Şimdi Ara

Muonline s3 ep2 3D kamera yapımı bilen var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu season 3 episode 2de kamerayi dondurmek icin ne gerekio ve bunu nasil yapacaz.resimli olarak anlatacak oln bi müslüman var mi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malyec -- 9 Nisan 2008; 13:47:30 >

• yaw yokmu biri allah askına solesin.
  • Çok güzel bir konu açmışsın ama bir bilgim yok benim boş bir şey yazmış olsan 100 kişi bir kulp bulur yazardı :-) sanırım bende laf olsun diye yazam dedim inşallah bir bilen yazarda bizde öğreniriz gerci burda bilgi paylaşımı çok zor oluyor :-)
  • bozkurt uyduruk bi konu acsak herkez gelir bisiler yazar.güzel konu yazıos bi kisi bile bisi yazmıo
  • BU DEMEKKİ KİMSE BU İŞİ BİLMİYOR :-)
  • Frienzmu bile 3D degil arkadsım yapsalar onlar yaparlardı ilk önce biraz beklemek lazım bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Lee| -- 10 Nisan 2008; 22:46:34 >
  • ben s3 te yaptim 3d ama dosyalar silindi bulursam koyarim link datadan olmasi gerekio s3 bide bi kaçtane dosya lazim clientin içine koymaya blursam uploadlarim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3D için Mp4 mü Mkv mi en iyisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Heycanla Bekliyorum :-)
  • kardes lutfen bul dosyalari uplamanada gerek yok sen bana yollarsın msnem yazıo asarda.ekle istersen
  • www.muzicmu.com Da kamera war ama kullanamıorum
    EPS1 Server lag cookkk
  • kardesim oynamasana yawww
  • 1.04x Season 3 Episode 2

Muonline s3 ep2 3D kamera  yapımı bilen var mi?

# IP: 'connect.muonline.co.kr'
    # Serial: 'EMUSrvZergNM104x'

SCF S3 E2 server kullananlari SCFData/SCF_Common
    ClientExeSerial=laid21dnoks4rldr yerine üstteki seriali yazsin..

Orginal post icin TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afyonkalesi -- 16 Nisan 2008; 15:40:26 >

• Ters Yapmissin Afyon Kalesi..
    Tiklayi Link Yerine Linki Text Yerine Koymussun Ustam Bea..=)
    Orjinal Post Icin
    Tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarKLq -- 16 Nisan 2008; 15:24:35 >

• haklısın..Yapıyoz işte ara sıra böyle dengesizlik ^^
  • arkadaşlar birde nasıl yapıldıgını yani işlem sırasını yazsanız da denesek olacakmı diye
  • yaw ben bi türlü yapamadım bunu nasıl olcak.bilen warmi???
  • cogunLuk iLe hata oLusturuyor 3d ServerLArda 3d yapabiLmen icin once Server dosyaLarinin saLam oLmasi Lazim ama Bende biLmiyorum 3D kurmayi bi kere denedim ip adresini kabuL etmedi saLLAdim:D:D buLunursa bende orenirim bi biLgi sahibi daha oLuruz...
  • aynen yaa biri serwer yaprken clientin icine atamazmı bunu!!! biz yapamıoruz
  • biraz ZaMan Lazim ama Sanirim dierk oLmuyor onun icinde Ayri portLar aciLiyordu Yani CLent icine AtiLmasi bi raz MAntiksiz Ayri bi Ektir o
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.