Şimdi Ara

Online PT Program Değerlendirme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kivancokten4099

mutasyon academy diye yerlere göklere sığdıramadığı sistem bu muymuş?

müthiş bir hayal kırıklığı yaşıyorum. işi fabrikasyona çevirmiş demek ki o da.

valla tabi ki tercih meselesi ama online pt denilen şey gerçekten para israfı.

şu programın çok daha kalitelisini, on kat daha özenle hazırlanmışını bodybuilding.com gibi sitelerde rahatlıkla veya bedavaya bulabilirsin.

bir de artık şu '' kişiye özel '' yalanından vazgeçseler bari. dürüstlük şu dünyada en az bulunan erdem kesinlikle.

Alıntıları Göster
    Sadece online pt değil pt kendisini saçmalık gereksiz para israfı kendi programini kendinde yazabilirsin günlük kalori ihtiyacı bulup kendine uygun beslenme programını yapabilirsin atla deve değil neticede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498

Sadece online pt değil pt kendisini saçmalık gereksiz para israfı kendi programini kendinde yazabilirsin günlük kalori ihtiyacı bulup kendine uygun beslenme programını yapabilirsin atla deve değil neticede

Alıntıları Göster
    valla hayatım boyunca bir kere bile başkasının yazdığı programı / diyeti uygulamadığım için dediklerine katılıyorum.
  • pt almak nedir oglm nasil enayisinz lan siz
    hala anlamadinz sihirli program yoktur o hevesle baktiginz vucutlarin hepsi dopingler sayesinde oluyor uygulanan sacma sapaj izole veya degisik tekniklerle alakasi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslayalansoyleme -- 22 Haziran 2019; 20:57:43 >
  • aslayalansoyleme kullanıcısına yanıt
    Helal lan sana bütün sırrı bozdun kimse bilmiyordu o vücutların dopingli olduğunu zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scarface007

Helal lan sana bütün sırrı bozdun kimse bilmiyordu o vücutların dopingli olduğunu zaten.
    sen bilmiyorsunki online pt denen sacmaliga para vermissin

• Kardeş antreman yoğunluğunu falan geçtim de sen bi boy ve kilonu söyleyebilir misin? 150 gr proteini anladım 70-75 kilo aralığındaysa 150 gr protein tamam da 170 gr karb. nedir ya? günlük 1700 kaloriyle nasıl ayakta kalacaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wingtsun85

Güzel program kötü değil bence , bir tek shrunk yok , birde bendeki antrenman mantığı biraz değişti son zamanlarda , uzun zamandır araştırıyorum ve şöyle bir antrenman sistemi uyguluyorum bir bölge için bir compand birde izole hareket yapıp compand harekette ağırlık olarak , izole harekette tekrar olarak tükenişe gidiyorum. Dinlenme süresi birleşik setlerde 2-3 dakika ve kaldırabileceğim en ağır ağırlığı kaldırıp her hafta ağırlık olarak yükselmeye çalışıyorum. 5x5 set sistemi günde 4-5 hareket ağırlık arttırmak için ideal bir sistem bence. Birde şöyle bir gerçek varki her hafta hatta her ay aynı kiloyu kaldırırsak rutin antrenmanlara iyice alışan vucuda gelişmek için bir sebeb vermemiş oluyoruz , gelişmenin durmaması için antrenman şiddetinin sürekli yükselmesi gerekiyor belli bir seviyeden sonra.
    Peşin edit : Bu 5x5 çalışma sistemine yeni başladım sayılır (gelişmeler olumlu olursa bildiririm)
    2.5 aydır yapıyorum oldukça güzel bi program. 2 hafta sonra bırakıcam full body veya splitlerden birine geçicem. platoya geldim çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: Tar Goroth

2.5 aydır yapıyorum oldukça güzel bi program. 2 hafta sonra bırakıcam full body veya splitlerden birine geçicem. platoya geldim çünkü

Alıntıları Göster
    Plato evresine geldigini düşünüyorsun fakat programı değiştirmen hiç bir işe yaramıycak yada çok az farkedicek , senin yapman gereken antrenman sistemi değil antrenman şeklini değiştirmek, kaslar program değiştirerek şaşırmaz bu saçma seyi kafanızdan çıkarın , antrenman şiddetini arttırarak şaşırır.

