Şimdi Ara

Multiplayer GTA:Vice City (Multi Theft Auto) Kurulumu ve Kullanımı (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
1
Favori
213.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yetişin.bu gavurlar birlik olmuş beni öldürüyorlar.bulunduğum serverin ip si 213.230.209.159:20
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0zikan

çok yararlı bir topic.üst konu yapılmalı

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blazer and Matrax

ERROR:'C:Program Files Gta vice city /data/mtod.scm 'couldnT be located Please reinstall MtA or Reset the game path/optionsTab- reset game path) aynen bu yazı çıkıyo bu yazıda dediklerini yapıyorum yine olmuyo

MTA'yı yüklerken GTA'nın yerini doğru seçtiğinizden emin olun.Olmazsa Options bölümünden Reset Game Paths deyin sonra Start Game'e basınca gta-vc.exe'nin yerini gösterin.BUrada anlattıklarım GTA:Vice City için geçerli.
  • ok hemencik deniyim
  • bu seferde böğle bi şey diyo
    - you are running a modified version of the MTA Cilent please reinstall
    acaba yanlış MTA yı mı indirdim yanlış indirdiysem doğruyu nerden indirebilirim baştaki linkte gözüken sayfadan
  • bendede
    "invalid executable.please ensure you have the correct executable installed"
    diyor...
    acele yardım edebilirmisisniz..
  • Vice City'de herhangi bir mod olmadığından emin olmak için temiz bir Vice City kurulumunun üstüne MTA'yı kurun. Programın versiyon ayarından doğru versiyonu seçtiğinizden emin olun. Invalid executable hatası için başka crackleri deneyin. Oyunun Alman versiyonunda bu hata olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHaLaNX. -- 9 Mayıs 2005, 17:48:47 >
  • yahu arkadaşım ben bu (MTAInstall05.exe) yüklemeyi bulamdım saksılık olçak biraz ama foruma ekleye bilirmisiniz lütfennn
  • Bende ise şöyle bir hata veriyor.

Multiplayer GTA:Vice City (Multi Theft Auto) Kurulumu ve Kullanımı

Bu ne demektir? Ne yapabilirim. Oyunu silip baştan da yükledim ama sorun çözülmedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHaLaNX[TUR]

quote:

ERROR:'C:Program Files Gta vice city /data/mtod.scm 'couldnT be located Please reinstall MtA or Reset the game path/optionsTab- reset game path) aynen bu yazı çıkıyo bu yazıda dediklerini yapıyorum yine olmuyo

MTA'yı yüklerken GTA'nın yerini doğru seçtiğinizden emin olun.Olmazsa Options bölümünden Reset Game Paths deyin sonra Start Game'e basınca gta-vc.exe'nin yerini gösterin.BUrada anlattıklarım GTA:Vice City için geçerli.

benim sorun um burda var doğukan _Gs
  • quote:

bu seferde böğle bi şey diyo
    - you are running a modified version of the MTA Cilent please reinstall
    acaba yanlış MTA yı mı indirdim yanlış indirdiysem doğruyu nerden indirebilirim baştaki linkte gözüken sayfadan

bu sorun neden dolayı olmuş olabilir herşeyi denedi m
  • yapmaya çalıştım ama aşırı zor.vazgeçtim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doğukan_Gs

Bende ise şöyle bir hata veriyor.

Multiplayer GTA:Vice City (Multi Theft Auto) Kurulumu ve Kullanımı

Bu ne demektir? Ne yapabilirim. Oyunu silip baştan da yükledim ama sorun çözülmedi.

Reset Game Path deyip gta-vc.exe yi yeniden gösterin ve versiyonuda doğru seçtiğinizden emin olun.
    Ayrıca config dosyalarını da resetleyin. Modified Version hatası için oyunu ve MTA'yı kurduktan sonra weapon.dat weapon.mta(vice city\data klasöründe) dosyalarını bir yere yedekleyin. Client tekrar bu hatayı verdiğinde, Client'i kapatıp bu dosyaları eski yerine koyun ve yeniden deneyin bu sanırım sorunu çözüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHaLaNX. -- 9 Mayıs 2005, 22:39:59 >

• Biz online GTA3 oynamayı deniyoruz ama bu sefer de şöyle bir hata veriyor.

Invalid Executable. Please ensure you have the correct executeable installed!
  • yuppiii sonunda dün akşam oynamayı başardım ama hollandalı gevur p.ç ler beni öldürüp duru yodu bence fuc.you dedim sonra 100 olan kanım
    -20 ye düştü bende başka serverden girdim ama hiç türk serveri yok sana sesleniyorum PHaLaNX[TUR] SERVER KURABİLİRMİSİN
  • The All Seeing Eye PROGRAMI NERD YAW BANA DA YARDIM ÇOK KARIŞIK OYUNU YENİ YÜKLEDİM NO CD YAPTIM O KADAR..Bİ DE MULTI GTA YÜKLÜ..ŞİMDİ NOLCAK MSN AÇIK..hatmeyil_28@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: D.a.w.N

The All Seeing Eye PROGRAMI NERD YAW BANA DA YARDIM ÇOK KARIŞIK OYUNU YENİ YÜKLEDİM NO CD YAPTIM O KADAR..Bİ DE MULTI GTA YÜKLÜ..ŞİMDİ NOLCAK MSN AÇIK..hatmeyil_28@hotmail.com

googleden arat The All Seeing+download diye ben öyle buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillBurndeluxe -- 10 Mayıs 2005, 13:27:40 >
  • Online GTA3 oynayan yok mu arkadaşlar????
  • BİRİ BANA DA YARDIM ETSİN PORTUM NE IP NE BİLMİYORUM İPADRESİMNE.COMDAN BULUYORUM O MU PORT NE PEKİ LÜTFEN YARDIM ŞU AN ŞUNLAR YAPILI GTA VC YÜKLÜ MULTI GTA VE ASE..
    LÜFTEN YARDIM EDİN DİĞER PROGRAMLAR NE İŞE YARIYOR RUN SERVER ADMIN..OFFFFF
    MSN AÇIK hatmeyil_28@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.a.w.N -- 11 Mayıs 2005, 9:45:19 >
  • YARDIM NASIL İSTENİR? İMDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTTT YARDIM EDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.a.w.N -- 11 Mayıs 2005, 10:02:14 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.