Şimdi Ara

muonline kariyerim ..herkez yaza bilir ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben muonline ye ilk.. sansar.ath.cx ile tanış tım 97+99 ile ..
    ilk carım yucel_mgs di ve 2.3 res kasdım ama sonradan

tosomu adlı bir site buldum..
    mu.dorin1.ro diye bir site burda yucel adlı bir carım vardı. aLpAsLaN_MG
    diye biri türk cıkdı ve bana yardım etti 1.2 res ondan sonrası zaten kolaydı
    çünkü cok kolay bir mudu .. exp si 10000 bin filandı ve bir gün icinde tam 10 res attım ve 380 kadar kasdım .. ve adminnin bir carını kesdim tosomuda stadiumda kesmek 5 gün ban sebebiydi ben stadiumda hemde admin carını kesdim godmodu yokken .. ve bana 15 gün ban verdi bende tam bilgisayar alıyordum eve ondan sonra bk acdım kendime ..
    ama kendicarımı özledim daha 4 gün gecmeden o kesdigim adminde ..
    davias kapıdaydı ve bkda 6 gün icinde full ondu benim carı banlıyan admin de kendine başka bir accon acmış ve kasmaya başlamış tı...
    stadium da gürünce sinirlendim ve come yucel unblock dedim no derdemez bunu yerden kaldırmadım kese kese bir hale getirdim ..
    tosomuda biradam ban lanınca oyundan cıkana kadar banned onmuyordu..
    bende bundan istifade kese bildigim kadar adam kesiyordum ..
    admin ler bana ban ban ban diyediye bir hal oldular disccoornette cekmiyorlardı..
    ben önüme geleni kesiyordum ve adım tosomuda bk terihinin enbüyük lerinden birine gecdi cara dım NTR!X tam olarak bilmiyorum ..
    fomrlarına girdigimde NTR!X banned 256 kere stadiumma giriş yapmışım ve tam olarak 400 küsür adam kesmişim eyer aranızda tosomuyu oynuyan varsa belki hatırlar he bide yucel carımında banı acıldı ve acılır acılmaz hemen gittim o adminni yine buldum ve tekrar yerden kaldırmadım .... ondan sonrada omuyu brakdım ve muserver kurulum yazdım mukurmaya karar verdim ...
    herkeze kolay gele ..

• Elinezir sen nerelisin bu nicki bi yerden taniyorum ama cikaramadim?
  • kingmuonline .. bir arkadaşımın guild ismiydi eski bir arkadaş ...

FORM paylaşım kolay gele ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elinezir

kingmuonline .. bir arkadaşımın guild ismiydi eski bir arkadaş ...

FORM paylaşım kolay gele ..

KingMu'daki ELiNezir guildini iyi bilirim

Hepsini kesmişliğim var
  • çoq güsel yha
  • vay be adamda tarih yatıo sn kutluorum bnm bk tarihe deil ancak ban listesine gece bilio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyuj -- 20 Temmuz 2007; 22:03:44 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DarK_SeHZaDe

çoq güsel yha

ACOONT ADINNE KARDES SEN BANA ONU SÖYLE
    ?
    BEN .!
    4Eve_PK. GURUBUNDA İSİMİM VARDI O GUİLDE SADECENE
    GERCEK VE SAVAŞMAYI BİLEN ADAMLAR ALINIRDI OK ..
    VE GUİLD MASTERİDE BENDİM CANIM OK ..
    HaRRy.....GUİLDİMDEKİLERDE ...

BAŞTA SnaKe_Sm ...MoLdOr_12..KRAL..
    Champion..

4Ever_PK..
    Crecter=HaRRy
    GUİLD MAN Crecter=4Ever_PK
    GUİLD MASTER MAN=HaRRy

PK OLMAK SANATTIR..
    BUBİR OYUN VE BENHEP KAZANIRIM..

HaRRy'e sor bakalım.
    Eclipse Guildini hatırlıyor mu?
    Nocturnal'i, Eternal'i hatırlıyor mu?

Ref'ten yatmamak için Seyyah ile parti yapıp buff attırıyordu kendine
    HaRRy Eclipse'den birini kestiğinde guildindeki herkes tarafımdan kesiliyordu... Moldor_12 kral vsvsvs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamunaptra -- 21 Temmuz 2007; 0:27:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende king muda oynuodum ni ara KTLM arkadsin charidi ben kasiodum fakat.
  • ARKADAŞLAR KING MUNUN TEKRAR AÇILMASINI İSTİYORSANIZ
    KINGMUYA SPONSOR OLUN!!

mogombo@hotmail.com
  • Sen olsana
  • YETSE PARAM.AYRICA BANA ADMIN SOLEDI DONANIM HABERE YAZAR MISIN DİYE.
  • Bende Kingmuda oynamıstım hayatımın en zevklı mu su idi

• Valla ben ilk Bizmu oynamıştım.Güzel bir serverdi.7/24 değildi 97+99 du yanlış hatırlamıyosam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hamunaptra

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DarK_SeHZaDe

çoq güsel yha

ACOONT ADINNE KARDES SEN BANA ONU SÖYLE
    ?
    BEN .!
    4Eve_PK. GURUBUNDA İSİMİM VARDI O GUİLDE SADECENE
    GERCEK VE SAVAŞMAYI BİLEN ADAMLAR ALINIRDI OK ..
    VE GUİLD MASTERİDE BENDİM CANIM OK ..
    HaRRy.....GUİLDİMDEKİLERDE ...

BAŞTA SnaKe_Sm ...MoLdOr_12..KRAL..
    Champion..

4Ever_PK..
    Crecter=HaRRy
    GUİLD MAN Crecter=4Ever_PK
    GUİLD MASTER MAN=HaRRy

PK OLMAK SANATTIR..
    BUBİR OYUN VE BENHEP KAZANIRIM..

HaRRy'e sor bakalım.
    Eclipse Guildini hatırlıyor mu?
    Nocturnal'i, Eternal'i hatırlıyor mu?

Ref'ten yatmamak için Seyyah ile parti yapıp buff attırıyordu kendine
    HaRRy Eclipse'den birini kestiğinde guildindeki herkes tarafımdan kesiliyordu... Moldor_12 kral vsvsvs...

Nocdurmalmı ? o adam ezikken bende spotta kasması icin izin istiyordu kardes dikkatini cekmiyim ok ..
    hebide ..
    EliminanteD bidir maltatmıdır nedir oda bana kafa tuttuama ..

davias kapıda kimolduugumu annadı Tabi herkezde gördü hatırlatmıyim ok ..

he bide şu seyyah kelimesine gelelim kardes onu ben sildim ok..
    ve cok konuşmaya gelmez lerinde carlarını silip soydum ve conluklada kendini büyükgörenleri sildim soydum ..
    bunarı hatırlamıyormusun yoksa işinemi gelmiyor acaba ?
    bilmiyorum ama işine gelmedigi kesin ......

BUBİR OYUN VE BENHEP KAZANIRIM...
    KEMEK SANATTIR..

HaRRy..

• ben Mu-Dream'da Başladım, Bence Gelmiş Geçmiş En Kaliteli MuOnline Serveriydi. 2004 yılında kapandı, şimdi diceksiniz Gelmiş geçmi en kaliteli mu globaldir,
    Mu-Dream oynayanlar farkı bilirler.

kapandığı günden bugüne onun gibi bi server aradım kimileri yapmaya çalıştı ama ya yapamadı ya ömürlü olmadı.

Benim için Mu-Dream Bi Efsaneydi.

Arkadaşlar global oynuyordu, ben de nedir bu saçma sapan bişi deyip başlamıyordum, sonra onlar mu-dream a başladılar, benim fikrim yine değişmemişti, çok saçma bir oyun gibi geliyordu mu,

sonra kafe de arkadaslar hep mu oynuyordu ben yalnız kalıyordum, Kızdım ve dedimki BAŞLARIM ŞİMDİ SİZİN MU'NUZA HAAA ...

