Şimdi Ara

MuOnLine OynayanLar Buraya Bakin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: FaKærizmA

Güldürmek ne kelime altınıza s.çıttırcam
    Server,server dediğin nedirki hacim,Ben senin için ban yemeyi göze almışım

Eimiş

• OnceLikLe Konu baslıgı yanlıs mu online oynayanlar baksın demissin xD zaten bu bolumde herkez oynuyo bu oyunu ve TÜRK milleti nasıl insansınız demissin sen TÜRK deilmisin??Türk Lere yani bize Laf atıyosn xD Once konusmayı ogren sonra konu ac xD
  • Ben sizi daha çok güldürcem..
    Siz hele bi kendinizi bana bırakın
  • quote:

Orjinalden alıntı: sualp1234

OnceLikLe Konu baslıgı yanlıs mu online oynayanlar baksın demissin xD zaten bu bolumde herkez oynuyo bu oyunu ve TÜRK milleti nasıl insansınız demissin sen TÜRK deilmisin??Türk Lere yani bize Laf atıyosn xD Once konusmayı ogren sonra konu ac xD

ßen oynamıyorum ?

Konuşma tarzın ciddi gibi duruyo ama { xD } bunlar ne oluyo ?

Her tipten insan barındırıyo harbiden bu forum ya

• [font="Times New Roman"]OrtaLık server kaynıyor gir,bak.Mu Adana,Action Mu vb.
  • quote:

Orjinalden alıntı: |ReSo|

quote:

OnceLikLe Konu baslıgı yanlıs mu online oynayanlar baksın demissin xD zaten bu bolumde herkez oynuyo bu oyunu ve TÜRK milleti nasıl insansınız demissin sen TÜRK deilmisin??Türk Lere yani bize Laf atıyosn xD Once konusmayı ogren sonra konu ac xD

ßen oynamıyorum ?

Konuşma tarzın ciddi gibi duruyo ama { xD } bunlar ne oluyo ?

Her tipten insan barındırıyo harbiden bu forum ya

Her tiptin var diosunda zaten her insanın kendine ait ozellikleri vardır.Her insan 1 tip'dir.

Mu konusuna gelince sen su an mu oynamıyosun fakat anlıyosun Nasıl anlamak istiosan oyLe anlıyosun xDBen sadece orda oynıyanları kastetmemistim...O da senin tipin nabarsın

• Senin tipin nabarsın derken ? Yanlış zamanda yanlış yerdesin
    Sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz..
  • quote:

Senin tipin nabarsın derken ? Yanlış zamanda yanlış yerdesin

o Lafı anlamadıgı icin onun ozelligi demek istmeistim Gerce o lafı anlamadııgn icin senninde tipin aynı xD hadi ruh 2zini buLmusun xD Nikahta sahidiniz oLurum...
    Her türlü piste varım

• ben sizlere kötüsünüz ve sizleri kirip üzmek istemedim sadece sizlere sunu anlatmaya calistim arkadasin teki aynen böyle mu isimleri vermis Muİzmirlee,MuAdana,ActionMu bunlar uzun süreli mu online evet ama durmadan oyunu resetliyorlar yinede emegin gidiyor kardesim millet hep kolaya kacıyor nerde kolay bir sw görsün orayı oynuyor icinizde birisi dusundumu söyle 100exp 50 expli kaliteli bir mu swsi acsamda biraz oynansa kardesim zaten millet aciyor bakti gelen yok kapatıyor yahu gelen yok demeyin bir sene acık dursun 2 sene acık dursun yemin ederim dunya geneli oynalınır o oyun ama kendine hic güvenen yok uzun süreli bir mu online acsada adam orada o kadar emek veriyor ve oyuna reset atıyor tekrar bastan baslatiyor herseyi bi kac deyisiklik yapiyor neden böyle neden hep kalıcı deyil kalıcı nasıl olur öyle tabikide exp 3000 exp 5000 olursa millet iki dakkada kasar üzerini dizer onun icin oyun bitmistir neymis war yapar lorenciada neym ona buna hava atar sonra canı sıkılır oyundan cıkar ama birde 50 yada 100 expli kalıcı hic böyle kapanmayacak bir muonline acsa biraz sabretse vallahi o kadar cok tutulur oyundada hersey zor olacak adam para bile kazanir belkide kazananlar bile var ben 8 senedir bu oyunu oynamam ragmen bagimliyim birakamiyorum ama öyle bir kalıcı server acıcak adamda göremedim icin ve ogünde cok öfkeli oldugum icin öyle yazım.

