Şimdi Ara

Multiplayeri En Zevkli Cod Oyunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ghost senaryosunu korsan oyunla bugün bitirdim. Pek oyuna ısınamadım açıkçası. Ayrıca gelecek teması son iki oyunda ön planda multiplayerin içine rrobot zamazingoların karışması pek hoşuma gitmiyor. Muhtemelen öyle abzürt perkler vardır. BO2 de de var diyorlar da senaryo gelecek odaklı olmadığından abartmamışlardır diye umuyorum. Aslında cod4 indirip, oynayan kim kalmışsa artık arada girmeyi. Onun yanında mw2 ile bo2 yi orjinal almayı düşünüyorum. Ben zirveyi mw1 sanıyodum eğer böcekgrafik hocam zirve mw2 olduğuna eminsen mw2 yi de yanında alabilirim hem arkadaşım var oynayan biliyorsun beraber oynarız :D mw2 de 40 tl olması lazım dvd si verilir gibi.
  • Ghost'taki bütün perklere bakmadım ama BO2'de absürt perkler yok. Single kötü bence ama multisi çok iyiydi.

MW1, FPS dünyasında devrimdi. MW2 ile çıtayı daha da yükselttiler. MW3 ise MW2 kadar olmasa da, o da güzeldi ama aşırı hile sorunu yüzünden oynayamadık pek. Ghost, tam bir faciaydı. COD tarihinin en berbat oyunuydu. MW2 ve MW3'teki güzelim Spec Ops görevleri yerine saçma-sapan uzaylı yaratık koymuşlardı buna.

Ghost, berbatlık konusunda yerini Advanced'a bıraktı. Advanced, single senaryo olarak bence en iyi COD'lardan biri oldu ama multisi, Ghost'tan bile kötü.

MW1 ve MW2'yi çok begendiysen, uzaylılar vs gibi COD'un çizgisine aykırı saçmalıklardan da hoşlanmıyorsan, Advanced'ı hiç begenmezsin zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Advancedi de senaryo olarak oynuyorum şu an ve multiplayerinden haz almayacağım baya ortada zaten ama senaryo konusunda gelecekle bir derdim yok. Zibilyon çeşit bomba olması biraz beynimi bulandırdı ama onun dışında ilk bikaç bölümü oynadım zevkli geldi. Trafik bölümünde arabadan arabaya atlamak falan heyecanlı atraksiyonlu. Ayrıca grafik konusunda trafikteki grafikler sanki daha bi hoştu diğer yerlere göre. Neyse hocam laf yapıp duruyorum ben :D
  • Cod2, Cod4, MW2, MW3, black ops, black ops 2 oynadım ve aralarından en zevkli gelen ve çok oynadığım Mw2'idi. Ben alteriw ilk çıkardığında oynamaya başlamıştım ve o zamana kadar en çok oynadığım oyun olan Cod4'ü oynamayı bıraktım bunun çoklu oyuncu modundan sonra. Daha sonra çıkan Mw3 de iyiydi ancak Mw2'den aldığım zevki pek almadım onda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShowDownN

Cod2, Cod4, MW2, MW3, black ops, black ops 2 oynadım ve aralarından en zevkli gelen ve çok oynadığım Mw2'idi. Ben alteriw ilk çıkardığında oynamaya başlamıştım ve o zamana kadar en çok oynadığım oyun olan Cod4'ü oynamayı bıraktım bunun çoklu oyuncu modundan sonra. Daha sonra çıkan Mw3 de iyiydi ancak Mw2'den aldığım zevki pek almadım onda.

Hocam mw2 yi de bo2 yi de aldım şimdi. Herkese fikirleri için teşekkürler. Geriye interneti hızlandırmak kaldı. Şuan 1mbps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 19 Aralık 2014; 14:50:22 >
  • Warfare 3 multi call of un sahaseridir. A.W oynuyorum lakin warfare 3 un tadi yok. Alinacaksa warfare 3 alsin alacak arkadaslar.
  • Dün aw aldım bayıldım resmen , işlerimi bitirip 7/24 oynamak için sabırsızlanıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acabuco

Warfare 3 multi call of un sahaseridir. A.W oynuyorum lakin warfare 3 un tadi yok. Alinacaksa warfare 3 alsin alacak arkadaslar.

Abi mw2 yi de oynadın mı? Mw3 le kıyaslayabilir misin? Mw 3 de mw2 nin izinden gitmiş ama bi mw2 olamamış diyorlar. Belki ilerde mw3 de alırım değecekse multisi. Bu arada çok bakamadım henüz ama ilk izlenim olarak mw2 eski mw1 in daha gelişmişi olmuş tam istediğim gibi. Maplara bi hakim olabilirsem tam olacak. Ama oyuncu konusunda deathmatch bölümünde kişi bol da. Favori bölümüm sd de gece 20 kişi gördüm. Yeterli değil gibi. Boş bölümler de var bayağı ama bilmediğim bölümler. Black ops 2 ise arkadaş mw ile alakası yok oynanışın. Maplar labirent gibi. Hareket hızı yavaş seslendirmeler hiç gazlamıyor. Ve grafikleri de mw serisiyle alakasız tarz olarak sanki animasyon filmlerindeki tarza kayan bir havası var ısınamadım ama zamanla değişir umarım. En azından zombisi iş görüyor.

• w2 yi videolarda kontrol etmistim, oynanis acisindan w3 ile cok benzer, lakin sadece 'dome' haritasi icin bile w3 alinir. Ama elinde w2 varsa ekstra w3 e para odemek masraf olur, benzer oyunlar cunku.

Bo nun iki oyununda da bu animasyon olayini gordum, senin de dedigin gibi bu yuzden isinamiyor insan pek.

Bana kalirsa bu son 8 oyunda waw ve aw disinda digerleri benzerlik tasiyorlar cogu konuda, aw de ise en buyuk fark ziplama olayi, alisilagelmis cod oyunlarindan farkli, alismasi zaman aliyor.

Hic cod multisine sahip olmayan biri almaya kalkacaksa w3 ve waw i almasi daha mantikli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acabuco

w2 yi videolarda kontrol etmistim, oynanis acisindan w3 ile cok benzer, lakin sadece 'dome' haritasi icin bile w3 alinir. Ama elinde w2 varsa ekstra w3 e para odemek masraf olur, benzer oyunlar cunku.

Bo nun iki oyununda da bu animasyon olayini gordum, senin de dedigin gibi bu yuzden isinamiyor insan pek.

Bana kalirsa bu son 8 oyunda waw ve aw disinda digerleri benzerlik tasiyorlar cogu konuda, aw de ise en buyuk fark ziplama olayi, alisilagelmis cod oyunlarindan farkli, alismasi zaman aliyor.

Hic cod multisine sahip olmayan biri almaya kalkacaksa w3 ve waw i almasi daha mantikli.

Ya mw2 varken mw3 e gerek yok evet de oyuncu sayısı ileridi için hayırlı görünmüyor. Şimdi kurtarır da
    ... Mw3 nedense elektronik marketlerde stokta kalmamış genelinde. Steam üzerinden atm den para yatırarak alabilsem olurdu hazır indirim gelmişken ama malesef olmuyor sanırım.

• 1 yıl daha multide rahat oyuncu bulunabilecek oyun hangisi olur ? AW yeni olduğu için daha çok aktif oyuncu vardır heralde ve hile nispeten daha az olabilir mi ?

• Arkadaşlar multi için ya COD 4 ya da COD:WAW alacağım %50 indirim bitmeden ama bir türlü karar veremedim. Siz ne diyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.