Şimdi Ara

Online PT Program Değerlendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, online pt aldım. Programı değerlendirebilir misiniz? 3 gün antrenman 1 gün dinlenme, sonrasında tekrar 1. antrenman planına geri dönüş yani haftada 6 gün. Her antrenman sonunda 30 dk eğimli yürüyüş. Beslenme makrolarıda, protein 150 gr, karbonhidrat 170 gr, yağ 50 gr.

1. Gün(Göğüs, Biceps, Triceps)
    Bench Press 8x10
    Incline Dumbell Fly 6x12
    Flat Dumbell Fly 4x15
    Incline Dumbell curl 5x8
    Barbell Curl 4x12
    Push Down 4x8
    High Pulley Overhead Triceps Extension 5x10

2.Gün(Bacak,Karın)
    Leg Extension 4x20
    Barbell Squat 8x12
    Barbell Stepping Lunge 4x15
    Seated Leg Curl 4x15
    Barbell Stiff Legged Deadlift 3x15
    Standing Calf Raises 3x30
    Bench Crunch 4x15
    Lying Leg Raise 4x15
    Plank 3x30 sn

3.Gün(Omuz,Sırt)
    Smith Machine Front Shoulder Press 5x8
    Lateral Raise 8x10
    Wide Grip Lat Pulldown 6x12
    One Arm Dumbell Row 6x12
    Seated Cable Row 5x15
    Cable Rear Delt Fly 4x15

• Scarface007 kullanıcısına yanıt
    Scarface007 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: Scarface007

Evet Emir İnalbaydan aldım :) dediğin gibi antrenmanlarında çok fazla hareket yapmıyor genelde 3-4 hareket benim programda Allah ne verdiyse var
    mutasyon academy diye yerlere göklere sığdıramadığı sistem bu muymuş?

müthiş bir hayal kırıklığı yaşıyorum. işi fabrikasyona çevirmiş demek ki o da.

valla tabi ki tercih meselesi ama online pt denilen şey gerçekten para israfı.

şu programın çok daha kalitelisini, on kat daha özenle hazırlanmışını bodybuilding.com gibi sitelerde rahatlıkla veya bedavaya bulabilirsin.

bir de artık şu '' kişiye özel '' yalanından vazgeçseler bari. dürüstlük şu dünyada en az bulunan erdem kesinlikle.
  • haftada 6 gün olmak üzere haftada toplam 48 set gögüs,68 set omuz hem de günlük 1700 kaloriye, hem de üzerine her antreman sonrası 30dk kardiyo

Online PT Program Değerlendirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 12 Haziran 2019; 1:25:1 >
  • insan düşmanına yazmaz böyle program, set tekrar sayısına bakmadan fena değil dedim. 8 er set bench, squat, lateral görünce kaldım. 8x12 squat yapsam sonraki gün yürüyemem üstüne extension, curl, lunge, deadlift bir de kalf eklemiş
  • Aurorax kullanıcısına yanıt
    Ben normalde 4 gün gidip 2 gün itiş 2 gün çekiş yapıyodum. Çalıştığım için 6 gün gitmem çok zor. Squat, Deadlift, Bench Press, Barbell Row, Lat Pulldown, OHP vb. temel hareketler ağırlıkkı birkaç tanede izole hareket ekliyodum ama bu kadar fazla set ve tekrar yapmıyordum temel hareketlerde. Daha çok ağırlığı arttırmaya çalışıyodum düzenli olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha bune ya,ronnie coleman bu hacimde çalışmıyor leş bir program
  • YUHHHH şaka falan heralde bu ben böyle program görmedim hiç hayatımda o setler ne hocam bide üstüne 30 dk kardiyo yazmış antrenman 3 saat sürer heralde
  • senden bu çılgın volume'lu programı haftada 6 gün yapmanı bekliyor ve üzerine para alıyor.

haram lokma dedikleri bu olsa gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH 2017 PC Setup Paylaşım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @kivancokten4099 @dimontales @Schizz
    Sağolun yorumlar için kendi programıma devam edicem büyük ihtimalle. Adamın kendi antrenmanlarıda bu şekilde 10-12 set bench press, lateral raise, leg press vs. yapıyor ama öğrencilerine bu şekilde bir program yazacağını çok tahmin etmemiştim.
  • quote:

@kivancokten4099 @dimontales @Schizz
    Sağolun yorumlar için kendi programıma devam edicem büyük ihtimalle. Adamın kendi antrenmanlarıda bu şekilde 10-12 set bench press, lateral raise, leg press vs. yapıyor ama öğrencilerine bu şekilde bir program yazacağını çok tahmin etmemiştim.
    emir ilbay mı o giriyor o şekilde ama o 2 hareket ne yapıyor set çok tutuyorsa bu proğramı tamamlaman için düşük kiloda çalışman lazım hepsini :) bu proğramı kimse yapamaz
  • gladyo38 G kullanıcısına yanıt
    Evet Emir İnalbaydan aldım :) dediğin gibi antrenmanlarında çok fazla hareket yapmıyor genelde 3-4 hareket benim programda Allah ne verdiyse var

• quote:

mutasyon academy diye yerlere göklere sığdıramadığı sistem bu muymuş?

müthiş bir hayal kırıklığı yaşıyorum. işi fabrikasyona çevirmiş demek ki o da.

valla tabi ki tercih meselesi ama online pt denilen şey gerçekten para israfı.