• quote:

quote:

o Lafı anlamadıgı icin onun ozelligi demek istmeistim Gerce o lafı anlamadııgn icin senninde tipin aynı xD hadi ruh 2zini buLmusun xD Nikahta sahidiniz oLurum...
    Her türlü piste varım

Şahitliğe meraklıysan çok kötü şeylere şahit bırakırım seni
    Nikah yerinede sana kıyarım
    He bu arada senin dediğin şey laf mıydı ki biz anlamayalım..Türkçe konuşta anlayalım
    Kelimelere boğdurtma kendini bana burda
    Senin tabirinle 2le

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaKærizmA -- 27 Haziran 2009; 0:53:28 >

• quote:

quote:

quote:

Her türlü piste varım

Şahitliğe meraklıysan çok kötü şeylere şahit bırakırım seni
    Nikah yerinede sana kıyarım
    He bu arada senin dediğin şey laf mıydı ki biz anlamayalım..Türkçe konuşta anlayalım
    Kelimelere boğdurtma kendini bana burda
    Senin tabirinle 2lee

Haci o benim tabirimdi

• Ödünç aldım 1 kerelik hacim..Arkadaşın kapaktan hediye çıkarsa senin olur
  • quote:

Ödünç aldım 1 kerelik hacim..Arkadaşın kapaktan hediye çıkarsa senin olur

Tekrar deneyiniz.

• Hala aynı başlıklar var. O kadar farklı kişiden o kadar çok gördüm ki - bu başlık ve bu konuyu artık dayanamayıp yorum yapacağım.
    Sanırım kimse bizim sunucusunu görmedi. O kadar başlık açana kadar. Biz zor server kurduk. Ancak tahmin ettiğimiz gibi bir talep patlaması yaşanmadı. Evet sizi anlıyorum. 1 yıldır ve üzeri online olan sunucular var. Girip bakıyorsunuz sürekli sıfırlanmış. ben sunucuyu 6 senedir de açık bırakırım ama önemli olan 6 sene o kişinin bilgilerine - emeğine - (paralılar için söylüyorum- parasına) saygı duyup o verileri saklayabilmektir.

Bu konu altına reklam olmasın diye kişisel düşüncelerimi yazıyorum, işte biz o kişisel düşüncelerimi gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Umarım birileri de "aaa bu adamlar birşeyler yapmaya çalışıyor, evet üstüne para da istemiyorlar, bari buralarda başlık açıp sürekli bağıracağımıza bir şunların sunucusunu oynayalım da destek olalım" derler...

Bana göre ZOR sunucu. İşkence sunucu değildir.Hatta en zevkli sunucudur. Tüm MU özellikleri çalışır. Tabi adminler hepsini çalıştırmayı biliyorsa...
    Exp düşük olabilir. bu 5x 10x 20x olabilir. ama drop MAX ya da drop 60 olursa bu zor değil LOL server olur. (Herkeste full item ama lvl atlamıyor lol)... Exp bu kadar zorken nasıl level atlayacaklar? PARA ILE MI ? tabiki hayır size destek olurlarsa (VOTE) siz de onlara kredi vs verebilirsiniz. böylelikle EVENT zamanına da denk getirirlerse yaklaşık 100x ile kasarlar.

KOLAY SUNUCU. kolay sunucu PVP sunucu olmalıdır. Yani insanlar kolaylıkla level atlayıp statlarını ve setlerini deneyebilmeli. Castle Siege savaşlarından zevk almalıdır. Ama gördüğüm onca kolay sunucu var ki adamlar 100+ reset atıyor. Statları Full. Statlar 10binden sonra düzgün çalışmaz. Kimin hangisine Agiye mi Str ye mi fazla verdiğinin bi önemi yok. bunu da düşünmüyorlar.

Burada yazdıklarıma -- madem o kadar biliyorsun neden kendin kurmuyorsun diyecekler çıkabilir. Evet kurdum. 1 ayı aşkın süredir de 7/24 açık tuttum. Suncumu da genelde GLOBAL kasan - pro Hunter - adamlar kasıyor. Yani kaç kişi Energy BK diye birşey duydu? kaç kişinin sunucusunda böyle karakterler kasıldı?

Ama yeterince reklam yapamadım sanırım(buraya bile sunucunun adını vermedim). Ya da Tüm herşeyi kurallarına uygun nizami kimseyi inciltmeden kırmadan, biraz sessiz sakin yaptık sanırım. Herhalde kimse sallamadı.

Bu bir şikayet değil, isyan değil, ya da hedeflerini tutturamamış birisinin hayal kırıklığı değil.
    Bu da sadece biraz haykırmam olsun. Umarım DH kurallarına aykırı bir harekette bulunmamışımdır. Eminim hoşgörüyle karşılayacaksınızdır.

• quote:

Orjinalden alıntı: |Uqur|

quote:

Tekrar deneyiniz.

Biz banLıyken dağıtmışsınız.Karizma hacımda banLıydı ama özeL güçLeri var.

• quote:

Orjinalden alıntı: ßaTıKaN

quote:

quote:

Tekrar deneyiniz.

ßiraz öyle oldu ßu arada şu imzanı değiştir artık çizecekler yine

@B1gshot
    Umarım emeklerinizin karşılığını fazlasıyla alırsınız.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ßaTıKaN

quote:

quote:

Tekrar deneyiniz.

ßiraz öyle oldu ßu arada şu imzanı değiştir artık çizecekler yine

@B1gshot
    Umarım emeklerinizin karşılığını fazlasıyla alırsınız.

Cıx değiştirmem çizsinLer.

• | Uqur | Yine Dağıtmışsınız Ortalığı..
  • KarizmA sakal gibidir kestikçe gürleşir
    Bknz:Nihat Doğan
  • Bu oyun nasıl birşey
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.