Şimdi Ara

MuOnline Blue WEBZEN [Yeni Version,Yeni Oyun] Çıktı Client İniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    I just find out Webzen will release soon MU Blue a FUll 3D MMORPG [Kaynak:mmorpgcore.com] [Biri türkçeye çevirip yazarsa güzel olur]

Mu Blue Site
    Video [Tıkla İzle]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quietness -- 25 Kasım 2009; 23:35:50 >

• Bu yazıyı yazan sadece yakında Webzenin Mu Blue Full 3D MMORPG yi çıkaracağını bulmuş.
  • Siteye giremiyorum şuan (benimle alakalı) resim,video vb bişeyler paylaşmışlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Ichigo|

Siteye giremiyorum şuan (benimle alakalı) resim,video vb bişeyler paylaşmışlar mı?

Valla garip bi video koymuşlar nasıl birşey olduğu belli değil yani ama 2009 yazısını gördüm 2009 yılı bitmeden çıkarırlar heralde.
  • Ugur site falan var ve harbiden webzene ait bi olay bi yalan yok dime harbi böyle bişey var yani adamlar bulduklarıyla kalmamış dime ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

quote:

Orijinalden alıntı: |Ichigo|

Siteye giremiyorum şuan (benimle alakalı) resim,video vb bişeyler paylaşmışlar mı?

Valla garip bi video koymuşlar nasıl birşey olduğu belli değil yani ama 2009 yazısını gördüm 2009 yılı bitmeden çıkarırlar heralde.

Hadi bakalım umarım sağlam bişeydir. Webzen in artık bu oyunu daha ilgi çekici hale getirmesi gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarK-NesS

Ugur site falan var ve harbiden webzene ait bi olay bi yalan yok dime harbi böyle bişey var yani adamlar bulduklarıyla kalmamış dime ?

Valla site açılıyo fenada değil :) Ama bi ara MuX çıkacak falan diyolardı şimdi mu blue diyolar ne yapacaklarını şaşırdılar heralde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MuX i başka bi şirket yapıyo WebZen değil sonuçta bunu karşılık olarak çıakrtıyo olabilirler ve kim nederse desin webzen yaptımı tam yapan bi şirket.
  • quote:

MuX i başka bi şirket yapıyo WebZen değil sonuçta bunu karşılık olarak çıakrtıyo olabilirler ve kim nederse desin webzen yaptımı tam yapan bi şirket.

Evet oda doğru. Zaten Mu Online, WebZen sattıktan sonra bozuldu.

Edit:/ Sitede şu resmi buldum.
     MuOnline Blue WEBZEN  [Yeni Version,Yeni Oyun] Çıktı Client İniyor

Tarihler falan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 22 Kasım 2009; 1:38:38 >

• 2009.12.10 Yazıyo Aralıkta Çıkıyomuş Galiba Benim Gördüğüm Tarih Bu Çünkü Neyse İnşAllah Güzel Bişi Olur Da Mu Serüvenine Tekrar Sağlam Bi Giriş Yaparız
  • inşallah kardeş herkes bunu istiyo
  • mu blue açılmış ben şuan otjinal siteden client çekiyorum hesap alıp giricem ama zor olan kısım hesap alma
  • GoogLe Tollbar kullan otoçevir yap
  • beyler sanırım full 3D dedikleri season5ten farklı bişey değil

http://blue.muonline.co.kr/Guide/Beginner.aspx
  • quote:

mu blue açılmış ben şuan otjinal siteden client çekiyorum hesap alıp giricem ama zor olan kısım hesap alma

iyi iyi Sen oyuna bi gir dolaş SS çek paylaş ona göre gelelim bizde.

• saten ilk season5 maini kullanan mukorea idi mublue de korea ait :)))) ayni aileden bu korea ile blue
  • ama neden ozaman yeni bi oyunmuş gibi konuşuyolar bu webzen stupidmi
  • yokmu bu oyunu indirip oynayan bi anlatsa 1-2 s koysa nasıl bişi biz de öğrensek
  • hiçbir farkı yok bence. Global server , çin server, vietnam server gibi ayrı bir server buda.
  • Season5 çıktı beyler üzgünüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.