Merak ediyorum ? 1 Hafta once Castle single denildi herkez cs acik olacak dedi tmam guzel Evren season5 actiginda 10 event gosterdi veya baska server bu 10 eventten hangilerini girdiniz yazarmisiniz acaba cok merak ediyorm cs cs cs tutturmus herkez Ondan guzel eventler var 10 eventten 1 sadece
Ben Yumurta eventini cok seviyorum ornek Raklion Boos
quote:
Orijinalden alıntı: turkishmu
Merhaba ArkadasLar
Merak ediyorum ? 1 Hafta once Castle single denildi herkez cs acik olacak dedi tmam guzel Evren season5 actiginda 10 event gosterdi veya baska server bu 10 eventten hangilerini girdiniz yazarmisiniz acaba cok merak ediyorm cs cs cs tutturmus herkez Ondan guzel eventler var 10 eventten 1 sadece
ben senin entrylerden birsey anlamıyorum kardes birazcık düzeltirmisin
DS = Sadece LvL atlıyorum BC = oNDADA LvL atlıyorum en sonra 2 Chaos verşyo NiqhtMare = Genelde Yüksek LvL'de gittigim için LvL alamıyorum sadece item için gidiyorum Bone Blade vs Vallaha başkada gittigim Event Yok
quote:
Orijinalden alıntı: oykki
quote:
Orijinalden alıntı: turkishmu
Merhaba ArkadasLar
ben senin entrylerden birsey anlamıyorum kardes birazcık düzeltirmisin
Arkadaş gayet açık yazmış, ama ben 97x oyuncusuyum.
Açik ve net version larin kendine has even leri vardir Blood Caslte event 1 bu gibi bir suru event var tavsan event :)) maps belirtlersin icinden ne dussun ornek soul o saat basi olur gunde 1 kere bu gibi anlasilir olmustur insallah
quote:
Orijinalden alıntı: ByCeLLaT
DS = Sadece LvL atlıyorum BC = oNDADA LvL atlıyorum en sonra 2 Chaos verşyo NiqhtMare = Genelde Yüksek LvL'de gittigim için LvL alamıyorum sadece item için gidiyorum Bone Blade vs Vallaha başkada gittigim Event Yok
Happy Hours'a girilmiyo ki o + exp + drop veya jewel oluyo
Kalimadaki Kundum Monsteride hiç normal bi serverda gitmedim. bi arkadaşın Season2 serverinde gidiyodum o kadar
kanturu eventi zten NiqhtMare kanka
Globalde chaos castle çok tutuluyor.eventi kazanmasan bile moblardan bless-soul düşme ihtimali çok yüksek.eventi kazanınca jo life-creation veya ancient item veriliyor.bir siteden okumuştum doğrumu bilmiyorum.evente girenlerin ödediği toplam ücret rastgele birine veriliyormuş.benim başıma gelmedi hiç :)
Baska yokmu arkadaşlar yani season5 oyuyoruz season4 oynuyoruz season3 oynadik bu eventlerimi girdiniz sadece ByCeLLaT Dedigin server benim server idi herhal
2 tane adını bilmediğim s5 eventi var.birine Elvelanddan gidiliyor.5 tane sing of dimension toplayınca bilet oluyor.eventin içeriğine gelince;party le veya tek girilebiliyoruz.başlangıç noktamız var.uzun ince bir yoldan durmadan mob geliyor.amacımız mobların başlangıç noktasına gelmesini önlemek.9 dk içinde 3 tane mob girerse kaybediyoruz girmelerini engellersek kazanıyoruz.ben hiç kazanamadım onun için ödülü bilmiyorum :) birde davias3'deki kilisenin dışında bir npc var.ordaki evente girmek için moblardan düşen sucripus paper'den (isminden emin değilim) 5 tane toplayinca gaion's order isimli mektup oluşuyor.npc ye verdiğinizde evente giriyoruz ama girebilmek için partyde olmamız lazım.bu eventte baya zor en az 200 olmak lazım bence.(ben 130 lv deyken 250 vuruyordu moblar bana).burda ilk önce bc deki gibi bir kapıyı kırıyoruz sonra mob ları kesiyoruz.altta 5 dk sonra portal açılacak yazıyordu ama hiç nasip olmadı portala girebilmek :). illüsion temple var.bu evente hiç girmedim ama videosunu seyrettim.2 takım var.savaşıyorlar.capture flag gibi birşey. Bu eventlerin dışında bilindik eventler var. Cc,bc,ds,cs,crywolf
quote:
Orijinalden alıntı: turkishmu ByCeLLaT Dedigin server benim server idi herhal
evet senin serverdı
quote:
Orijinalden alıntı: ByCeLLaT
buna ek olarak benımde kalıma eventı ıtem ıcın olluyor yanı sıra kantru da item icin gidiyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme