Şimdi Ara

Multiplayeri En Zevkli Cod Oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kendime multiplayerına saracağım bir fps arıyorum. Eskiden cod4 multisinin manyağıydım ve o rütbe sistemiydi silahlardı perklerdi haritalar görevler olsun (search and destroy favorimdir) cok severdim. Şimdi güncel oyunlardan birini seçip beleş bir şekilde multiplayerıni oynamaj istiyorum. Sizce en zevkli multiplayer hangi cod oyununda? Veya battlefield ya da mmofps oyunlarına mı bakmalıyım? Eleme olarak korsan oyunda crackle bişeylerle oynanabilir olmalı, elalem wh olmamalı. Tabii oyun ıssız ada gibi olmamalı girecek server bulmakta zorlanmayayım. Oyunu kaldırma konusunda bir sıkıntım olmaz yeni pc aldım. Aklımda mw3 var. Hem multiplayeri sanırsam crackli olan son oyun hem de en son black opsu bitirdigimden seriye de devam etmiş olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 10 Aralık 2014; 4:27:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim için en zevklisi AW. Diğerlerinden ise aktif olarak en çok BO2 ve MW3 oynanıyor.
  • AW gerçekten güzeldi rahat bir kaç ay götürür
  • Evvella şunu bilmen lazım. Hilesiz COD yok.
    Bence en zevklileri MW2, BO2 ve BO1'di. BO1 ve MW2'de oyuncu bulamayabilirsin ama BO2'de var hâlâ.
  • En zevklisi BO1 ve WAW idi ancak oyuncu bulmak imkansız. MW 3 veya BO 2'ye bakın.
  • Ya bi aralar konumu takip ediyordum kimse yazmıyordu şimdi kontrol etmedim yazılmamıştır diye benzer bir soru için yeni konu açtım kusura bakmayın öncelikle.. Şu an mw3 hazırda teknogodslu şekilde yüklü ama açmayı başaramadım. Mw2 de arkadaş gel dedi steam üstünden oynuyormuş o. Steam dan oynama konusundan güncel bir yazı veya topluluk göremediğimden bi tırstım. Sonra patchleriydi ayarlarıydı derken günümüzde işe yaramıyorsa çöpe dönebiliyor oyun. Sp si bile batabiliyor. Şu an bu ikisini nasıl online oynayabilirim? Bo2 pc ye kurdum ancak klasik initiallization hatasını çözemeyip pes ettim. Bo1 eğer multi için değer diyorsanız belki kurarım. Şimdilik hali hazırda mw2 im olacak iniyor. Mw3 de teknogodsla çalışıyorsa hala talimatlarınızla inşallah. Cevaplayanlara ve cevaplayacaklara teşekkür ederim.

• bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Ya bo2 yüklemiştim ama adı şu anda aklıma gelmeyen bir hata veriyordu açtığımda. Baktım aynı hata birçok kişide var ve zibilyon çeşit çözüm önerisi sunulmuş birsürü yol denedim olmadı. Bazıları da çok meşakatliydi bir oyun için deymez dedim. Aslında gözüm bo2 multideydi ama... Eğer bo2 için değer diyorsanız birgün uğraşabilirim açmaya. mw2 oyuncu yoktur diyorsunuz arkadaşım steam üstünden hala oynuyormuş korsanla. Belki steam harici serverlar boştur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Multiplayer Ve Korsan Oyun...
    17 yıl önce açıldı
    Ps3 En iyi Yarış Oyunu ?
    13 yıl önce açıldı
    eski bir simulasyon oyunu.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Steam'deki oyunlar orjinaldir. Arkadaşın, steam'de nasıl korsan oynuyor?

Senin yüklemeye çalışıpta hata aldığın BO2 orjinal değilse boşuna uğraşma. Onun multisini korsan oynayamazsın. Ucuza bulursan değer.

MW2'de adam bulursun ama S&D'de sanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Peki anlaşılan o ki boşa korsanla uğraşıyorum. Orjinal alacağım madem. Bu sefer yine hangisini alayım mevzusu çıkıyor. Arkadaş mw2 alırsan gel oynarız diyor (hakaten beni keklemiş orjinalmış onunki) ama alacak olsam mw3 alırdım diyor. black ops 2 mapları çok karışık mw serisinin daha zevkli bence dedi. Güzel türk serverları olduğu (s&d hardcore favorimdir) perk sisteminin mapların oynamaya elverişli olduğu en makul seçim hangisiyse alırım artık. Ama black ops 2 nin yukarısına çok gerekli değilse çıkmayı düşünmüyorum pahalı olacaktır. Bu arada xfire da cod4 oynayanlar hala varsa az da olsa yedekte onu da indirebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 15 Aralık 2014; 13:31:37 >
  • MW3, COD'un en fazla hilecisi bulunan oyunudur. Oyun güzel olsa da, sırf bu sebeple oynayamamıştık o dönemde.

COD4'ü ne kadar oynayan var, bilmiyorum.

Şu anda alıpta en sorunsuz oynayacağın ve adam bulmakta en az sıkıntı çekeceğin oyun BO2'dir. Yeni çıkan Advanced Warfare'i bile 50 TL'ye temin etme imkânı varken, BO2'yi de en fazla o fiyata bulursun rahatlıkla. Altta profil linkini verdiğim üyeye sor istersen bi kaça temin edebileceğini...