Bu 6 dakikalık kısa videoyu mutlaka izlemeni tavsiye ediyorum (hatta vaktin varsa bu adamın Kas yapmanın 7 kuralı ile ilgili yazısını okumanı tavsiye ederim.)
    Atlefityoutube
    Nasıl Vücut Geliştirilir | Kas Yapmanın Altın Kuralı
    https://www.youtube.com/watch?v=DP6um0-y__M&t=1s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wingtsun85 -- 2 Temmuz 2019; 12:13:1 >

• quote:

Plato evresine geldigini düşünüyorsun fakat programı değiştirmen hiç bir işe yaramıycak yada çok az farkedicek , senin yapman gereken antrenman sistemi değil antrenman şeklini değiştirmek, kaslar program değiştirerek şaşırmaz bu saçma seyi kafanızdan çıkarın , antrenman şiddetini arttırarak şaşırır.

Bu 6 dakikalık kısa videoyu mutlaka izlemeni tavsiye ediyorum (hatta vaktin varsa bu adamın Kas yapmanın 7 kuralı ile ilgili yazısını okumanı tavsiye ederim.)
    https://www.youtube.com/watch?v=DP6um0-y__M&t=1s

Alıntıları Göster
    3 aydır 5x5 yapıyorum mantığı progressive overload yapmak ve şu an yapamamaya başladım deloadlarla bile. bu yüzden farklı programlara geçicem 3 ay zaten önerilen süresi 5x5 in şaşırtma falan değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tar Goroth -- 2 Temmuz 2019; 13:28:56 >

• quote:

3 aydır 5x5 yapıyorum mantığı progressive overload yapmak ve şu an yapamamaya başladım deloadlarla bile. bu yüzden farklı programlara geçicem 3 ay zaten önerilen süresi 5x5 in şaşırtma falan değil

Alıntıları Göster
    Ağırlıkları arttırdın mı , yani faydasını gördün mü ?
  • quote:

Ağırlıkları arttırdın mı , yani faydasını gördün mü ?

Alıntıları Göster
    boş barlarla bench presse başladım 10 kiloya gelince zorlanıyodum bitirememiştim bile ama bugün
    80 kg benchpress (plato artık çıkmıyor)
    110 kg deadlift ( alt kısımlar konusunda çok güçlü hissediyorum çok rahat şekilde 1x5 çıkıyor)
    squat 80 kg ( power rack olmadığı için yukarı ağırlıkları yapmaktan çekiniyorum. bara alacağım sağlıklı bi sehpa yok) plato değil bunuda rahat şekilde yapıyorum
    Overhead press 35kg ( olmuyor çıkamıyorum çok zorluyor beni ohp en zayıf noktam)
    Bentover row ( dün 70kg ile yaptım yalnış hatırlamıyorsam. Önemli olan formu korumak ama zorlanmıyorum devam edebilirim 5-10 kg daha sonra tıkanırım)

Yani Bence artık program değiştirip yüksek ağırlıklarla hipertrofi çalışma zamanım geldi. önümüzdeki hafta son hafta olarak kurdum kafamda o da squatı biraz daha zorlıycam boverrowu yükselticem ve belki bi tık daha bencchpress..

