arkadaslar ben uzun yıllar muonline oynamis birisiyim oynadigim serverler inferno thegame muturk turkmu vs.
turkmu dan sonra muonline i birakma karari aldim cunki oynadigim tum serverler kapaniyordu. baska oyunlar oynadim knight metin2 vs sonra dedim eski gunlerin hatrina ilk goz agrim nede olsa bi doneyim muonline piyasasina ki ne goreyim her onune gelen server acmis isi bilmeyen siteye dogru durust client bile koyamayan kisiler server acmis bari sole fun bi server olsun hizli kasilsin fazla zaman harcamak gerekmesin bi server buldum version felan ideal di oda suan sitesi kapalı ben sadece sunu soylemek istiyorum artık muonline private serverlerde oyanacagi kalmadi oynansa oynansa anca global oynanir oda k2network un elinde oldugu icin ben almayayim
ama gercek ten ustune basarak belirtmek istiyorum turkiyede muonline piyasa si cokus icin acilan serverlerde hiç devamlilik yok artik pek te fazla oynamam online oyun cunki bircok haksızlık yandaslık yapılıyor bunlara engelde olamiyorsun en iyisi birakmak diye dusundum
kalın saglıcakla en eski nicklerden sirayla TreX_SM By_X KillerAngel