Şimdi Ara

KONU SİLİNMİŞTİR (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
6.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

quote:

Orijinalden alıntı: -_Galatasaray_-

quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

quote:

Orijinalden alıntı: -_Galatasaray_-

Stronghold Crusader hayatımda oynadığım en iyi strateji oyunudur oynamanı şiddetle tavsiye ediyorum

Aoe 2 bağımlısıyım Stronghold Crusader görüntülerine baktım da aoe serisini aratmıyor. Nasıl bi oyun?

Anlatılmaz yaşanır diye bilirim eski çağlara dayalı bir oyun en kısa zamanda oynamanı tavsiye ederim

Tamam bakarım

Merak ettim bakşimdi.İndiriyorum inş. zevk alırım. Bu arada online oynanır mı ? mesajlara bakınca oynayan kitle çok .

• COH var aeo 2'de çok sağlam oyundurda illa oynamışsındır zaten çokda eskide kaldı
  • Medieval II Total War öneririm.
  • cossack back to war desem
  • Rise of Nations grafikleri pek iyi değildir ama zaman geçirmek için iyi bir oyundur.
  • company of heroes i de deneyebilirsin
  • kimse settlers demiyor ilginç. 10 yıllık geçmişi olan bir Ubisoft oyunu halbuki...
  • Company Of Heroes
    Age Of Mythology
  • men of war
  • rise of nations eski bir oyun ama atmosferi mükemmel. ilk çağdan başlayıp günümüze kadar geliyorsun. en son bıraktğımda f16 lar falan vardı ordumda.
  • Cossacks, Rise of Nations, Stronghold Crusader. Hepsi ayrı güzel. Crusader zaten çok süper bişey sur cekiyorsun kule yapıyorsun üstüne okçular alevli oklar atıyorlar, at üstünde arap okçuları bi koşuyo bi yandan ok atıyo. Çok güzel.
  • benim size tavsiye edecegim 2 tane çok güzel oyun var 1. si call of duty mw3 2. beatilfuled 3 ikiside mükemmel oyunlar ama bunların yanı sıra call of duty 4 call of duty black ops u da bunların yanı sıra tavsiye ederim...
  • Kesinlikle "Knights Of Honor".Ama sakın demo olmasın.Full indirin.
  • tabikide R.U.S.E inanılmaz bir oyundur
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Stronghold

valla bu oyunda ekin ekip onu un yapıp un la ekmek yapmaktan savaşamamıştım.bu da böyle bir anımdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Stronghold

valla bu oyunda ekin ekip onu un yapıp un la ekmek yapmaktan savaşamamıştım.bu da böyle bir anımdır

x)) inanırım.
  • stronghold crusader
  • Company Of Heroes ve Rise Of Nations
  • Men of War
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.