Şimdi Ara

Yakindaki oyuncularla kesinlikle oynamayin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mg lobiye gelip yer var mi diyen silver mi istersin. Gelip seni flashlayan mi istersin. Yav 6 saniye kaldi elimde bombayla kosuyorum kurmak icin adam onume gecti durdu 3 saniye oyaladi

Tanidik yoksa solo girin ruslarla oynayin yine iyidir simdiye kadar 5-6 maci boyle 3-4 kisilik lobiyi yakindakilerle 5e tamamlayip girdik. Duzgun geleni gormedim.

• Kaç haftadır çevrimiçi olmuyorum . Kafa rahat
  • 4 kişi olmadıkça dışardan adam almıyoruz. alırsak da söylüyoruz bize uymazsan kickleriz diye. böyle yakından gelip iyi oynayan kişilerle de tanıştım bu sayede.
  • Ben Smrf Hesapla Giriyorum. Bazen Böyle Sorunlar Olabiliyor. Bazen Kaliteli İnsanlarda Denk Geliyor. Ama Çoğunlukla İyi Kişiler Var.

Direk Solo Girmektense Yakındaki Lobilere Katılınabilir. Zaten Maç Bulmadan Önce Lobideki Muhabbetten Kişilerin Oyun Karakterlerini Çözebiliyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugun 3 rekabetci attım 2 tanesini farkla aldık ama ortanca sıradaki oyunu 2 tane rus velet yüzünden 16-3 gibi salak bir skorla kaybettik. yani o da olmuyor =)
  • Türklerle girdiğim her maçı veya takıma gelen türklerle olan maçları kaybettim. Türk olduğumu belli etmeden oynuyorum. Adam 3e12 oynuyor takımı taşıyorum mikrofondan arkadaşına şuna bak yer tutmayı bilmiyor diyor. Solo LEM oldum. Ne ruslarla ne türklerle oynanmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.