şu programın çok daha kalitelisini, on kat daha özenle hazırlanmışını bodybuilding.com gibi sitelerde rahatlıkla veya bedavaya bulabilirsin.

bir de artık şu '' kişiye özel '' yalanından vazgeçseler bari. dürüstlük şu dünyada en az bulunan erdem kesinlikle.
  • kivancokten4099 K kullanıcısına yanıt
    Hocam bende biraz öğrencilerinin değişimlerini görünce merak ettim bana farklı birşeyler katar diye düşündüm. İlk defa aldım online pt büyük ihtimallede son olacak. Normalde bende Youtube videolarını vs. izleyip araştırmasını seviyorum ama tabi bizimde bilmediğimiz püf noktaları vardır diye düşünmüştüm.

• quote:

Hocam bende biraz öğrencilerinin değişimlerini görünce merak ettim bana farklı birşeyler katar diye düşündüm. İlk defa aldım online pt büyük ihtimallede son olacak. Normalde bende Youtube videolarını vs. izleyip araştırmasını seviyorum ama tabi bizimde bilmediğimiz püf noktaları vardır diye düşünmüştüm.
    yok haklısın valla. o değişimleri görüp, yazdığı iddialı paylaşımları okuyup denemek istemen gayet normal.

ben bu adamın piyasakilerden farklı olduğuna inanıyordum açıkçası, yaşadığım şaşkınlık o yüzden biraz da.
  • kivancokten4099 K kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bende bayadır takip ederim beslenme konusunda paylaşımlarını okuyorum güzel faydalı bilgiler verdiği oluyor. Yani sadece öğrencilerinin değişimlerini görüp o şekilde karar vermemiştim.

Bende Emir hocadan eğitim aldım ancak bana daha farklı yazmıştı. 2 gün antrenman 1 gün dinlenme şeklindeydi. Bende de 5 tekrar 6 tekrar vardı ama size baya abartmış. Belki de vücudunuzun şekli şemali benim vücuda göre daha iyi olduğundan zorlamak istemiş olabilir. Hoca ile uygulama üzerinden iletişime geçtiniz mi? Nedenini sorsaydınız. Mantıklı açıklaması olabilir. Tabi hocanın tarzı da biraz bu şekilde videolar da gördüğümüz gibi.
  • Dkan7 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam sormadım sadece antrenmanın 6 gün olup olmadığını sormuştum. 6 gün demişti.

Uygulama üzerinden bence bir sormalısın. Açıkçası ben merak ettim sebebini :)
  • Güzel program kötü değil bence , bir tek shrunk yok , birde bendeki antrenman mantığı biraz değişti son zamanlarda , uzun zamandır araştırıyorum ve şöyle bir antrenman sistemi uyguluyorum bir bölge için bir compand birde izole hareket yapıp compand harekette ağırlık olarak , izole harekette tekrar olarak tükenişe gidiyorum. Dinlenme süresi birleşik setlerde 2-3 dakika ve kaldırabileceğim en ağır ağırlığı kaldırıp her hafta ağırlık olarak yükselmeye çalışıyorum. 5x5 set sistemi günde 4-5 hareket ağırlık arttırmak için ideal bir sistem bence. Birde şöyle bir gerçek varki her hafta hatta her ay aynı kiloyu kaldırırsak rutin antrenmanlara iyice alışan vucuda gelişmek için bir sebeb vermemiş oluyoruz , gelişmenin durmaması için antrenman şiddetinin sürekli yükselmesi gerekiyor belli bir seviyeden sonra.
    Peşin edit : Bu 5x5 çalışma sistemine yeni başladım sayılır (gelişmeler olumlu olursa bildiririm)

• Birde o bacak antrenmanı ne öyle yav. Hakkını vererek 2-3 hareket yapmak daha mantıklı bence.
  • Hahaha ya kardeşim Allah rızası için şu programlara takılmayın rica ediyorum.
    Ona vereceğin parayla o programı yazacak hale gelirdin 2 ayda
    Çok iddalı konuşuyorum evet
    1 aylık be fore after yaparım burda program yazanlar şaşı olur 😎

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.