Şimdi Ara

muonline kariyerim ..herkez yaza bilir .. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Eliminetad biraz bol keseden atiyor guild varda yenilmedim diyor sorun bakem bi guild varda
    eclips guildini 20 0 yenen Dk_fatih i akillarindan cikartabiliyolarmi hala
    ve o yaptigi war i bilmiyom ama kendiside bol bol ms atardi onu cok iyi biliyom ezikken cok keserdi beni
    inkar yok ama sonrada refimden yatmaya basladi hep
    zuhahahah
    Master Dk_fatih
    guild Elinezir

gecmisimi yazmama gerek yok terbiyeli ustublu biriyimdir beni kime sorsanız nasi biri oldugumu soler
    bk larda 3 cuydum ama eclips guildindeki
    nocturnal i kesiyodum bk kasmak ustalık ister
    para deil !!!!
  • kapanmis serverin nesini tartısıyosun hala anlamadim.

bide icinizden balikesirli olan var mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dk_fatih

Arkadaslar Eliminetad biraz bol keseden atiyor guild varda yenilmedim diyor sorun bakem bi guild varda
    ve o yaptigi war i bilmiyom ama kendiside bol bol ms atardi onu cok iyi biliyom ezikken cok keserdi beni
    zuhahahah
    Master Dk_fatih
    guild Elinezir

gecmisimi yazmama gerek yok terbiyeli ustublu biriyimdir beni kime sorsanız nasi biri oldugumu soler
    para deil !!!!

Rüyalarını bizimle paylaştığın için teşekkürler.
    Kapanışı bir şarkı ile yapayım.

Büyü de gel çocuk büyü de geeel
    Hadi o yolları yürü de geel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamunaptra -- 22 Temmuz 2007; 2:47:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Hamunaptra

quote:

Orjinalden alıntı: Elinezir

Nocdurmalmı ? o adam ezikken bende spotta kasması icin izin istiyordu kardes dikkatini cekmiyim ok ..
    hebide ..
    EliminanteD bidir maltatmıdır nedir oda bana kafa tuttuama ..

davias kapıda kimolduugumu annadı Tabi herkezde gördü hatırlatmıyim ok ..

he bide şu seyyah kelimesine gelelim kardes onu ben sildim ok..
    ve cok konuşmaya gelmez lerinde carlarını silip soydum ve conluklada kendini büyükgörenleri sildim soydum ..
    bunarı hatırlamıyormusun yoksa işinemi gelmiyor acaba ?
    bilmiyorum ama işine gelmedigi kesin ......

BUBİR OYUN VE BENHEP KAZANIRIM...
    KEMEK SANATTIR..

HaRRy..

Nocturnal ve Eliminated aynı anda başladı o server'a. ikisi de Master guildinde idi. Sonra oradan ayrılıp Eclipse'yi kurdular.
    Levent, Nocturnal, Eliminated, efendi, siyahinci bütün bu oyuncular 200 reseti çoktan aştılar.
    Ne nocturnal ne de Eliminated hiçbir zaman guild dışından birileriyle parti yapmadı. Amma velakin ikisi de 200 reseti geçip server'daki herkesi kesebilecek güce geldiğinde çamur attınız. Hepsine gülüp geçtiler.

Hadi diyelim Nocturnal kasmak için izin istiyordu. Gerçi öyle birşey asla olmadı ama. Sizden izin isteyen adam sonra hepinizin korkulu rüyası oldu.
    SahtiSm, Nitro_Mg, karamokar, HaRRy, dk_fatih, rex666, bütün bu isimlerini saydıklarım kişiler 200 resete yakın olup tarafımızdan itina ile kesilenlerdir. Hele ki HaRRy Nocturnal'in war tekliflerine cevap veremiyordu.

Bütün bunları nerden mi biliyorum?
    Ben Eliminated.
    Akıllı bıdık seniiii.

