Şimdi Ara

Muonline s3 ep2 3D kamera yapımı bilen var mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu season 3 episode 2de kamerayi dondurmek icin ne gerekio ve bunu nasil yapacaz.resimli olarak anlatacak oln bi müslüman var mi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malyec -- 9 Nisan 2008; 13:47:30 >

• yaw yokmu biri allah askına solesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: malyec

yaw yokmu biri allah askına solesin.
    Çok güzel bir konu açmışsın ama bir bilgim yok benim boş bir şey yazmış olsan 100 kişi bir kulp bulur yazardı :-) sanırım bende laf olsun diye yazam dedim inşallah bir bilen yazarda bizde öğreniriz gerci burda bilgi paylaşımı çok zor oluyor :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: B0ZKURT

Çok güzel bir konu açmışsın ama bir bilgim yok benim boş bir şey yazmış olsan 100 kişi bir kulp bulur yazardı :-) sanırım bende laf olsun diye yazam dedim inşallah bir bilen yazarda bizde öğreniriz gerci burda bilgi paylaşımı çok zor oluyor :-)

Alıntıları Göster
    bozkurt uyduruk bi konu acsak herkez gelir bisiler yazar.güzel konu yazıos bi kisi bile bisi yazmıo
  • quote:

bozkurt uyduruk bi konu acsak herkez gelir bisiler yazar.güzel konu yazıos bi kisi bile bisi yazmıo

Alıntıları Göster
    BU DEMEKKİ KİMSE BU İŞİ BİLMİYOR :-)
  • quote:

BU DEMEKKİ KİMSE BU İŞİ BİLMİYOR :-)

Alıntıları Göster
    Frienzmu bile 3D degil arkadsım yapsalar onlar yaparlardı ilk önce biraz beklemek lazım bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Lee| -- 10 Nisan 2008; 22:46:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Lee|

Frienzmu bile 3D degil arkadsım yapsalar onlar yaparlardı ilk önce biraz beklemek lazım bence..

Alıntıları Göster
    ben s3 te yaptim 3d ama dosyalar silindi bulursam koyarim link datadan olmasi gerekio s3 bide bi kaçtane dosya lazim clientin içine koymaya blursam uploadlarim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme_CuNDeRs

ben s3 te yaptim 3d ama dosyalar silindi bulursam koyarim link datadan olmasi gerekio s3 bide bi kaçtane dosya lazim clientin içine koymaya blursam uploadlarim

Alıntıları Göster
    Heycanla Bekliyorum :-)
  • quote:

Heycanla Bekliyorum :-)

Alıntıları Göster
    kardes lutfen bul dosyalari uplamanada gerek yok sen bana yollarsın msnem yazıo asarda.ekle istersen
  • quote:

kardes lutfen bul dosyalari uplamanada gerek yok sen bana yollarsın msnem yazıo asarda.ekle istersen

Alıntıları Göster
    www.muzicmu.com Da kamera war ama kullanamıorum
    EPS1 Server lag cookkk
  • kardesim oynamasana yawww
  • quote:

Orijinalden alıntı: minocem

kardesim oynamasana yawww
    1.04x Season 3 Episode 2

# IP: 'connect.muonline.co.kr'
    # Serial: 'EMUSrvZergNM104x'

SCF S3 E2 server kullananlari SCFData/SCF_Common
    ClientExeSerial=laid21dnoks4rldr yerine üstteki seriali yazsin..

Orginal post icin TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afyonkalesi -- 16 Nisan 2008; 15:40:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: afyonkalesi

1.04x Season 3 Episode 2

# IP: 'connect.muonline.co.kr'
    # Serial: 'EMUSrvZergNM104x'

SCF S3 E2 server kullananlari SCFData/SCF_Common
    ClientExeSerial=laid21dnoks4rldr yerine üstteki seriali yazsin..

Orginal post icin TIKLA

Alıntıları Göster
    Ters Yapmissin Afyon Kalesi..
    Tiklayi Link Yerine Linki Text Yerine Koymussun Ustam Bea..=)
    Orjinal Post Icin
    Tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarKLq -- 16 Nisan 2008; 15:24:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DarKLq

Ters Yapmissin Afyon Kalesi..
    Tiklayi Link Yerine Linki Text Yerine Koymussun Ustam Bea..=)
    Orjinal Post Icin
    Tıkla

Alıntıları Göster

haklısın..Yapıyoz işte ara sıra böyle dengesizlik ^^

• quote:

Orijinalden alıntı: afyonkalesi

haklısın..Yapıyoz işte ara sıra böyle dengesizlik ^^

Alıntıları Göster
    arkadaşlar birde nasıl yapıldıgını yani işlem sırasını yazsanız da denesek olacakmı diye

• quote:

arkadaşlar birde nasıl yapıldıgını yani işlem sırasını yazsanız da denesek olacakmı diye

Alıntıları Göster
    yaw ben bi türlü yapamadım bunu nasıl olcak.bilen warmi???
  • quote:

yaw ben bi türlü yapamadım bunu nasıl olcak.bilen warmi???

Alıntıları Göster
    cogunLuk iLe hata oLusturuyor 3d ServerLArda 3d yapabiLmen icin once Server dosyaLarinin saLam oLmasi Lazim ama Bende biLmiyorum 3D kurmayi bi kere denedim ip adresini kabuL etmedi saLLAdim:D:D buLunursa bende orenirim bi biLgi sahibi daha oLuruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexix01

cogunLuk iLe hata oLusturuyor 3d ServerLArda 3d yapabiLmen icin once Server dosyaLarinin saLam oLmasi Lazim ama Bende biLmiyorum 3D kurmayi bi kere denedim ip adresini kabuL etmedi saLLAdim:D:D buLunursa bende orenirim bi biLgi sahibi daha oLuruz...

Alıntıları Göster
    aynen yaa biri serwer yaprken clientin icine atamazmı bunu!!! biz yapamıoruz
  • quote:

aynen yaa biri serwer yaprken clientin icine atamazmı bunu!!! biz yapamıoruz

Alıntıları Göster
    biraz ZaMan Lazim ama Sanirim dierk oLmuyor onun icinde Ayri portLar aciLiyordu Yani CLent icine AtiLmasi bi raz MAntiksiz Ayri bi Ektir o
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.