ve başladım, e bugüne geldik işte

• HE BİDE ELİMİNANTED İN CARINIDA AZDAHA SİLECEKDİM AMA UCUZ KURTULDU...
    ..............................................................................................
    BENİM DOSLARIM SADECENE BUNNARDIR ..
    BAŞTA zxcvbn ..yucel_mgs ..MuratAyhan .. MoLdOr_12 ..KRAL ..
    Neo ..NTR!X ..Rex666 ..Snake_Sm ..PANTHER ..CELİK ..
    Sahtı_sm .. ve Ecilipse guild dinden Levet .. ama sonradan oda kafa tuttu ve kudretine boldu ..
    ...............................................................................
    BAŞ DÜŞMANLARIM ..DÜŞMANLARIM ..
    Nocturnal ..EliminanteD ..Galardrial ..siyahinci ..efendi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elinezir -- 21 Temmuz 2007; 23:42:38 >
  • quote:

Nocdurmalmı ? o adam ezikken bende spotta kasması icin izin istiyordu kardes dikkatini cekmiyim ok ..
    hebide ..
    EliminanteD bidir maltatmıdır nedir oda bana kafa tuttuama ..

davias kapıda kimolduugumu annadı Tabi herkezde gördü hatırlatmıyim ok ..

he bide şu seyyah kelimesine gelelim kardes onu ben sildim ok..
    ve cok konuşmaya gelmez lerinde carlarını silip soydum ve conluklada kendini büyükgörenleri sildim soydum ..
    bunarı hatırlamıyormusun yoksa işinemi gelmiyor acaba ?
    bilmiyorum ama işine gelmedigi kesin ......

BUBİR OYUN VE BENHEP KAZANIRIM...
    KEMEK SANATTIR..

HaRRy..

Nocturnal ve Eliminated aynı anda başladı o server'a. ikisi de Master guildinde idi. Sonra oradan ayrılıp Eclipse'yi kurdular.
    Levent, Nocturnal, Eliminated, efendi, siyahinci bütün bu oyuncular 200 reseti çoktan aştılar.
    Ne nocturnal ne de Eliminated hiçbir zaman guild dışından birileriyle parti yapmadı. Amma velakin ikisi de 200 reseti geçip server'daki herkesi kesebilecek güce geldiğinde çamur attınız. Hepsine gülüp geçtiler.

Hadi diyelim Nocturnal kasmak için izin istiyordu. Gerçi öyle birşey asla olmadı ama. Sizden izin isteyen adam sonra hepinizin korkulu rüyası oldu.
    SahtiSm, Nitro_Mg, karamokar, HaRRy, dk_fatih, rex666, bütün bu isimlerini saydıklarım kişiler 200 resete yakın olup tarafımızdan itina ile kesilenlerdir. Hele ki HaRRy Nocturnal'in war tekliflerine cevap veremiyordu.

Bütün bunları nerden mi biliyorum?
    Ben Eliminated.
    Akıllı bıdık seniiii.

Oyunu bıraktığımda rankings'te 7.ci sırada ve en yüksek resetli sm idim.
    Geçen sene ağustos ayında oyunu bırakana kadar yaptığım war'lardan sadece 1 tanesini kaybettim.
    Onda da ms attılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamunaptra -- 21 Temmuz 2007; 23:54:24 >

• Yaw gereksiz tartışmaya girmeyin oyun bu

Ben de başlarda darklord ile öğrendim muonline yi .. orda 2 res fln bir bk vardı savasci2 diye .. ( önceleri elf açmıştım ona savasci koymustum sonra dedim BK neymiş ona da savasci2 koydum )

Sonra ordan biri tuttu dediki gel senle muturk oynayalım ben orda 1. yim .. Beraber kasarıs ...

Namı değer HaRDmAn_MG ve STANLEY .. sağolsunlar çok yardımcı oldular .. D3ViL5 die de guildimiz vardı ..

Ardından okul fln ara verdm sonraları muturkiye ye basladim .. Orda da sagolsun darklords dan beri danidigim CeZa , Blue vs arkadaşlar yardıcı oldular beraber hoşça vakit geçirdik ..

Sonraları genelde fun serverlar kastım .. Onları yazmaya gerek yok

Şimdi tekrar zor bir serverdayım .. Leader MU diye bir server .. Yeni res attım isteyeni kasarım

• Herkese merhaba.yukarda baya tarih yazmışlar.tebrik ederim herkesi.Benim mu tarihim epey eski.Ben ilk darklord (manisa serveri) orda tanıştım mu ile.gerçi oynamadım.komşumun oğlu pc almıştı bu oyuna başlamıştı bende yanında izliyordum.baktım baya ilgimi çekti.sonra server kapandı ve önceki adı "muturk" daha sonra "turkmu" olan serverde oynadım.hayatımda zevk alarak oynadığım ve onlarca res atılmasına rağmen hiç oyuncu kaybetmeyen ve sürekli oyuncu kapasitesi yükselen ilk serverimdi.Orda çok dost ve arkadaşım vardı.orada oynarken "mugse " (ingiliz serverine) takıldım.ama orayı hiç sevmedim.çünkü önüne gelen "no ks please" diordu ve spotu ilk kapandı spot.sonra gelen gitmezse ban yiyordu.Bir de üstelik yanlış ismi yani yanlış "Hunterr"' yani beni banladılar baya kulaklarını çınlattım.:dddd.Hatta napıyordum bakın.çoğu yabancı idi zaten ama türkte çoktu.Hemen yanaşıyolar ve seti iyi olana "show me please" "setine bakabilirmiyim" diolardı.genelde herkes lorenciada toplanıyodu.düşünsenize yüzlerce oyuncu vardı ve serverde 6 adet server vardı.bende lorenciaya çıkıp diordum ki (kafa bulmak için) "hıdır emminin eşeği kayboldu,görenler varmı gardaşlar!" amma çok egleniyodum.çünkü adamlar yanıma gelip ispanyolca ,italyanca konuşup gülüyolardı.belki içlerinden "işte ne olcak Türk bu kara cahil bilmez ki bu dilleri" oysa bilmezler ki bendeonlara hıdır emminin eşeğini her sorduğumda her kafanınüstünde "?" işaretlerinin belirdiğini.Sonra mu bergama,mu turkiyem,mugigabit (buda süper bir yunan serveriydi),gigabit,caosmu, ve aklıma gelmeyenbir ton serverde oynadım.en son bundan 4 sene evvel kingmuonline ile tanıştım.

servere geldiğimde 10 oyuncu yoktu.ilk geldiğimde çok kestiler hatta tehdit ettiler."ben adminin arkadaşıyım banlatırım seni falan filan" her neyse bende cıktım"sansar" oyunagirdiğinde (serverin sahibi) direk yazdım herşeyi.oda saolsun çok yardımcı oldu.tümdostlarımı çağırdım.kısa sürede server çoğaldı ve _TURKEY_ guildini açtım.bilenler iyi bilir çok güzel bir kardeşlik guildi idi.herkese yardımlaşmayı aşıladım.her zaman yarışlar yapar eğlenirdik.sonra guild doldu 2.TURKEY guildini açtık.hatta öyle güzel şeyler yaptıkki çoğu kardesim yanıma ziyarete geldi ve bir kaçı burda dükkan bile açtı.ben muyu sadece oyun olarak görmedim asla ve çok güzel dostluklar kurdum.kingmuda 4 sene "Zeus" çarıyla adminlik yaptım.sürekli eğlendik arkadaşlarla.saolsun "sansar ve ali bu güzelim ortamı bizlere sağladı.onlara buradan teşekkür ediyorum.ve güzellikleri paylaşan tüm dost vekardeşlerime...tüm mu severlere öneririm.şuan kingmu kapandı çok üzüldüm.yaşım belki 31 ama inanın maddi imkanım olsa şimdi açar ve eski dost vekardesleri yine toplardım.çünkü yaşanan o güzel günlerhep güzeldi vehep güzel olacak.saygıalrımla.....

Hunterr_TURKEY_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunterr_TURKEY_ -- 22 Temmuz 2007; 1:13:52 >

• senin hangi guildi kesmisligin var pasam bakim sole bi bana
    benim guildimi kesebilen bi babayigit cikamisdi halada ole cikamaz
    imza Elinezir
    Master Dk_fatih
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.