve başka ne yapmam gerekli...
  • güzel bir şey ancak biz yapamıyoruz arkadasım ya ilk once verdiğin link galiba calısmıyor... site goruntulenemiyor falan... yinede emege saygı kapsamında kutluyorum seni
  • arkadaşlar

ben oyuna giriyorum start multi theft auto baasıyom yüklüyo az bişi kalıyo masaüstüne atıyo
    nie nolur sölein

bide patch yüklüom ama invalid directory dio
  • Disconnected: Connection timed out.
    diye bir hata veriyor serverlara giremiyorum nasıl gircem
  • arkadaş ase nasıl indirilio hiç bişe anlamadım clienti indirdim vice city var ne yapmalıyım
  • oynayan varsa schumaer_turk@hotmail.com u eklesin:D
  • yakınga gta iv çıkacak ona da gelir heralde mta
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur_uno

bendede
    "invalid executable.please ensure you have the correct executable installed"
    diyor...
    acele yardım edebilirmisisniz..

Evet bu bendede çıkıyo ama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHaLaNX[TUR]

Vice City'de herhangi bir mod olmadığından emin olmak için temiz bir Vice City kurulumunun üstüne MTA'yı kurun. Programın versiyon ayarından doğru versiyonu seçtiğinizden emin olun. Invalid executable hatası için başka crackleri deneyin. Oyunun Alman versiyonunda bu hata olabiliyor.

Yahu ben bunu 7 crack ve 3 no_cd crackle denedim yine aynı şey silip yeniden yukluyodum yuklerken data2.cab yanlış işlev dedi nee yapacam be şimdi yahu?
  • Ya bu MTA 0.4 te oyuna nasıl girecem bi yardım edin yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ulas_GS

Ya bu MTA 0.4 te oyuna nasıl girecem bi yardım edin yaw

pardon 0.5 dicektim ama şimdide Unable to connect:Suspectec trainer usage yazıyo bu nedir çıldıracam yahu
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.