Şimdi Ara

Multiplayer Oyuncularına Bir Soru (quake/cs/vb..): Kablosuz Fareler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle internet üstünde oyun oynayan arkadaşlara soruyorum..

Çünkü PCoyunlarda çok ani mouse hareketlerinin önemi çok fazla olmayabiliyor.

O yüzden usta oyunculara sorum şu olacak:

Fare almayı düşünüyorum..Ama kablosuz fareler eskiden sorun yaratıyordu..

Örneğin, internet üstünde oynarken, rakibi vurmak için bir yerde bekliyorsun..Ve aniden karşına rakip oyuncu çıkınca hedefleyip ateş ediyorsun..

Ama kablosuz fare kullanıyorsam, fare hareketini geç algılıyor, yani örneğin fareyi sağa çekip ateş ederken bir gecikme oluyordu. QUAKE ve COUNTER-Strike oyuncuları ne demek istediğimi iyi anlayacaktır.

Sorum şu : Yeni lazerli vb. opticli herne ise, Kablosuz farelerde hala bu gecikme söz konusu mu? Çok az bir tepki gecikmesinden bahsediyorum ama internet üstünde oynayınca bu çok az vakit bile önemli...Ona göre ben kablolu veya kablosuz fare seçimi yapacağm..

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercek -- 29 Aralık 2008; 2:21:46 >

• pek usta sayılmam belki ama hem kablolu hem kablosuz mouse kullandığım için yanıtlayayım. kablosuz logitech vx revolution cordless laser mouse var üstün performanslı fare kategorisinde değerleniriliyor. kablolu a4tech X7 mouse kullanıyorum. kablolu mouse un farklı her yerde belli oluyor emin ol. bu demek değil ki kablosuz vasat. kablosuzda gayet seri hatta birçok kablolu mouse a göre daha iyi. ama kablolu mouse daha seri.
  • sağol yorum için..Başka düşüncesi olan oyuncu arkadaşlar yok mu yahu??
  • Kablosuz fareler atlama yapıyor alma zaten kablosuz oyun faresi diye birşey olmaz...Bir tek G7 vardı ama onuda bulamazsın
  • g7 den başka kablosuz hatırlayamıyorum ama g7 almanı tavsiye etmem onun yerine g5 alırısın daha iyi.hem tepki sürei falan filan hemde bir kaç arkadaşımın g7 lerini bozulduğunu taramalı silahlarla adam gibi ateş edemediklerini gördüm.bence en iyisi kablolu
  • öyleyse güzel bir kablolu fare alayım.. oyunlarda çok azcık bir gecikme bile keyfinizi kaçırabiliyor.
  • oyun oynicaksan kesinlikle kablosuzdan uzak dur. hala gecikmeli aninda anlayabiliyorum elimi atinca.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.