Şimdi Ara

MuOnline Canlandırma Çabası Vol1 :)(Yardımınız Lazım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar öteki konumu takip edenler mu onlineı canlandırmaya çalışıyorum 2 günlük süreçde server kurulumu KABACA bitti.Ben diğer işlerle uğraşırken SErverı Test etmenizi istiyorum
    http://www.multiupload.nl/WB3JD1UMCW
    Hızlı indirme
    http://176.53.62.157/muonline.rar
    Test Client
    K.adı test,test1..test9
    Şifre: test12
    Test Etmek için herkez girebilir sonuçları buraya yazabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inspiretr -- 28 Kasım 2012; 12:55:09 >

• Yardımcı Olmak İsteriz Tabiki Dostum.
  • :) mucore kullanacan s6e1 helpersiz files muengine free versionu cok acemice hic deneyimli bir kurucu olamadiniz acanlarda olamadi ya web 9 ya mucore :) sonra hacklendik diyorsunuz suclu olunuyor +neyi test ettirecen eventler vs odulleri dikkatlice yapmak herseydn once ozen 3 gunde bunlar olmaz bana gore luncer auto uptade etmeli hata oldugunda hissetirmeden duzeltmek icin web daha hızlı guncelleeme yapmali mucore cok basit bu yuzden...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_ebastian

:) mucore kullanacan s6e1 helpersiz files muengine free versionu cok acemice hic deneyimli bir kurucu olamadiniz acanlarda olamadi ya web 9 ya mucore :) sonra hacklendik diyorsunuz suclu olunuyor +neyi test ettirecen eventler vs odulleri dikkatlice yapmak herseydn once ozen 3 gunde bunlar olmaz bana gore luncer auto uptade etmeli hata oldugunda hissetirmeden duzeltmek icin web daha hızlı guncelleeme yapmali mucore cok basit bu yuzden...

MuCore Dediğiniz sistemi birçok server kullanıyor ve ondan daha iyisini açıkcası görmedim?varsa bildiğiniz söyleseydiniz keşke laf atıcağınıza..

Edit: Sizin gibiler yüzünden serverlar yaşamıyor ama emin olun ben en iyisini yapmaya gayret edicem yinede devam edicem.Ben burda 3 günde serverı açıp hadi 4.gün oyuna girin fln demedim boş boş konuşuyorsunuz.Burdaki amacım Server Hem Crash olucakmı hemde arkadaşlar o sırada oyuna girip bariz bug varmı yokmu onları test etsinler diye yazdım birçok bug olabilir yada eksik editlenme gibi hem oyuna giren olursa muhabbet sohbet olur.Sanki ben burda oyuncular için en kötü neyse onu yapıyorum...Ben kendimce en iyisini yapmaya çalışıyorum eğer varsa sizin bildiğiniz birşey bunu karşınızdakini Sen ne biliosun havasındansa gel kardeşim benim böyle bir önerim var diye anlatsan çok daha makbule geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inspiretr -- 28 Kasım 2012; 9:34:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: inspiretr

quote:

Orijinalden alıntı: s_ebastian

:) mucore kullanacan s6e1 helpersiz files muengine free versionu cok acemice hic deneyimli bir kurucu olamadiniz acanlarda olamadi ya web 9 ya mucore :) sonra hacklendik diyorsunuz suclu olunuyor +neyi test ettirecen eventler vs odulleri dikkatlice yapmak herseydn once ozen 3 gunde bunlar olmaz bana gore luncer auto uptade etmeli hata oldugunda hissetirmeden duzeltmek icin web daha hızlı guncelleeme yapmali mucore cok basit bu yuzden...

MuCore Dediğiniz sistemi birçok server kullanıyor ve ondan daha iyisini açıkcası görmedim?varsa bildiğiniz söyleseydiniz keşke laf atıcağınıza..

Edit: Sizin gibiler yüzünden serverlar yaşamıyor ama emin olun ben en iyisini yapmaya gayret edicem yinede devam edicem.Ben burda 3 günde serverı açıp hadi 4.gün oyuna girin fln demedim boş boş konuşuyorsunuz.Burdaki amacım Server Hem Crash olucakmı hemde arkadaşlar o sırada oyuna girip bariz bug varmı yokmu onları test etsinler diye yazdım birçok bug olabilir yada eksik editlenme gibi hem oyuna giren olursa muhabbet sohbet olur.Sanki ben burda oyuncular için en kötü neyse onu yapıyorum...Ben kendimce en iyisini yapmaya çalışıyorum eğer varsa sizin bildiğiniz birşey bunu karşınızdakini Sen ne biliosun havasındansa gel kardeşim benim böyle bir önerim var diye anlatsan çok daha makbule geçer

Dedigin gibi havalardayim bilmişlikediyorum benimgibiler yuzunden ilerlemiyor dediklerin dogru tezini dogrulaman icin elimden geleni yapacagima emiin olabilrsin.