Programın faydaları:

+ Ben bu spora kuvvet programı ile başlamasaydım benim göğüs basacağım dambıl ağırlığı maksimum 10kg olacaktı çünkü gücüm azdı. Ama şimdi 20-25 kg dambıllarla sağlıklı şekilde 3x12 yapabilirim diye düşünüyorum. aynı şekilde diğer bölgeler. Önce kuvvet sonra hipertrofi benim mantığım
    + Haftada 3 gün az gibi geliyor ama gayet yeterli. Zaten güç programlarında yenilenmek uzun sürüyor.
    + Başlarda çok kısa sürdüğü için yapmak, yardımcı egzersizler ekledim örn benchpress boverrow deadlift günü sonuna o günkü bölgeyle alakalı 1 tane yard.egzersiz koydum lat pulldown ve triceps ext. gibi.
    +takib kolay 3 tane hareketin ağırlığını kafada tutabiliyorsun

eksileri:

- uzun süre yapılmalı 2-3 haftada değiştirilmemeli veya oynama yapılmamalı.
    - Beslenme çok önemli makroları almazsan yenilenemezsin ve programda geri kalırsın. çok kötü olur ben her gün yemeğimi kendim yapıyorum hazırlıyorum. Aylık olarak masraflarım hemen hemen aynı kalıyor böylelikle
    - Pump hissi almıyor olmanız gelişmediğiniz anlamına gelmiyor ama öyle hayvan gibi kan dolmuyor bölgelere. benim için sorun değil ama şekil için bu sporu yapanlar ağlaması normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tar Goroth -- 2 Temmuz 2019; 14:59:25 >

• quote:

boş barlarla bench presse başladım 10 kiloya gelince zorlanıyodum bitirememiştim bile ama bugün
    80 kg benchpress (plato artık çıkmıyor)
    110 kg deadlift ( alt kısımlar konusunda çok güçlü hissediyorum çok rahat şekilde 1x5 çıkıyor)
    squat 80 kg ( power rack olmadığı için yukarı ağırlıkları yapmaktan çekiniyorum. bara alacağım sağlıklı bi sehpa yok) plato değil bunuda rahat şekilde yapıyorum
    Overhead press 35kg ( olmuyor çıkamıyorum çok zorluyor beni ohp en zayıf noktam)
    Bentover row ( dün 70kg ile yaptım yalnış hatırlamıyorsam. Önemli olan formu korumak ama zorlanmıyorum devam edebilirim 5-10 kg daha sonra tıkanırım)

Yani Bence artık program değiştirip yüksek ağırlıklarla hipertrofi çalışma zamanım geldi. önümüzdeki hafta son hafta olarak kurdum kafamda o da squatı biraz daha zorlıycam boverrowu yükselticem ve belki bi tık daha bencchpress..

Programın faydaları:

+ Ben bu spora kuvvet programı ile başlamasaydım benim göğüs basacağım dambıl ağırlığı maksimum 10kg olacaktı çünkü gücüm azdı. Ama şimdi 20-25 kg dambıllarla sağlıklı şekilde 3x12 yapabilirim diye düşünüyorum. aynı şekilde diğer bölgeler. Önce kuvvet sonra hipertrofi benim mantığım
    + Haftada 3 gün az gibi geliyor ama gayet yeterli. Zaten güç programlarında yenilenmek uzun sürüyor.
    + Başlarda çok kısa sürdüğü için yapmak, yardımcı egzersizler ekledim örn benchpress boverrow deadlift günü sonuna o günkü bölgeyle alakalı 1 tane yard.egzersiz koydum lat pulldown ve triceps ext. gibi.
    +takib kolay 3 tane hareketin ağırlığını kafada tutabiliyorsun

eksileri:

- uzun süre yapılmalı 2-3 haftada değiştirilmemeli veya oynama yapılmamalı.
    - Beslenme çok önemli makroları almazsan yenilenemezsin ve programda geri kalırsın. çok kötü olur ben her gün yemeğimi kendim yapıyorum hazırlıyorum. Aylık olarak masraflarım hemen hemen aynı kalıyor böylelikle
    - Pump hissi almıyor olmanız gelişmediğiniz anlamına gelmiyor ama öyle hayvan gibi kan dolmuyor bölgelere. benim için sorun değil ama şekil için bu sporu yapanlar ağlaması normal

