Yurtta aynı daireyi paylaşan 4 arkadaş olarak 3 Windows 7 Ultimate, 1 Windows Vista Home Premium kurulu laptop bilgisayarlarımız üzerinden multiplayer oyun oynamak için sadece dördümüzün görebileceği bir kablosuz ağ kurmaya çalıştık fakat farklı yöntemler denememize rağmen bir türlü başarılı olamadık. Yurt içerisinde 5 apartman var ve internet bağlatısı tek bir merkezden kablo ile her apartmana ait kablosuz dağıtıcısına gelip bizlere ulaşmakta. Örneğin A apartmanından bağlandığımız zaman apt_A, B apartmanından bağlandığımızda apt_B en iyi sonucu vermekte fakat internetin yurda tek bir noktadan girdiğiniz biliyoruz. Sadece 4 arkadaş olarak multiplayer oyun oynamak için dairemizde kablosuz bir ağı nasıl oluşturabiliriz? Yardım ve yönlendirmelerinizi dört gözle bekliyoruz. Saygılarımızla.
bir adet router, access point, modem isinizi gorecektir daha dogrusu kablosuz ozelligi olan ve dhcp serveri yani bilgisayarlara ip atayabilen cihazlar ile mumkun
İyi oldu bu konu.
@msty19, bilgi için teşekkür ederim ;)
ONLİNE MULTİPLAYER OYUNLAR İÇİN HIZIIZIN YÜKSEK OLMASI GEREKİYO.YOKSA OYANAYAMAZSINIZ OYUN SANİYEDE BİR BAĞLANTI KESİP YÜKLER
bu konuda detaylı bilgi istiyorsanızwww.wirelessanten.com a bakabilirsiniz forumlarında bu tür konular mevcut. anlamadığınız bir nokta da olursa yine forumlarına yazabilirsiniz
Hamachi
tek amacınız birbirinizle oyun oynamaksa birtane access point alın başka hiçbirşeye ihtiyacınız olmaz masraf yapmak istemiyorsanız ad hoc bağlantıda kurabilirsiniz, daha önce hiç denemedim ama buşekilde bağlanıldığını biliyorum ad hoc bilgisayarları birbirine arada birşey olmadan wireless bağlama yöntemine deniyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme