Şimdi Ara

MuOnline >>> Ben Server Açsam Soru Cevap ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MuOnline >>> Ben Server Açsam Soru Cevap ?

Selamun Aleyküm

Şimdi Sorumuz var donanimhaber muonline takip eden +100 kisi rahat vardir gunluk yazi yazmasa veya kayit olmasada ben orda olduklarini gayet iyi biliyorum

1 # PVP Sizler icin ne demek ?
    2 # NO PVP ne demek ?
    3 # Zor bir server amaç nedir ? ( ne olmalidir )
    4 # Kolay bir server amaç nedir ? ( ne olmalidir )
    5 # Webzen haricinde Örnek 5x 50x 100x Açilan server oynanirmi ?
    6 # Sunucu açan kişinin Özellikleri sizce ne olmalidir ?
    7 # Oynayacaginiz sunucuda aradiginiz en iyi özellikler neler olmalidir ?
    8 # Oynadiginiz Sunucularda Adalet varmidir sizce ?
    9 # Oyun icersindeki Sorumlularin Kimlik belirtmeleri gerekirmi ?
    10 # Oyun icerisinde yapilan SATİŞLAR dogrumudur ?
    11 # Hangi version size çekici gelmektedir ?
    12 # Yeni versionlarda çok acemiyim bu yüzden çekimser kaliyorum ?
    13 # Sunucu açmak istiyorum sebebi ?
    14 # NO RESET Hakkında dusunceniz ?

Yukardaki Sorulari eklemek istedikleriniz varsa ekleyebiliriz bu oyunu oynamak veya oynuyorum geliştirmek istiyorum diyorsaniz bu sorulari yanitlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HBMUPLAY -- 15 Nisan 2015; 22:22:33 >

• 1 # Orjinale göre kolay oynanabilmesi.
    2 # Oyunun emek verilebilir derecede olması. Global
    3 # Reset değil lvl olmalı, lvl atladıkça güçlenmeli
    4 # Kolay bir serverde amaç item alıp satma daha fazla ve vs ler olmalı ki tadı çıkmalı. Ben böyle düşünüyorum.
    5 # Şuan için oynayamam ama webzen eski sürüm zor bir oyun açarsa oynarım.
    6 # Dürüst, kişiliği belli ve yalan söylememelidir.
    7 # Adalet ve oyuna hakimiyet.
    8 # Pek düşünmüyorum. Adaletli olan kazanır.
    9 # Oyuncuyu dinleme potansiyeline sahipse evet kimlik belirtmek gerekli.
    10 # Adaletsiz olduğunu düşünüyorum. Bağış altından yapılan satışlar serverin uzun süreli olmasına değinebilir. Bunun yerine satış değil ama sadece, bağış kalabilir. Hayır sever arkadaşlar mutlaka olacaktır.
    11 # 97d99i
    12 # Evet acemiyim bir türlü alışamadım.

@kuralbaz

• 1 # PVP Sizler icin ne demek ?

Günümüzde maks. stat ve f.o. setlerle yapılan savaşlar olarak düşünülmekte.
    Bence oyunun her anında yapılan, tabiri yerindeyse sokak kavgası. (oyunun zevki burdadır, bazıları 99999x sunucu açıp f.o. setler vererek pvp server açtığını düşünmekte)

2 # NO PVP ne demek ?

Öyle bir şey yok. Kasarken de adam kesilmeli. Ayrıca ezikleri kesmek önemli bir konu. Kırbacı sırtlarına vuracaksın ki daha bi hırsla kasıp karşına çıksınlar.

3 # Zor bir server amaç nedir ? ( ne olmalidir )

zor serveri çeşitlere ayıralım;

kolay reset veya lvl, zor item.
    kolay item, zor reset veya lvl.
    zor item ve reset/lvl.

önemli olan bunların dengesini kurabilmek, ve bunları oyuncunun zirveye çıkabileceği zamanla sunucunun ömrünü gözönüne alarak ayarlamak.

4 # Kolay bir server amaç nedir ? ( ne olmalidir )

kolay bir sunucu anlık hazlar üzerine kurulmuştur. oyuncu: "girer çıkarım", kurucu:"olmadı yarın kaparım" havasındadır. iki tarafı da tatmin eder.

5 # Webzen haricinde Örnek 5x 50x 100x Açilan server oynanirmi ?

güven verirse oynanır.

6 # Sunucu açan kişinin Özellikleri sizce ne olmalidir ?

kişinin özellikleri değil oyunun özellikleri önemli.

7 # Oynayacaginiz sunucuda aradiginiz en iyi özellikler neler olmalidir ?

zen değerli olmalı (nokta)
    jeveller satıcıda satılmalı (nokta)

8 # Oynadiginiz Sunucularda Adalet varmidir sizce ?

uzunsoluklu oynadıklarımda vardı.

ben kimliğimi belirtmediğim sürece onların da belirtmesine gerek yok. oyun bu.

neyin satışı yapıldığı önemli.

parasız oynayanların da erişebileceği şeylerse sorun yok. (exp,set vs)

adam çok zenginse, sunucuyu 2 günlüğüne kiralıyorum derse ne yapacaksın?

işteyken s6e3 ve üstü.

izindeyken 97d ve s6e3 üstü.

ücretsiz dosya ile yola çıkarsan eninde sonunda b*k a sarar iş.

-

• Mu Online öyle bir oyunki, bir cahilin elinde çöp, mantık ve bilgi sahibi birinde bir çiçeğe dönüşebilir.

Benim no pvp den anladığım, amacı karakteri fullemeye yönelik olan, fullenince oyundan sıkılıp, yapılacak birşey kalmayınca oyunu bırakılan bir server. Bir muonline server açmak isteyen biri, "bu adamlar neden oynayacak? nasıl oynayacaklar? nasıl gelişicekler?" gibi soruları düşünüyordur elbet ama bir çoğu sanırım, "bu adamlar maksimum oldular diyelim, peki sonra ne yapacaklar?" diye düşünmüyor

Yani pvp den anladığım değil, anlamak istediğim, ve anlatmak istediğim, full itemlerle son sınıra gelmişkende, yapılacak birşeylerin kalması değil, yapılacak şeylerin artmasıdır. İşte o zaman, oyuncu kaybı olmaz, ve yeni başlayanlarla birlikte günden güne online sayısıda azalmaz, artar.

İlk aradığım pvp olmasıdır, aslında tek aradıpım pvp olmasıdır ama benim için pvp demek, başka. Başka biri için pvp başka. O yüzden farklı bir dille anlatacağım.

Ben bir server ararken pvp için ilk baktığım, fullstat olmamasıdır, mesela max50res, respoint 500, bu şekilde 52k küsür stat pointin oluryani çok stat yinede ama statlatların fullenmiyor ve bir statbuild söz konusu, ama en iyisi no reset(fruitlerin önemi anlaşılır), no full stat olsunda... ama cokda stat olmasın no full stat server da karakterine en uygun olduğu şekilde herkes kendince stat build yapılandırır. 2 aynı karakter arasında aynı itemler olsa dahi yinede build farkı paralel bir fark oluyor. Ben aslında tamamen full stat a karşıyım, Çünkü ne yaptığım skillden zevk alıyorum, nede pvp sinden. Full stat mantıken zaten mantıksız Sadece bir örnek vericem fullstat mantıksızlığıyla ilgili. Bir bk, soket set full hp ref olsun master full olsun, kanat hpcomplate+ref olsun böyle bir bk ya dalmak, intahar. Ve böyle 2 bk nın pvp sini düşünürseniz, sonuç şu olur, atack yapmayan kazanır

Hp comlate özelliği=biri sana vurduğunda bu ihtimal tutarsa canın fullenir, bu oran kanatta yüzde 5 ve oyuna göre master buildine göre masterdan da + eklenirse baya bir düşük. Master ı boşver, sadece kanattan yola çıkalım, adama vurdugun damage maxhpsinin yüzde yirmi den yüksek olması gerekir, tabi burası biraz ihttimallerle ilgili ama mantıken kabaca bu şekilde. Ki bir bk 32k stat serverda ne kadar hp si oluyor, soket itemlerle, hp buff la, bayadır fullstat server da oynamadığım için bilmiyorum, zaten fullstat server larında balance sistemine göre değişikliklere gidiliyor. kimi fullstat server da 4milyon kiminde 10milyon kiminde 150bin, server a ve itemlere bağlı bir durum.

Ref özelliği de, biri sana vurduğunde bu ihtimal tutarsa, sana vurrduğu kadar aynı hassarın %100 ü kadar kendide hasar alır, bu ihtimalde kanaklarda %5 yani 20 de 1, master danda + sı var ama onu hesaplamayacağım. burdaki ref i %5 olarak ekleyeceğim, her vuruşta yüzde 5 olarak da düşünebiliriz.
    Ex soket mümkün olan server da, maxsaphirelvl 5 ise, (%8+%5)x5 + (yüzüklerden %10)=75, kanattaki özellik farklı çalışsada, her vuruşta yüzde 5 olarak hesaplanabilir, burdan 80 eder, Kalklan takarsa, 93 eder. öyle bir durumki, bu itemlere sahip bir bk, sana hiç dalmayacağını ve pot kullanmayacağını varsayarak, onu öldürmek için, hem vuruşumuz onun maxhp sinin yüzde 20 sinden fazla olacak, aksi taktirde hp si pot basmadan fullenecek, hemde sizin hp niz, vurduğunuz damagenin ref i size dönerken, sizi kurtarabilecek(işte burda hatırlatayım, master ref ve master hp complate i hesaplamadım bile...). Tüm bunları aklımda canlandırınca, yaptığım skilleri hızından dolayı göremeyince, ve karakterimin aptal gibi hareket ettiğini düşünce, full stat server da oynamamaya karar verdim.

Server tanıtımlarında pvp server yazıp, pvp nin p si olmayan birçok server var. Pvp yazzıyor ama, ne cs, ne bir event var, +fullstat+nobalance. Yani pvp hazmasıyla pvp olmuyor.

+no full stat bir serverda, aynı itemlere sahip aynı karakterler arasında bile bir fark olur, çünkü stat buildleri farklıdır. Bu durumda server ı pvp ye uygun hale getirmesi için +10 puandır.

Server, no full stat olması, çeşitliliği arttırır. Ancak itemler de çeşitliliği arttırmak adına kullanılacak 2. önemli adımdır(çeşitlik=pvp ye uygunluk/renk).

Ex soket itemler olursa, meydanda tek set olur. Halbuki soket itemler zaten güçlü, onu birde ex yapıp, üstüne 5 soket gömmek, diğer setlerin değerini çöpe atmak.
    Yani Soket itemler ex olmamalı, max soket 2 veya 3, sadece bow da 4 veya 5(çünkü elf tek silah diğerleri 2 silah veya silah+kalkan). Soket itemlere harmony basılamamalıdır. Ve saphire lvl max 3 olmalı, bu halde bile en güçlü set soket oluyor. (server stat sınırıma da bağlı olarak ancient itemlerin şansı var. ama ex itemler ve 380 itemler şanssız)
    Ancient itemler ex olmamalı, harmony basılır yada basılmaz.
    380 itemler ex olmamalıdır,
    max ex item, 380 setlerine kadar, 380 setler silahlar dahil değil, onun altındakiler uygun. Dayberak, Platina, İris, Redsiprit, Hurricane...
    Setler arası en uygun denge bu şekilde, ama yinede en güçlü itemler soketler.
    Bu durumda 380, ancient ve ex item droplarını yükselkmek, onları kasmayı daha kolay hale getirmek, upgrade oranlarını, soket itemlerden %5, %10 yada %15 yukarısında tutmak, gerekli bir ayar.

Bu ayarlar, karakterler arası build çeşitleri oluşturur, server a renk katar, mesela enis/anubis setli bir sm, bir elfe dalmaya cesaret edebir, yada bir dl, bir bk ya. İtem ve stat buildine bağlı...

______________________________________________________________________________________

Bunlar sadece çeşitliliği, ve pvp ye uygunluğu arttırır, yinede de pvp yapmaz, Bu noktadan sonra eventler devreye girer.
    Exp kasmak, ve item kasmak zor olmamalı. İtem kasmak için seni engelleyen yaratık değil, o itemin peşinde olan diğer oyuncular olmalı.
    Ve item kasmak için oyunda afk değil, aktif olmalısın. Server ı nasıl kurguladıysan, oyuncuların hangi itemlere ihtiyacı olup, o itemi hangi eventten düşeceğini sen hesaplamalısın.
    Mesela Golden invasiyon, günde 1-2 yada 3 kez olsun ama, dolu dolu olsun. mesela tek seferde ise 100-150-200 golden, çok değil, ex item kasmak kolay olmalı zaten. saat 19:00 golden+3 noria yada loren. saat 19:20 100golden tantalos. Saat xx:xx xmap 100-300 tane xmob, drop ancient items. Saat xx:xx, xmap, 20 tane xmob, drop 2.nesil kanat yada 30mixjewel yada ex yada normal divine aa weapon. Saat xx:xx, xmap 100 tane xmob, drop iris item, vs...
    Go ds, drop +11 normal items+L+add(leg, gs, iris, bd..)(sana bağlı)
    Go bc, 10x+5box yada exrings/pen+9+add yada (senin kurguna göre server da neyin eksik kalacağını, neyin kolay olması gerektiğini düşünüyorsan, )
    Mesela cc, her 2 mobdan birinden jewel düşsün, creation bless soul life chaos harmony, cc zaten pvp ye çok uygun map,
    Yani pvp yi eventlerle uygulanır hale getirebilirsin, ama her eventtede birileri zayıf birileri güçlü kalmamalı. Geride kalmışlarında kendilerini tamamlamaları için biyerlerden açık kapıları olmalı.
    İllede şu event, şu drop olsun diye birşey yok. Server ın ihtiyacı bellidir, karakteri geliştirmek, itemleri geliştirmek, ve pvp, burda herşeyi karşılayacak dengeyi kurmak sana kalmış.

pvp için guildller çok önemli tabi cs yi kesinlikle es geçmemek lazım
    Pvp için "Last standing event" diye bir eventte var
    Pvp rankings yapabilirsin,
    Gens ve vulcanus map i kullanışlı yapabilirsin. Oyuncuları o haritaya cekicek event yapabilirsin. Mesela saat xx(herkesin uygun olduğu saatler olsa daha iyi) tek vuruşta ölcek moblar olsun, onlardan da kredi yada jewel düşsün, onu oraya çeksin yeter. Kredi ile master reset ve stat reset olayı da olması gerekiyor. Adam fullendi ama statt buildinden pişman yada master buildinden, sıfırlayabilmesi iyi olur ama bunun da kredi bedeli olduğunu düşünürsek uygun olur.

Düşük item kasması kolay, yüksek item kasması da çok zor değil ama birazcık zor olmalı. jewellar için eventtler olmalı ama tek cc değil, event haricinde de biraz düşmeli.

Kesinlikle low exp ye gerek yok, 9999 da olsun demiyorum, ama asıl önemli olan, bir oyuncu aklındaki noktaya geldi, peki server ı bırakacak devammı edecek. Exp rankings yerine, pvp rankings daha iyidir bence.

• Zaman ayirip düşüncelerinizi belirttiginiz için sagolunuz.

Başka icinizden gecen güzel yorumlar bekliyoruz. ilk basta belirttigim gibi kayit olmayip burayi takip eden veya kayitli olup mesaj yazmayi üsenen her insandan yorum bekliyorum.

thearthas: Yazdiklarini okudum gercekten guzel.

TROJ : Kısa ve öz düşünceler.

0p!uM: Düşünceler güzel.
  • 8 # Oynadiginiz Sunucularda Adalet varmidir sizce ?
    Evet
    Belirtsin yada belirtmesin, kendi de bizimle oynaması, server için daha iyi olur,
    LowMu diye bir server da kimlikleri belliydi, 2 guild vardı, resmen 2takım arası savaş gibiydi ama 2 guildde görevli vardı normal oyuncu gibi oynuyolar, item vs hiçbir şekilde haksızlık yapmıyorlar ve görevlerini aksatmıyorlardı. Aramızda olmaları herşeyi yakından görmeleri daha iyiydi.
    Kredi ve vip satılması uygun bence, hatta sezon 2 server da +5box satımı gördüm, sonucda o server ında ayakta kalması gerekiyor, ama direk item satımı yanlış bence.
    Vip de de, çok aşırı farklılık olmamalı, vip server yaparsan + vipler için daha iyi, eventlerden boslardan onlar ayrı yararlanır, upgrade lerde %+5 işlerini kolaylaştırmak..
    min sezon2-max sezon6ep3
    s6ep3 den sonraki versiyonlar, 2 oyun açsam bile kasıyor tek sorun bu, 3-4 tane açamıyorum
    Ben istemiyorum, bi kere server parası ayırmak, ekstra işler bana.
    Ama bir tanıdığım olsaydı bana bedava kiralayacak, bende açabilirdim. Sebebi de, nasıl bir sunucu olur görsün herkes gibi kibirli bir davranış yada muonline bunu hak ediyor gibi erdemli bir davranış olabilirdir, şuan bilemem

Mesajı öğlen yazdım ama gönderemedim internetten dolayı. iyiki ctrl+c yapmışım

• Eklenti icin sagolunuz.

Yeni Sorumuz :)

Takiplerimde bu tarz sunucular aciliyor ilk zamanlarda Donete satilmiyor yada credi sunucu tutuldugunda kesinlikle satislar basliyor sahsimca gereksiz biz sistem diye dusunuyorum yada olayi ben anlamadim level 400 masterlevel 400 setini yap oyun bitti gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HBMUPLAY -- 15 Nisan 2015; 22:24:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cabal hakkında bikaç soru
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ücretsiz dosya ile yola çıkarsan eninde sonunda b*k a sarar iş.

Eninde sonunda şükür bizler halen ayaktayiz

quote:

neyin satışı yapıldığı önemli.

parasız oynayanların da erişebileceği şeylerse sorun yok. (exp,set vs)

adam çok zenginse, sunucuyu 2 günlüğüne kiralıyorum derse ne yapacaksın?

Adam çok zenginse olayini kavramayadim ama anladigim : Çok zengin insanin bu işi girmesi yine paradir diye dusunurum.
    2 günlük : Haklida buluyorum bu konuda en guzel ornegi Ergünün sunucularinda gorduk igcteam zteam sonra dmn web adamin ucretli alinabilenecek ne kadar dosya varsa aldi 1 2 ay acti paypal satis yapmayi denedi ama kimse almadi yada istedigi rakami tutturamadi sonra kapatti gitti bunu ayirt etmek icin Kimlik bilgisi diyorum üst sorularimda insanlarin hesap sorabilecegi bir insan öyle dusunuyorum. Türkiyede özellikle bana gelen cogu insan ilk önce para dusunuyor herkezi inanip bir şeyler almak tehlikeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HBMUPLAY -- 16 Nisan 2015; 1:00:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HBMUPLAY

Eklenti icin sagolunuz.

Yeni Sorumuz :)

Takiplerimde bu tarz sunucular aciliyor ilk zamanlarda Donete satilmiyor yada credi sunucu tutuldugunda kesinlikle satislar basliyor sahsimca gereksiz biz sistem diye dusunuyorum yada olayi ben anlamadim level 400 masterlevel 400 setini yap oyun bitti gibime geliyor.

LvL 400 yap, setini yap, master 400 deil 200 yap çünkü max master lvl :)
    Böylece xstatbuid ile x setle xmasterbuild ile yaptığın karakter, diğer bir karakterden çok daha farklı ama hangisi daha güçlü ?
    Bunun pvp si muhakkak olucak. mesela vici/hyon bk yaptım diyelim, str ve vit ağırlıklı yapıp agi yi normalden 90-150 kısar, ene den de 20-50 kısar denerim. 380 set li bir bk ile duel denemek istemezmiyim, yada ex dd ref, yada dd hp setli bir bk ile, muhakkak isterim, ki onlarda ister.
    Enis/anub setli bir sm nin gücü, off kanat ve masterdanda ignoresi var, şimdi o tp icestorm, sıkıntı, bulaşmaa, ama ben soket set ile hp ağırlıklıbk yım, acaba bulaşsammı?
    Yada broy/agnis setli dl yim, onda varsa bende de var
    Ya ben hyon setli xstatbuildli xmaster buildli bir bk yım ama soket set e gecmek istiyorum, ama stat buildle master build buna uygun deil, daha yapılcak işler var...

Diyelim ben en iyi stat builddeyim, en iyi master builddeyim, soket set full, 1v1 de yenilmezim, yani max+max+max. Sıkılırmıyım? Bırakıp gidermiyim?
    Çoğu server, oyuncuyu max noktaya getirme üzerine kurgulanır, ve oyuncu o noktaya gelince bırakır gider.
    Oyuncuyu daha çok tutmanın yolunu, "exp yi düşük tutup reseti arttırmak, res pointi düşürmektir" diye düşünülür,
    O zamanda, başlayan oyuncuların, 2 ay sonra en az %30 u bırakır, zaman geçtikce bırakanlar olur, tabi yeni başlayanlarda olur, bu süreler içersinde hedefe ulaşmaya çalışanlar da olur. Biri yada birileri hedefe ulaşınca da yeni başlayanların sayısı azalır, hedefe koşmaya devam edenlerin hevesleri azalır, online sayısı ortalama %80 düşer. Çoğu server bu durumda kapanır.
    O zaman bu durum şunu anlatmıyor mu, önemli olan oyuncuyu max noktaya getirmemek değil de, onu bu noktadan sonrada server da tutmak.
    Ama max adamlar neden devam edecek?
    Gercekten bir pvp kurulabilirse, o zaman devam etmezlermi?
    O yüzden gerçek pvp ye uygun olmalı, ve gerçekten pvp ye davet olmalı.
    Max sın ama gücünü max larla ölçüşürsün, iki tarafta merak ediyor, setler aynı olabilir, belki master da aynıdır ama statbuild? kimin player lığı daha iyi.
    Max vs Max banko zaten ama yetersiz.
    PvP ye davet, eventlerle yapılabilir. last man standing event, cs event, cc event. cc 1-7 ile cc 8 ayrı droplar olmalı. max lar neye ihtiyaç duyar, mesela stat buildim i değiştirmek isteyebilirim, master buildimi değiştirmek isteyebilirim.
    PvP rank olması ve o rank ta 1. olmak yada 1.ye yakın olmak isterim.
    Guild pvp rank da çok iyi olur.
    1v1 lerin dışında party vs part yada guild vs guildler e de davet gerekir.
    Turnuvalar düzenlenebilir.
    Mesela xguildden en iyi 5 vs yguildden en iyi 5 (battle soccer da olabilir)
    1v1 turnuvaları da ayrı yapılır.

Bunlar yapılabilirse bence bir server tamamdır.

• 1 #

Pek bir anlam ifade etmiyor açıkcası ama PVP serverların verdiği exp oranı işime geliyor.Benim derdim reset atmak ve grand reset atmak olduğu için öyle bir derdim yok
    2 #

Oyuncuların birbiriyle kapışmasını önleyen bir sistem gerçi serverdan servera farklılık oluyor.Bazı serverlar izin verse bile millet düşük explerden dolayı pvp ye vakit ayıramıyor.
    3 #

Uzun süreli oyun süresi sunmak ve çokda zor olmaması. (Gerçi zamanında reality-mu vardı deli gibi zordu fakat eğlenceli idi ama bu bir istisna.) Bu dengeyi iyi sağlamak lazım yoksa oyuncular sıkılıp serverdan ayrılabilir.
    4 #

exp x99999999999 olmalıdır ( :D ) birde spot sayısı yeterli olmalıdır ayrıca stadium gibi kasmaya yönelik haritalarda pk ya izin verilmemelidir.Lorencia ve noria dan yeni reset atmış karakterlerin stadium a geçişini hızlandıracak spotlar konulmalıdır.Valla açıkcası şu an örnek teşkil edecek server 97dmuonline.com 'dur ve olması gereken bütün özellileri ihtiva etmektedir.
    5 #

Server ın kalitesine ve uzun ömürlü olup olmadığına bakılır.Bence bu kıssaslara göre oynanabilir ama ben oynamam çabuk sıkılıyorum öyle serverlarda :D
    6 #

Hoşgörülü nazık sevecen ve yardımsever olmalıdır ve tabiikide eleştiriye açık olmalıdır.Ben yaptım en iyisi bu tavırları bir server sahibine yakışmayacak özellik.
    7 #

Yeni açılmış olması yada belirli oyuncu sayısını toplamış olması.x99999 tercihimdir :)
    8 #

Yoktur.Çünkü nolife diye tabir edilen oyuncular alıp başını gidiyor :D

Şaka bir yana vardır ve olması gerekir.
    9 #

Yok artık birde ehliyet ruhsat soralım tam olsun.
    10 #

Doğrudur ticarete her zaman açığımdır fakat değerler makul olmalıdır
    11 #

97d+99i
    12 #

Acemi değilim sadece gereksiz buluyorum.Bazı şyler sırf yenilik olsun diye eklenmiş.Oyunu tamamen değiştirecekleri yere sezon 10 a kadar geldik.MU2 yi bekliyoruz Webzen'den :D
    13 #

Sunucu açmak isterdim ama açmam çünkü maaliyet hesaplar uyuşmuyor.Belki askerden gelipte işimi elime alınca.
    14 #

x10 x50 serverlarında olabilir ama ben NO diyorum.Reset sistemi sigara gibi birşey.Başlayınca zor bırakıyorsun heryerde onu arıyorsun vazgeçemiyorsun :D

• TryaelForce T kullanıcısına yanıt
    Farkli bir dusunce :)
  • :) güncel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.