Alıntıları Göster
    Bilmiyorum plato senin kafanda ördügün bir duvar olabilir yinede tam emin değilim , belki Bench de 80 kg dan yukarı çıkabilirsin mesela.
    Programın işe yaramasına sevindim bende yaklaşık 1 aydır yapıyorum , faydasını bende gördüm daha yukarı çıkmaya çalışıcam.Fakat benim program standart 5x5 değil bu sistemi kendi belirledigim bir programa uyarladım. Bazı hareketler değişik sadece Squat yerine Leg press , Bentover row yenine Cable row gibi.Günde 4-5 veya 6 hareket yapıyorum en fazla.
    Şimdi aklıma gelen bir fikir programı değiştirmek yerine aynı ağırlıklarla yüksek tekrarlara çıkmaya çalışabilirsin mesela bir süre.
    Pumpın kas gelişimine etkisi hiç yok değil ama çok düşük bir etkisi var önemli olan kasın mikro hasarlar görmesi , zorlanması bu yüzden pumptan daha önemli olan antrenman şiddeti.
    Bir başka faktör ise uzun süreli dinlenme uzun süreli dinlenenlerin kısa süreli dinlenenlere göre daha fazla kas geliştirdiği , daha fazla ağırlık arttırdıgı gömlemlenmiştir yani hipertrofi içinde etkili bir yöntem.
    Peşin edit : Şimdi önemli olan bunlar değil beslenme falan filan diyenler olucak , ben beslenme önemsiz demedimki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wingtsun85 -- 2 Temmuz 2019; 15:12:5 >

• quote:

Bilmiyorum plato senin kafanda ördügün bir duvar olabilir yinede tam emin değilim , belki Bench de 80 kg dan yukarı çıkabilirsin mesela.
    Programın işe yaramasına sevindim bende yaklaşık 1 aydır yapıyorum , faydasını bende gördüm daha yukarı çıkmaya çalışıcam.Fakat benim program standart 5x5 değil bu sistemi kendi belirledigim bir programa uyarladım. Bazı hareketler değişik sadece Squat yerine Leg press , Bentover row yenine Cable row gibi.Günde 4-5 veya 6 hareket yapıyorum en fazla.
    Şimdi aklıma gelen bir fikir programı değiştirmek yerine aynı ağırlıklarla yüksek tekrarlara çıkmaya çalışabilirsin mesela bir süre.
    Pumpın kas gelişimine etkisi hiç yok değil ama çok düşük bir etkisi var önemli olan kasın mikro hasarlar görmesi , zorlanması bu yüzden pumptan daha önemli olan antrenman şiddeti.
    Bir başka faktör ise uzun süreli dinlenme uzun süreli dinlenenlerin kısa süreli dinlenenlere göre daha fazla kas geliştirdiği , daha fazla ağırlık arttırdıgı gömlemlenmiştir yani hipertrofi içinde etkili bir yöntem.
    Peşin edit : Şimdi önemli olan bunlar değil beslenme falan filan diyenler olucak , ben beslenme önemsiz demedimki :)

Alıntıları Göster
    Programdan çok memnun kaldım çok eğlenceli bi kere. dediğin gibi istesem yukarıları daha da zorlayabilirim bu programın 3x5 olan versiyonu var ona geçebilirim ama şu sıralar salona günde 3ten fazla gitmek istiyorum değiştirme isteğim programımı buradan geliyor.

Hareket değiştirmeye gelince farkettiysen 5 harekette serbest ağırlıklarla yapılıyor. mutlak gücü serbest ağırlıklarla bileşik olarak tüm vücudu çalıştırmaktan geçtiği açık o yüzden hiç bi hareketi değiştirmedim sadece söylediğim tarzda antreman sonuna 2 adet o bölgelerle alakalı hareket ekledim. Beslenme işin %60 ı o olmazsa hiç bi şeyin anlamı yok tabi ki

• Tar Goroth kullanıcısına yanıt
    Boy:182 Kilo:84
  • sanirim kilo verdirmeye çalışıyo
  • Tar Goroth kullanıcısına yanıt
    Hocaya amacımın yağ oranını biraz düşürüp kas kütlesini arttırmak olduğunu söylemiştim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.