Şimdi Ara

MuOnline AutoRes-Auto Grand Res Kodları.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    UPDATE Character SET
    cLevel=1,
    LevelUpPoint=(case when Resets>=50 then (Gresets+1)*10000 else (Resets+1)*300 end),
    Experience=0,
    Strength=(case when CtlCode=8 THEN 32767 ELSE 25 end),
    Dexterity=(case when CtlCode=8 THEN 32767 ELSE 25 end),
    Vitality=(case when CtlCode=8 THEN 32767 ELSE 25 end),
    Energy=(case when CtlCode=8 THEN 32767 ELSE 25 end),
    Money=(case when Resets>=50 then Money-(Gresets+1)*250000000 else Money-(Resets+1)*10000000 end),
    MapNumber=0,
    MapPosX=130,
    MapPosY=130,
    PkLevel=0,
    Resets=(case when Resets>=50 then 1 else Resets+1 end),
    Gresets=(case when Resets>=50 then Gresets+1 else Gresets end)
    where exists(
    select *from MEMB_STAT m where m.ConnectStat=0 AND m.memb___id=AccountID
    )
    and cLevel=350 and acctype=1
    and Money>=(case when Resets>=50 then (Gresets+1)*250000000 else (Resets+1)*10000000 end)

Auto Reset ve Auto Grand Reset Kodları..Lvl up pointleri,Res,grand res pointlerini lvl lerini reslerini ve zenlerini kendinize göre düzenleyin..

Bu koda Göre ;
    Res lvl 350 Res point:300 Grand reset Res : 50 dir..
    Grand Reset için point 10000 zen ise 250m dir.. ve katlanır..Res atan gm lerin pointleri 32767 normal charların 25 olarak ayarlanmıştır..

Happe'nin AutoReset kodları..res lvl 400 res zen 10m

UPDATE Character
    SET clevel = 1, Experience = 0, LevelUpPoint = 400 * (Resets + 1), Money = Money - (10000000), Strength = 18, Dexterity = 18, Vitality = 15, Energy = 30, MapNumber = 0, MapPosX = 130, MapPosY = 130, PkTime = 0, PkCount = 0, PkLevel = 0, Resets = Resets + 1
    FROM Character JOIN MEMB_STAT ON Character.AccountID=MEMB_STAT.memb___id
    COLLATE Latin1_general_CI_AI
    WHERE CtlCode <> ('8') AND (clevel >= 400) AND (Money >= (10000000)) AND (ConnectStat = 0) AND (Resets < 100);

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |ReSo| -- 4 Şubat 2010; 16:25:57 >

• quote:

UPDATE Character
    SET clevel = 1, Experience = 0, LevelUpPoint = 400 * (Resets + 1), Money = Money - (10000000), Strength = 18, Dexterity = 18, Vitality = 15, Energy = 30, MapNumber = 0, MapPosX = 130, MapPosY = 130, PkTime = 0, PkCount = 0, PkLevel = 0, Resets = Resets + 1
    FROM Character JOIN MEMB_STAT ON Character.AccountID=MEMB_STAT.memb___id
    COLLATE Latin1_general_CI_AI
    WHERE CtlCode <> ('8') AND (clevel >= 400) AND (Money >= (10000000)) AND (ConnectStat = 0) AND (Resets < 100);

buda benim reset kodlarım

400 levelde reset atar ve 400 point gelir reset değeri 10m dir.

paylaşım için teşeküürler ayrıca

• Fazla duracağını sanmıyorum buna da bi illegal yol çıkar :) Teşekkür ederim..Reset kodunu ekledim (:
  • eğer bunada reklam demezlerse auto reset sistemi nasıl yapılır resimli anlatımı aşşağıdadır en kısa sürede buraya eklenecektir
    http://muturkey.blogcu.com/mu-serveriniz-icin-otomatik-reset-sistemi-kurulumu-ve-kodlar/254738

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h4pp3 -- 4 Şubat 2010; 16:30:32 >
  • Güzel paylaşım uzun zamandır görmüyodum böyle şeyler
  • Aslında PkLevel=3 yapıcaksın phonomania olacak her reset atan. Pkclear da kapalı olacak oyunun zevki çıkar he.
  • Silin çabuk ceza alıcaksınız...Hadi hadi hadi.

• abi paylaşmayın şöyle şeyler ya valla toptan banlanacaz ha
  • Paylaşmayı geçtimde bu paylaşan kişi hakkında iyi şeyler duymadım. Zamanında buraya hack korumalı Muweb koymuslar sonra güvenip indiren serverları tehdit edip o koydukları açıkdan yararlanıp herkese saldırılar yapmışlar. Yapılan iyi şeyler unutulmadığı gibi kötülüklerde unutulmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EllamX -- 5 Şubat 2010; 1:48:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyaq007

Paylaşmayı geçtimde bu paylaşan kişi hakkında iyi şeyler duymadım. Zamanında buraya hack korumalı Muweb koymuslar sonra güvenip indiren serverları tehdit edip o koydukları açıkdan yararlanıp herkese saldırılar yapmışlar. Yapılan iyi şeyler unutulmadığı gibi kötülüklerde unutulmamalı.

Duyduquna dqL gördüqüne inan Master'in daqıttıqı muweb8 kur onda da o açık var..O açıqı biz koymadık..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: |ReSo|

quote:

Orijinalden alıntı: manyaq007

Paylaşmayı geçtimde bu paylaşan kişi hakkında iyi şeyler duymadım. Zamanında buraya hack korumalı Muweb koymuslar sonra güvenip indiren serverları tehdit edip o koydukları açıkdan yararlanıp herkese saldırılar yapmışlar. Yapılan iyi şeyler unutulmadığı gibi kötülüklerde unutulmamalı.

Duyduquna dqL gördüqüne inan Master'in daqıttıqı muweb8 kur onda da o açık var..O açıqı biz koymadık..!

Ben inanacağım kişileri seçebilecek akılda ve yaştayım sen rahat ol.

• Seninle polemiqe girmicem Kafana göre neye inanıyosan inan..Pis çamurunuzuda atmaya devam edin..İsteyen yaptıklarımızdan yararlanır istemeyen yararlanmaz..!Boş postlar atıp konuyu uzatma.
  • :DGUzel paylasim reso:D
  • Site reset en saglami genede eski sistemde iii

/reset ler var şimdi
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.