Oyunu bıraktığımda rankings'te 7.ci sırada ve en yüksek resetli sm idim.
    Geçen sene ağustos ayında oyunu bırakana kadar yaptığım war'lardan sadece 1 tanesini kaybettim.
    Onda da ms attılar.

bana bak EliminanteD ben hayatta ms atıpda bir var kazan madım ok ..
    formlarada fotoları koymuş tum herkezde görmüştü ..ve herkez senle dalga gecmişti ..
    sen şimdibana diyorsunki sen sm atmıştın olum ben sm atsaydım sen beni bir kere bile öldüremezdin ok..
    fotoda yanılmıyorsam Tam ben ölürken 333 canım kalmıştı fotodada gösteriyor du sen ms ms diye barınca ben teleport la seni yerden kaldırmıyordum halada ms attındiye diye kendini kandırıyorsun hebide ..
    şu Nocturnal meselesi bak şimdi bana kardes ben yucel kimse sen yalan attın diyemez kingmu konusunda ..
    Nocturnal bana spotu bırak gitdeigi zamanlarda herhalde ya 80 taş catlasın 100 resdi ok .. sende okadardın ..
    ben herzaman kazanırım cocuk ok.. şimdi sen gitte Noctumala söyle istersen birde ondan duy şu birinci kelimesine gelincede sen birinciydin ama obirinciligi koruyamıyordun ok ..

BUBİR OYUN VE BENHEP KAZANIRIM ..
    KESMEK SANATTIR..
    HaRRy..

• quote:

Arkadaslar Eliminetad biraz bol keseden atiyor guild varda yenilmedim diyor sorun bakem bi guild varda
    zuhahahah
    Master Dk_fatih
    guild Elinezir

para deil !!!!

HELAL OLSUN SANA hatih konuş kardeşim ben Eliminanted di davias kapıda yerden kaldırmadıgım zaman ..
    ms atmış mıydım ? söylede herkez örensin..

• quote:

quote:

zuhahahah
    Master Dk_fatih
    guild Elinezir

para deil !!!!

Rüyalarını bizimle paylaştığın için teşekkürler.
    Kapanışı bir şarkı ile yapayım.

Büyü de gel çocuk büyü de geeel
    Hadi o yolları yürü de geel...

olum aslında senin biraz kafan büyümemiş annaşılan daha
    oyüzden cocuk gibi bir oyana bir buyana kendini vurdugundan annaşılıyor
    sen rüyanda hic HaRRy kestinmi ...? veya dk_fatih yoksa kesildiginimi gördün ..?

• Yer: Arena 80-10 drakan spotu
    Spotta olanlar, Nocturnal, eliminated, Sansar, Bir de çocuk HaRRy
    Nocturnal birilerini kesip pk olduktan sonra senin etrafında bi tur atıyor.
    Reften gidiyorsun.
    Eliminated senden daha hızlı para topluyor, reset paran tamamlanmıyor.
    Sansar'a ağlıyorsun. :)

HaRRy'nin ms'si fullensin de ms ile pk'lık yapayım diye 768745 kişi kasar. (Hasan, Armağan, Murat Ayhan vsvsvs)
    HaRRy anca 90 res olup ta 10 15 resetlileri kesmekten 30 gün ban cezası alır.
    HaRRy anca 4 resli birine küfür etmekten 15 gün ban cezası alır.
    HaRRy anca para spotlarında parti yaptığı, ve millete sataştığı için point sıfırlama cezası alır.

Benim charımı silecekmiş te ucuz kurtulmuşum.
    dondurma külahları var ya. Sen işte onlara anlat. Belki yutturursun

Benimle konuşmaya aklın yetmez. Bak işine çocuk...

• quote:

Yer: Arena 80-10 drakan spotu
    Spotta olanlar, Nocturnal, eliminated, Sansar, Bir de çocuk HaRRy
    Nocturnal birilerini kesip pk olduktan sonra senin etrafında bi tur atıyor.
    Reften gidiyorsun.
    Eliminated senden daha hızlı para topluyor, reset paran tamamlanmıyor.
    Sansar'a ağlıyorsun. :)

HaRRy'nin ms'si fullensin de ms ile pk'lık yapayım diye 768745 kişi kasar. (Hasan, Armağan, Murat Ayhan vsvsvs)
    HaRRy anca 90 res olup ta 10 15 resetlileri kesmekten 30 gün ban cezası alır.
    HaRRy anca 4 resli birine küfür etmekten 15 gün ban cezası alır.
    HaRRy anca para spotlarında parti yaptığı, ve millete sataştığı için point sıfırlama cezası alır.

Benim charımı silecekmiş te ucuz kurtulmuşum.
    dondurma külahları var ya. Sen işte onlara anlat. Belki yutturursun

Benimle konuşmaya aklın yetmez. Bak işine çocuk...

