Şimdi Ara

MuOnline İçin Port açma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ark Modem girdim ama şimdiye akdar ghiç port açmakla uğraşmadığım için bilmiyorum açmayı
    Sanırım cnet marka modem 1.02d için port açcam

server gs port : 44405

global ipim : 88.55.345.19
    ve ben alta görmüş oldunuz modem açma yerinde portu nere yazcam bilşmiyorum global ipi felan biri bana kısaca göstere bilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blade-34 -- 4 Temmuz 2007; 13:52:14 >

• yOKMU MODEMLERDEN ANLAYAN BİRİ
  • ne be çok mu kötü bişe yazdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: blade-34

Ark Modem girdim ama şimdiye akdar ghiç port açmakla uğraşmadığım için bilmiyorum açmayı
    Sanırım cnet marka modem 1.02d için port açcam

server gs port : 44405

global ipim : 88.55.345.19
    ve ben alta görmüş oldunuz modem açma yerinde portu nere yazcam bilşmiyorum global ipi felan biri bana kısaca göstere bilirmi

bir kere serverin gs portu 44405 olmaz o senin dedigin connectserver portudur.. Serverin gs portu genelde 55901 olur..

Simdi ordaki resimde en basa 3 yazmissin ya o kacıncı port oldugu o onemli deil onu sırayla her actigin port icin 3-4-5 gibi degisicek sonraki public port starat public post end private port seceneklerinin ucunede acacagin portu numarasini giriyorsun mesela 44405 i acacksan 44405 i girecen sonraki tcp ve udp secenegi var 44405 icin tcp yi sececeksin ve en sondaki 10.0.0. li yere de local ipini yazacan artik kac ise makinanin local ipisi.. 55901 i acacaksan da ayni islemleri yapicaksin ama bir tcp acacaksin sonra aynı portu birde udp acacaksin.. ha diceksin nasil acacicam yukardaki islemleri yaptıktan sonra add this settings diyiceksin.. En sn butun portlari acinca modemine gore degisir ama save all gibi bir secenek olmasi gerekli ona basip save edersen portları acmıs olursun...

• BEN ANLIYOMMMBEN ANLIYOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

KIAKIAKAIAAKIAA
    HAHAHHAHAHAHHAHHAHAHHAHA

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.