Daldegan . trds virtua web serileri mucore yi 10 basar.
    Emin ol bilgim seni fazla gelir.

Sen mucore kullanmayi basla ıspatlarim sıkma canını

• Konuyu amacından saptırmak isteyen kişilere cevap vererek katkıda bulunmayın lütfen. Şikayet edin gereğini yapalım. Kolay gelsin iyi çalışmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big Turtle

Konuyu amacından saptırmak isteyen kişilere cevap vererek katkıda bulunmayın lütfen. Şikayet edin gereğini yapalım. Kolay gelsin iyi çalışmalar.

Keşke silmeseydiniz kendisini bilişim suçlarına şikayet etmiştim ve konu linkini vermiştim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Big Turtle

Konuyu amacından saptırmak isteyen kişilere cevap vererek katkıda bulunmayın lütfen. Şikayet edin gereğini yapalım. Kolay gelsin iyi çalışmalar.

Keşke silmeseydiniz kendisini bilişim suçlarına şikayet etmiştim ve konu linkini vermiştim.

Bilişim suçları gerektiğinde gerekli bilgileri forumdan alabilir. Sistemde kayıtlı.
  • indiriyorum girip bakacağım merak ettim :)
  • Umarm Başarılı Olursun arkadaşım.Sonuçta her emek kutsaldır.Kolay gelsin.
  • calismalar nasil gidiyo acıksa test icin indirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyBuffeR

calismalar nasil gidiyo acıksa test icin indirim

Şuan için çalışmalar Nesri arkadaşımla anlaşıp 97D versiyonun beraber açmak adına askıya alındı 97D versiyondan sonra s6e3 açmayı planlıyorum 97D servera hepinizi beklerim :).
  • quote:

quote:

Şuan için çalışmalar Nesri arkadaşımla anlaşıp 97D versiyonun beraber açmak adına askıya alındı 97D versiyondan sonra s6e3 açmayı planlıyorum 97D servera hepinizi beklerim :).

kolay gelsin 2 server mı olucak 1. 97d 2. s6e3 böyle mi
  • quote:

quote:

quote:

kolay gelsin 2 server mı olucak 1. 97d 2. s6e3 böyle mi

97D bir açılsın daha sonra s6e3 isteğe göre :)
  • Arkadaslar kusura bakmayin yeni uye oldum konu acmak icin yetkim yokmus ole yaziyor.Onun icin buraya yaziyorum.Muonline kura bilen arkadaslar varsa gelin el ele verip guzel bir server kuralim.Bilgisayarda kurmayi denedim obdc hatasi verdi bi turlu cozemedim.Benim guclu olmasina ragmen problemli.Onun icin eger ki server kura bilen arkadaslar yardim edeceklerse hemen vps alicam.Yardimlarinizi bekliyorum.Serer cok uzun sureli olcak.Kesinlikle zevk icin olcak.Para kazanmadi diye kapanmasi soz konusu bile olamaz.Muonline kura bilen arkadaslar gelin guzel bir serer kuralim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muplayer

Arkadaslar kusura bakmayin yeni uye oldum konu acmak icin yetkim yokmus ole yaziyor.Onun icin buraya yaziyorum.Muonline kura bilen arkadaslar varsa gelin el ele verip guzel bir server kuralim.Bilgisayarda kurmayi denedim obdc hatasi verdi bi turlu cozemedim.Benim guclu olmasina ragmen problemli.Onun icin eger ki server kura bilen arkadaslar yardim edeceklerse hemen vps alicam.Yardimlarinizi bekliyorum.Serer cok uzun sureli olcak.Kesinlikle zevk icin olcak.Para kazanmadi diye kapanmasi soz konusu bile olamaz.Muonline kura bilen arkadaslar gelin guzel bir serer kuralim.

hadi hardcore bir server kurun gelecez 5 kişi
  • Hadi yokmu yardimci ola bilicek arkadaslar.Guzel bir server kuralim
  • ses yokmu kimseden -.-
  • 97d kalıcı olarak açacaksan gelirim.

Eğer baktın player yok diye kapıyorum dersen hiç yorma bizi.Bu işler sabır işi beklemek lazım.
  • Kolay gelsin iyi calışmalar yardımcı olamasamda mu icin pc basinda emek veren arakdaslara saygım buyuk kolay gelsin.

kuck bir hatirlatma biliyorsundur mutlaka Main zaten full unpacked eger ozel birsey bulmadiysan mutlaka antihack hookla (pinkof yada MUEngine var ortaliklarda) 97d Winsock Packet Editor leri ile dogrudan packet gonderilenbilen bir versiyon,
    diger major buglari zaten biliyosundur diye dusnuyorum.

Cok kolaylıklar dilerim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.