BANA BAK lan mal birincisi ben 4 resli adamlara küfür etmem olum ok hatta kimseye küfür etmem ..
    küfürmeselesi sonradan fotomontaj oldugunu anıyınca 15 gün sonra acıldı bu 1-
    beni Nocturmal deyil Nocturmal gibi iki adam olsun sende cabası kesemessiniz cünkü benim ms &300 dü bu 2..
    3 cüncüde para spotlarıdiyorsun olum adam kasmak yasak mıydı ozamn lar ? hebide ben sana para top latmıyordum olum ok benim gibi bir kişi daha yokdur para kasma yönün den ok .. Nocturmalda benim kesemedi hic bir defa ama dorudur ben onu kestim ama bazen refindede yatmadım deyil ama şunu unutmaki ben Elimaltadı herzamn genmişimdir ve halada o yun bilmiyeni yenerim cocuk ok sen şimdi annein yanına sütünü iç..
    15 res liadam demişsin bide olum ben hic 10 veya 15 resli adam kesmem heee kesmişimdir dorudur ama bir kusuru vardır yada ben sinirliyim biraz spotta para toplarken gelmiştir ama ben ospota yani drakan spotuna ..
    girdigim zamn sen bile kacıyordun ki sana para toplatmıyordum ok bebe sen hala sütünü içmemişsin galiba ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elinezir -- 22 Temmuz 2007; 8:21:47 >

• Hem Eclipse'yi 20-0 yendim diyorsun, hem de reften yattım diyorsun.
    Her biri en az 250 reset olan 2 sm, 1 bk ve 1 elf karşısında mı 20 - 0 yendin?

Sen şimdi Nebula_bk'yı da yere yatırmışsındır Adam 575 resetle ilk sıradaydı. ikinci sırada DOIGU2 MG vardı ve 460 resette idi.
    Tek başına o bile 20 - 0 alamıyor
    15 resli adamlar kusurluydu, sen de kestin ve 1 ay ceza aldın diimi
    4 resli adama küfür ettin diye zaten 15 gün ceza aldın. Fotomontaj olduğu 15 gün sonra mı belli oldu?

Pointlerini de gıcıklık olsun diye silmişlerdir allah bilir

Millet para toplamasın diye zenli seti çıkarıp ta kasan çocuk seniii

Hadi ben sandık başına gidiyorum. Yaşımız 27.
    Üzülme. 18 yaşını geçince sen de oy kullanırsın

• quote:

Hem Eclipse'yi 20-0 yendim diyorsun, hem de reften yattım diyorsun.
    Her biri en az 250 reset olan 2 sm, 1 bk ve 1 elf karşısında mı 20 - 0 yendin?

Sen şimdi Nebula_bk'yı da yere yatırmışsındır Adam 575 resetle ilk sıradaydı. ikinci sırada DOIGU2 MG vardı ve 460 resette idi.
    Tek başına o bile 20 - 0 alamıyor
    15 resli adamlar kusurluydu, sen de kestin ve 1 ay ceza aldın diimi
    4 resli adama küfür ettin diye zaten 15 gün ceza aldın. Fotomontaj olduğu 15 gün sonra mı belli oldu?

Pointlerini de gıcıklık olsun diye silmişlerdir allah bilir

Millet para toplamasın diye zenli seti çıkarıp ta kasan çocuk seniii

Hadi ben sandık başına gidiyorum. Yaşımız 27.
    Üzülme. 18 yaşını geçince sen de oy kullanırsın

şimdi yanılmıyorsam Elimaltet benim car Tam olarak 40 gün ban yemişti ve 15 gün formlara fotomontaj cıkdıgı icin 15 gün sonra acıldı Elimaltet ok .. istersen araş tır... 2
    benim poiltlerim senin gibi bir sallamasyonun geldi bana küfür etti bende 200 küsür kestim diye gitti sansar bana ocezayı verdiginde 20 arkadaşımda saol oynamadı hatırlarsan...
    3 şimdi gelkelim para meselesine sen dahil kingmudaki herkez bende nefret ediyordu ..
    ben kendi spotumda kimseye ben geldigim zaman para vesayre hicbir şey bırak mıyordum ok ..ve setimi cıkarmamın nedenide belkide skılmış olmam ve biraz senin gibi insanlarla oyun oynamamdır belkide kimbilir..
    hahahahhaa sem mi şimdi 27 yaşındasın senin komutandan dayak yenidigi duymuştum .. yalanmı söyledin yoksa cocuk .. askerlik nezaman bitti senin ya bugünler banamı yoksa sanamı calışıyor acaba...
    yeni gelmen lazımdı senin askerden bende gittim cünkü bende geldim ...