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=710610
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

MW3, COD'un en fazla hilecisi bulunan oyunudur. Oyun güzel olsa da, sırf bu sebeple oynayamamıştık o dönemde.

COD4'ü ne kadar oynayan var, bilmiyorum.

Şu anda alıpta en sorunsuz oynayacağın ve adam bulmakta en az sıkıntı çekeceğin oyun BO2'dir. Yeni çıkan Advanced Warfare'i bile 50 TL'ye temin etme imkânı varken, BO2'yi de en fazla o fiyata bulursun rahatlıkla. Altta profil linkini verdiğim üyeye sor istersen bi kaça temin edebileceğini...

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=710610

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Aslında 50 liraya advanced de alınır gerçi advanced dlc siz sanırım ama olsun. Advanced varken bo2 almaya gerek kalmaz sanırsam?

• Advanced Warfare sorunlu bir oyun. MW2'den beri tüm COD'ları orjinal almış birisi olarak, para vermeye değer görmedim ve almadım. Sormadan yazayım. Arkadaşın hesabında vardı, ordan denedim. Advanced Warfare'le ilgili fikirlerimi altta linkini verdiğim konuda yazmıştım. İstersen oraya bakabilirsin:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=99225571

Ghost'u ön siparişle almıştım ama onu da aldığıma pişman oldum. Aynı pişmanlığı yaşamamak için Advanced Warfare'i almak için acele etmedim bu sefer. İyi ki de öyle yapmışım. Almadım, 50 liraya bile değmez bence.

MW2'den sonra multisi en iyi COD oyunu BO2'dir. Onu alabilirsin ama yukarıda da yazdığım gibi hilecisiz COD yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Anlaşıldı hocam. BO2 alalım o halde. Steam den oyun alamıyordum internetten alamadığımdan. Önerdiğiniz arkadaşla havale ile alabiliyorum sanırım internet üstünden kartlı birşeye gerek kalmıyor sanırım. Cuk oturdu diyebilirim. Hem orjinal bo2 illa ki çalışır. Black Ops 2 alacağım. Teşekkürler. Hile konusundada açıkçası b*kunu çıkarmıyorlarsa sorun yok. Her serverda illa hileli birileri oluyorsa sıkıntı da, öyle olmadığını umuyorum. Advanced warfare zaten korsanı yüklü senaryoyu ordan hallederim silerim.
  • Malesef, bazen b.kunu çıkardıkları oluyor. Kimi zaman tek bir kişi bile bütün oyunun içine etmeye yetebiliyor. Bazen de klan olarak giriyorlar ve çoğu hile kullanabiliyor. Özellikle de sürekli S&D oynayıpta hile kullananları ezberlemiştim artık. S@D'nin Master Title'ını alana kadar S@D oynayınca böyle oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Malesef, bazen b.kunu çıkardıkları oluyor. Kimi zaman tek bir kişi bile bütün oyunun içine etmeye yetebiliyor. Bazen de klan olarak giriyorlar ve çoğu hile kullanabiliyor. Özellikle de sürekli S&D oynayıpta hile kullananları ezberlemiştim artık. S@D'nin Master Title'ını alana kadar S@D oynayınca böyle oluyor.

Bo2 nin halini bilmiyorum hocam ama cod4 ü bıraktığımda etraf aimbotlarla doluydu :D hani o kadar da değildir heralde o da varsa almayalım bf ye mi saralım nedir :D

• Aimbot kullanan pek az ama duvar hilesi kullanan epey fazla. Sistemin BF'ye yetiyorsa, o da olabilir ama BF3'ten sonra BF4'ü çoğu oyuncu beğenmemişti saçma-sapan hataları yüzünden. Bir ara bu hataları düzelten yama yayınlamışlardı ama son durum ne, bilmiyorum.

Oyunun ana konusu var. Ordakilere bi sor istersen: BATTLEFIELD 4™- ANA KONU
    Evo adlı kullanıcının satışları şuan yok. Veya bitti. Kendisi de emin değil. Steam bölgesel kısıtlama mı ne getirmiş tam anlamadım sebebini ama sonuçta yok :D dvd si 60 liraya satılıyor zaten bo2 nin. Hatta bugün gittim yoktu raflarda etiket fiyatı düşecekmiş yarın gelir dediler teknosada. 50 olur muhtemelen dediler. Tek endişem mw2 yi oynayan arkadaşımın bo2 haritalarını beğenmediğini söylemesi. Çok karışıklarmış.

• MW3 bo2

• Karışık değil. MW2'yi çok seven birisi, başka hiç bir COD oyununu MW2 kadar beğenmez. Çünkü COD'un zirvesidir MW2. Görünen o ki, öyle olarak kalacak.

BO2'yi kutulu 50-60'a alabiliyorsan keyle uğraşma zaten. Steam hesabını açtıktan sonru oyunu diskten yüklersin. Ardından güncellemelerini indirir. Sonra da oynamaya hazır hale gelir.
  • CoD Ghosts sahibiyim oyunu uzun süredir oynuyorum multiplayer konusunda beni cok tatmin etti hile vs. Pek karşılaşmadım eger alırsan veya olanlar steamden eklesin (Depentgunner54) bi ara oynarız

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.