Şimdi Ara

KONU SİLİNMİŞTİR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
6.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUMANDANASKER -- 25 Kasım 2024; 10:34:44 >

• her zaman yazdığım öneriler yazıyorum, company of heroes ve empire total war
  • Generals gibi olan Act of War denyebilirsin
  • Mount & Blade Warband : Eski Çağlarda geçen Bir oyun 1427 Kalradia Adlı Hayali Bir yerde geçiyor ama kalradya ya iyi bakarsanız Anadoluyu andırıyo dene derim ...
  • Men of War
  • ACT OF WAR indiriyorum

dünde AGE OF EMPIRES serisini indirdim. son çıkan 3. oyunu kurdum çok hoşuma gitti. ben zaten konulu oynamadan önce baya bi SKIRMISH oynadıgım için (CC GENERALS ten alışkanlık) oyunu çok beğendim

ama sormak istedigim birşey var arkadaşlar. AGE OF EMPIRES te asker üretemiyorum. delircem. bütün binaları yaptım. ama olmuyor. ne yapmam lazım?
  • Stronghold
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerileri
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • stronghold
  • öyle bi soru sormuşsunki coh gerçek dünya melekler şeytanlar aptal aptal varlıklar yok mermi insan taktik var
  • Stronghold Crusader hayatımda oynadığım en iyi strateji oyunudur oynamanı şiddetle tavsiye ediyorum
  • stronghold
  • Company Of Heroes
  • arkadaşlar hepinize teker teker teşekkürederim..

ACT OF WAR
    CC GENERALS ZERO HOUR
    AGE OF EMPIRES 1-2-3

gibi oyunları indirdim. COMPANY OF HEROES iniyor şimdi ama bir sorum olacak

WINDOWS 7 kullanıyorum ve 64bit işletim sistemim.

ACT OF WAR çalıştıramadım. sanırım eski 1oyun oldugu içinmiş.

NE YAPMAM GEREKİYOR?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUMANDANASKER

ACT OF WAR indiriyorum

dünde AGE OF EMPIRES serisini indirdim. son çıkan 3. oyunu kurdum çok hoşuma gitti. ben zaten konulu oynamadan önce baya bi SKIRMISH oynadıgım için (CC GENERALS ten alışkanlık) oyunu çok beğendim

ama sormak istedigim birşey var arkadaşlar. AGE OF EMPIRES te asker üretemiyorum. delircem. bütün binaları yaptım. ama olmuyor. ne yapmam lazım?

Bende mesajındaki 2 oyunda çalışmadı.Asker üretmen için ev basman gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cold Death

her zaman yazdığım öneriler yazıyorum, company of heroes ve empire total war

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: -_Galatasaray_-

Stronghold Crusader hayatımda oynadığım en iyi strateji oyunudur oynamanı şiddetle tavsiye ediyorum

Aoe 2 bağımlısıyım Stronghold Crusader görüntülerine baktım da aoe serisini aratmıyor. Nasıl bi oyun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

quote:

Stronghold Crusader hayatımda oynadığım en iyi strateji oyunudur oynamanı şiddetle tavsiye ediyorum

Aoe 2 bağımlısıyım Stronghold Crusader görüntülerine baktım da aoe serisini aratmıyor. Nasıl bi oyun?

Anlatılmaz yaşanır diye bilirim eski çağlara dayalı bir oyun en kısa zamanda oynamanı tavsiye ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

quote:

Anlatılmaz yaşanır diye bilirim eski çağlara dayalı bir oyun en kısa zamanda oynamanı tavsiye ederim

Tamam bakarım

• Crusader sırf muzikleri ile haçlı seferleri tarihine sanki götürüyor.
  • sana lord of the rings veya minacraft online oynamak istersen de **** öneririm
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.