ben Ecilipseyi yendimmi demişim ? ben hayatta Ecilipse guildiile var yapmamışım sadecene Nocturmalla uraşıyordum..bu 1 2 ben NeBuLa_bk ile işim olmaz cocuk cün kü NeBuLa_bk iyi bir arkadaşımdır ok ..
    hebide nebulayıda yatırdım ama bu cok eskiydi NeBuLa_bk ozamnlar tam olarak hatırlamıyorum ama herhalde 170 190 civarı resi vardı benimde yanış olmassa 120 resim vardı bunu bilmiyorsunuz ama örenin lorenciada barın arkadasın da bana kendidedi ama ..
    üstündekileri cıkaracam sadecene kanat kalacak sende ms atmıyacaksın ama kimse yokdu yanımızda annadınmı ? bende kes dim ama kimse biliyordu..ama nebula benim arkadaşım bunuda unutmayın .. he şimdi ben demiyorum nebulayı keserim ama siyahinciyi yerden kaldırmadıgım günleri efendiyi maltet maltet ms ver HaRRy beni kesiyor dedirttigim günleri unutma ok cocuk sizin öreneceginiz cok şeyvar .. Nocturmalın evlenecegi elfi ilim ilim inlettigim günleride Nocturmal Nocturmal HaRRy beni kesi yorr aşkumm gel benu kurtaorr unutmadım ..se şimdi sana gelelim senide para kastırmadıgım günleride unutmadım ok cocuk sen hala burdamısın gitte süt iç ve kimseyide yanıtma doru ol doru söyle şimdi ok ..Elimaltet

İSMİ YUCEL
    DOGUM YERİ = MUŞ
    DOGUM TARİHİ = 1986

VERECEGİ OY KİME = BAGIMSIZ......

BAGIMSIZ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elinezir -- 22 Temmuz 2007; 9:47:01 >

• quote:

hahahahhaa sem mi şimdi 27 yaşındasın senin komutandan dayak yenidigi duymuştum .. yalanmı söyledin yoksa cocuk .. askerlik nezaman bitti senin ya bugünler banamı yoksa sanamı calışıyor acaba...

Nerede askerlik yaptım söyle.
    Yeri tuttur bakalım:)

Bu arada üniversite mezunları 155 gün askerlik yaparlar. 460 gün değil. Üniversite mezunu olmadığın için bilemezsin.

• bende mu dream da oynamıştım süper bir servır dı komutan sana katılıyorum herkes devil sqare oldugu zaman nasıl toplanırdı hatırladınmı
  • quote:

quote:

Nerede askerlik yaptım söyle.
    Yeri tuttur bakalım:)

Bu arada üniversite mezunları 155 gün askerlik yaparlar. 460 gün değil. Üniversite mezunu olmadığın için bilemezsin.

heee yani torbaydın oda iyi ben torbaları baya seviyordum cok iyi cocuklar ..
    hebide nerden bilim senin nerde askerlik yaptıgını.. ? kimgilini benmi cıkardım..
    ama sen söylemiştin galiba hatırlıyorsam bana unuttum..

ama ben ankara mamatta yaptım ..

ya nese kardes yada abi herneysen boşver gitsin o omzan da kaldı kibir lilik iyi deiyldir ..
    ben cok korkarım kibirlilikden oyüzden fazla uzatmıyalım bu konuyu ken dimizi kandırıyoruz..

ama iyi bir oyundu orası gercek..
    nese boşver herkezin kendine göre bir iyi kariyeri vardı o oyunda ama bitti ney kaldı geriye bir kariyerden başka ..? koskoca bir hicccc ...

hebide ben ilk okul 3 den ayrılmak zorunda kaldım kardseş ama okumak isterdim ......annadın..?
    ama ozamanki durumlar öyleydii ..!

İSİM YUCEL ..
    VERCEGİ OY KİME = BAGIMSIZ

BAGIMSIZZZ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elinezir -- 22 Temmuz 2007; 9:58:37 >

• ama kabul etmelisinki cok iyi bir savaş cıydım ..
    benimgibi bir oyuncıu yani mu online oyuncusu bir daha gelmez ..
    kimse gibi biroyuncu gelmez..

ama şimdi kendi mumu kuruyorum..

