Şimdi Ara

MuONLİNE A-Z Event Giriş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merak ediyorum ?
    1 Hafta once Castle single denildi herkez cs acik olacak dedi tmam guzel
    Evren season5 actiginda 10 event gosterdi veya baska server bu 10 eventten hangilerini
    girdiniz yazarmisiniz acaba cok merak ediyorm cs cs cs tutturmus herkez
    Ondan guzel eventler var 10 eventten 1 sadece

Guzel anlasilir sekilde girdiginiz + hosunuza giden event ler + verdigi oduler nelerdir ?

Ben Yumurta eventini cok seviyorum ornek Raklion Boos

• quote:

Orijinalden alıntı: turkishmu

Merhaba ArkadasLar

Merak ediyorum ?
    Evren season5 actiginda 10 event gosterdi veya baska server bu 10 eventten hangilerini

Guzel anlasilir sekilde girdiginiz + hosunuza giden event ler + verdigi oduler nelerdir ?

ben senin entrylerden birsey anlamıyorum kardes birazcık düzeltirmisin

• DS = Sadece LvL atlıyorum
    BC = oNDADA LvL atlıyorum en sonra 2 Chaos verşyo
    NiqhtMare = Genelde Yüksek LvL'de gittigim için LvL alamıyorum sadece item için gidiyorum Bone Blade vs
    Vallaha başkada gittigim Event Yok

• quote:

Orijinalden alıntı: oykki

quote:

Merhaba ArkadasLar

Merak ediyorum ?

ben senin entrylerden birsey anlamıyorum kardes birazcık düzeltirmisin

Arkadaş gayet açık yazmış, ama ben 97x oyuncusuyum.

• Açik ve net version larin kendine has even leri vardir Blood Caslte event 1 bu gibi bir suru event var
    tavsan event :)) maps belirtlersin icinden ne dussun ornek soul o saat basi olur gunde 1 kere bu gibi
    anlasilir olmustur insallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByCeLLaT

DS = Sadece LvL atlıyorum
    NiqhtMare = Genelde Yüksek LvL'de gittigim için LvL alamıyorum sadece item için gidiyorum Bone Blade vs

kanturu eventi happy hours eventi :) Kalimadaki Kundum monsteri ^^ bunlarda var

• quote:

Orijinalden alıntı: AuraLegion

quote:

kanturu eventi happy hours eventi :) Kalimadaki Kundum monsteri ^^ bunlarda var

Happy Hours'a girilmiyo ki o + exp + drop veya jewel oluyo

Kalimadaki Kundum Monsteride hiç normal bi serverda gitmedim. bi arkadaşın Season2 serverinde gidiyodum o kadar

kanturu eventi zten NiqhtMare kanka

• Globalde chaos castle çok tutuluyor.eventi kazanmasan bile moblardan bless-soul düşme ihtimali çok yüksek.eventi kazanınca jo life-creation veya ancient item veriliyor.bir siteden okumuştum doğrumu bilmiyorum.evente girenlerin ödediği toplam ücret rastgele birine veriliyormuş.benim başıma gelmedi hiç :)
  • Baska yokmu arkadaşlar yani season5 oyuyoruz season4 oynuyoruz season3 oynadik bu eventlerimi girdiniz sadece
    ByCeLLaT
    Dedigin server benim server idi herhal
  • 2 tane adını bilmediğim s5 eventi var.birine Elvelanddan gidiliyor.5 tane sing of dimension toplayınca bilet oluyor.eventin içeriğine gelince;party le veya tek girilebiliyoruz.başlangıç noktamız var.uzun ince bir yoldan durmadan mob geliyor.amacımız mobların başlangıç noktasına gelmesini önlemek.9 dk içinde 3 tane mob girerse kaybediyoruz girmelerini engellersek kazanıyoruz.ben hiç kazanamadım onun için ödülü bilmiyorum :) birde davias3'deki kilisenin dışında bir npc var.ordaki evente girmek için moblardan düşen sucripus paper'den (isminden emin değilim) 5 tane toplayinca gaion's order isimli mektup oluşuyor.npc ye verdiğinizde evente giriyoruz ama girebilmek için partyde olmamız lazım.bu eventte baya zor en az 200 olmak lazım bence.(ben 130 lv deyken 250 vuruyordu moblar bana).burda ilk önce bc deki gibi bir kapıyı kırıyoruz sonra mob ları kesiyoruz.altta 5 dk sonra portal açılacak yazıyordu ama hiç nasip olmadı portala girebilmek :).
    illüsion temple var.bu evente hiç girmedim ama videosunu seyrettim.2 takım var.savaşıyorlar.capture flag gibi birşey.
    Bu eventlerin dışında bilindik eventler var.
    Cc,bc,ds,cs,crywolf

• quote:

ByCeLLaT
    Dedigin server benim server idi herhal

evet senin serverdı
  • quote:

buna ek olarak benımde kalıma eventı ıtem ıcın olluyor yanı sıra kantru da item icin gidiyorum

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.