OLYMMu sitem oldu ama dışarı veremedim port larıda acdım olmadı arkadaş girmeye calıştı giremedi..
    ama port lar acıl dı meyer ben serevri C:/ kurmuşum sadecene ben girebiliyordum ..
    ama şimdi D:/ kurdum olcak inşallah herkeze kolay gele..
  • sen kendini bisimi saniyon elimineted fatih ezik sen beni keserken solemisdim sana benle ugrasma die anlamadın
    sonra herşeye katlanma zorunda kaldın demı ezuq refimden yata yata veren oldun :D
    he bu arada nebula zaten ayni guilddeydik onunla hic duel atmadık ama 1 kere atik 7 3 yenilmisdim sizin guildide
    20 0 yendigimi cok iyi hatirlarsin bi sana bi siyahinciye bi efendi ye arkadas vurmaya calısan 20 reslık ezıklerde vardi tabi onlar teke gidiyodu
  • quote:

sen kendini bisimi saniyon elimineted fatih ezik sen beni keserken solemisdim sana benle ugrasma die anlamadın
    sonra herşeye katlanma zorunda kaldın demı ezuq refimden yata yata veren oldun :D
    he bu arada nebula zaten ayni guilddeydik onunla hic duel atmadık ama 1 kere atik 7 3 yenilmisdim sizin guildide
    20 0 yendigimi cok iyi hatirlarsin bi sana bi siyahinciye bi efendi ye arkadas vurmaya calısan 20 reslık ezıklerde vardi tabi onlar teke gidiyodu

97d + 99i versiyonlarında duel yoktur.
    Guild war vardır...

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mythology -- 22 Temmuz 2007; 14:40:58 >
  • FATİH ZATEN DUELLO DEMEK İSTEMEDİKİ ŞİMDİ KİMCIKARDI DUEELLO KELİMESİNİ HALLAHALLA KİM UYDURUYOR BUNNARI ..
  • elimidated o sarkıyı cok dınlemısın bizede ogretmeye calişiyosun galıba cem yani doıgu2 mg beni kesemiyodu hic bi zamanda kesemedi ama ben ona hep tek atardim alayiniza tek attim zaten buna murat kardeşimde sahitr onada tek attim (HaRyy) olur kendısı ve sen kendini bi sanıyodun neden ms vardi sende gel bu serwerda yatir beni hadi http://castlemu.sytes.net/ beklıcem seni sadece elimiated yaz yeter yicegin kil i sen bile dusunemezsin murat senide beklıyorum kardeşim cok yakin bi arkimin serweri +gm yim canim gel ucundan dokunurum yardimim olur sana :D sana gelelim eliminated senle muhabbet olmak istemedim su 3 senelık kıngmu hayatimda olmakda istemiyom
    eziksin sen ezik kal sm ler ms siz lorencia dan poti bile alamaz murat sen haric kardesim :D
    davias kapıda unuttun galıba sizi yendigim o gunleri 20 0 sizinki bol 00000000000 liydi zuha

• quote:

FATİH ZATEN DUELLO DEMEK İSTEMEDİKİ ŞİMDİ KİMCIKARDI DUEELLO KELİMESİNİ HALLAHALLA KİM UYDURUYOR BUNNARI ..

o duel kelımesini yanlıs kullanmadim murat cim 97.d versiyonuna en son sen askere giderken 1.00 pacht attilar
    ve 97.d 1.00 karisik oldu hatta dl bile kasdim :D
  • ßen 1999 Senesinde MuOnline a ßasladım..ilk Oynadıgım Server Reality MuOnline di. Exp 4x , 339 Level , XobaLt Adli ßk Charım Vardı..Sonra ilk Turk Serveri Sehrimizde Mannisada Acildi..Darklord's MuOnline..Exp : 75 di Yine XobaLt Adli Bir SM Actim..92 Reset Atmistim...O Server da Kapandıktan Sonra Turkish MuOnline a ßasladım..O Zamanlar Exp 150 idi.Tekrar XobaLt Adli ßir DL Actim Reset Sayımı Hatırlamıyorum Ama Oyun ßirincisiydim..Sayısız Guild Var Kazanıp Yüzlerce Duell de ßasarılı Oldum..Okul Nedeni ile Charimi Devrettigim Kisi ßir Kelime Kurßanı Olup Karakteri Sildirmisti..ßu Sefer Exp i 75 e Cekmislerdi ßen Tekrar Oyuna ßaslama Karari Aldım Ve Jose_Anto Nick'li ßir SM Acitim..Yardım İsteyen Herkese Elimden Geldigince İslerini Gormeye Calistim..SM ile Yaklasik 67-68 Reset Atip MuOnline Kariyerimi Noktaladim..İyi ßir Player Oldugumu Dusunuyorum.En Kisa Oynadigim Server Zamani Yaklasik 1 Sene İddaa li Zor ßir Server Acilirsa Yine Kasmaya Devam Ederim..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.